Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

dimi,reyyan kolay gelsin sizlere de...
sumak arkadaşın bu fikri ne yapacak merak ettim ,
marji referanslar aranıyorsa olumludur hayırlısı olsun,

sağol laylay sumak
reyyoş seninde Allah yardımcın olsun

nerde bu devlet nerde bu millet

derinsss

leylo

taze gelinler

ne iş çeviriyosunuz

Benim aklıma hemen fotoğrafçılık geldi. çOK MU Sıradan bilmem :KK1: Burada da hava soğudu, ilk defa bugun kalın çoraplarımı giydim. Kışı hiç özlememişim :63:Bi de iş görüşmesine gittiğim bi yer daha ilk görüşmeden sonra referansları istedi. Normalde son aşamada istenir. Bilemedim :26: Ben de eski çalıştığım yerlerden yöneticilerime ulaşmaya çalışıyorum bugun. Bakalım...

bunu da sundum valla secsın begensın artık :)

hayırlısı olsun hakkında ..olumlu demek kı :)

anladım mevsim geiçşleri felan etkiler derinssim ben de hep yorgun ve miskinim şükür halime ama
hayatan bezmiş gibiym bu ara sonbahar depresyonumu ,işsizlik depresyonumu bilemedim

evet iki gündür gök delinmiş gibi şimşek,gök gürültüsü hava kapkaranlık şimdi gene yağmur şiddetlendi
ilk kez ayağıma çorap giydim kış sezonu açıldı :KK50:

bende corap gıydım valla üstümde de hırka var ..evın ıcı sıcak sayılır dısarısı serın
tam da cıkarı cıkıcaktık belkı durur hava..

dimi,reyyan kolay gelsin sizlere de...
sumak arkadaşın bu fikri ne yapacak merak ettim ,
marji referanslar aranıyorsa olumludur hayırlısı olsun,

bılmıyorum kompozısyon ıcın lazımmış..bakalım ne cıkıcak ortaya.

leylek yok kac gundur ıyıdır ınsallah ,ıshalı durmuştur..

ben de bır işe giriştim ama bakalım ınsallah hakkımda hayırlısı olur..

Leylekin ishalini ben de merak ettim :26: Kahve limon cidden işe yarıyor leyloş ama su içmeyi de unutma.

Benim referansları aldılar da, ikinci görüşmeye karar verirsek ararız dediler.Yani tüm süreç tamam da, laf olsun diye de referans aramaya kaldı iş değil bu sefer :KK1: Dedim ya, daha maaş konuşmadık bile, ben de olur demedim bile, tutup referans istediler. Aslında burada yarım gün ctesi çalıştıkalrı için biraz da gönülsüzüm. Kendimden verip de iş yerine layık olmaya çalışma günlerimden geçmişim sanırım. Ben daha çok özel hayat, daha çok hobiye vakit istiyorum. Diğer taraf arasa daha çok sevincem. Hangisi hayırlıysa o olsun.

Şu sizin meşhur sonbahar yorgunluğu bugun bana da geldi. Yağmur başladı, bende de sonbahar sendromu başladı. b VİTAMİNİ mi alsak ne :KK52:

anladım mevsim geiçşleri felan etkiler derinssim ben de hep yorgun ve miskinim şükür halime ama
hayatan bezmiş gibiym bu ara sonbahar depresyonumu ,işsizlik depresyonumu bilemedim

evet iki gündür gök delinmiş gibi şimşek,gök gürültüsü hava kapkaranlık şimdi gene yağmur şiddetlendi
ilk kez ayağıma çorap giydim kış sezonu açıldı :KK50:

İlkbahara girerken böyle olmam.
Çok mutlu enerjik olurum ama son bahar böyle..
Burada da yağdı biraz ama bugün hiçbirşey yoktu.
yine annemle konuştum annem yine çok fena yağıyor dedi.

çorapla yatıyorum bende :KK52:
ama eşim cam açık yatmak istiyor.
düşün halimi :KK37:

Reyyan minimini birler :emir_bebek:
Allah kolaylık versin sana..

Di mi bu okul hayatı seni yoracak görünüyor.
şubat tatilini bekliyorsun eminim sabırsızlıkla :KK37:

marjinal hu hu :80:
keyfin geldi mi azıcık diyecektim sen de sohbahar bunalımına girmişsin

leyleği cidden merak ettim.
kötü bir haberle gelmesindne de korkuyorum
ne zaman kaybolsa sağlıkla ilgili bir sıkıntısı oluyor.
Pofff gelir iki dk yazar normalde

Halbuki sonbahar bebeğiyim ama evet haklısın geçen sene de böyle olmuştum.
Mevsim geçişleri depresyonu :KK37:

Ne işe giriştin sen merak ettim Sumak ?

burası bugun guneslı ,sabah serındı kapalıydı sımdı baya baya güneş var ykaıcak derece de..
tam gezmelık yagmur sonrası ..

ben bugun bı mulakata gırdım sabah olumlu olursa gelecegımız cok guzel olucak ,haylaımde kı dükkanı acabılecegım
eger olumsuz olursa yıne acacagım ama bu bır kac sene sonra olucak
bakalım hakkımızda hayırlısı .

selamm,
bağırasım var deli gibi :95: cumartesi gittiğim görüşme olumlu döndü işe ay sonu başlayabilirsin dediler tamam dedim ama sonra reddettim
yeni açılacak bir işletme labaratuvarda olcaktım sözde ,eşim gidip yeri gördü daha lab.ortada yok yerleri yapılmamış ,sabah yedi iş başı akşam en erken sekizde çıkılıyor,cumartesi pazar çalışlıyor hafta içi bir gün izin,şehir dışı önce servis var dediler sonra aksayabilir dediler benim yedideki mesaiye yetişmem için evden beş buçukta çıkmam lazım servise binmeden gitmek çok zor ,ve maaş asgari ücret dediler yeni açılacağı için,
ama her ne olursa olsun başlayacaktım bunları duyunca içime sinmedi ,eşim ve ailemde aynı düşüncede offf
marji bu ikimize gelsin sevdim sevilmedim,seveni sevemedim canımdan böyle bezdim amann :KK5:

İlkbahara girerken böyle olmam.
Çok mutlu enerjik olurum ama son bahar böyle..
Burada da yağdı biraz ama bugün hiçbirşey yoktu.
yine annemle konuştum annem yine çok fena yağıyor dedi.

çorapla yatıyorum bende :KK52:
ama eşim cam açık yatmak istiyor.
düşün halimi :KK37:

daha bugün durdu yağmur derinssim ama her an başlayabilir ,
baya serin hava gece bende çorapla yattım buna rağmen boğazım yanıyor ateşim var şifayı hemen kapmışım,

burası bugun guneslı ,sabah serındı kapalıydı sımdı baya baya güneş var ykaıcak derece de..

ben bugun bı mulakata gırdım sabah olumlu olursa gelecegımız cok guzel olucak ,haylaımde kı dükkanı acabılecegım

hadi hayırlı olsun şimdiden sumak olumlu olur inşş..

selamm,
bağırasım var deli gibi :95: cumartesi gittiğim görüşme olumlu döndü işe ay sonu başlayabilirsin dediler tamam dedim ama sonra reddettim
yeni açılacak bir işletme labaratuvarda olcaktım sözde ,eşim gidip yeri gördü daha lab.ortada yok yerleri yapılmamış ,sabah yedi iş başı akşam en erken sekizde çıkılıyor,cumartesi pazar çalışlıyor hafta içi bir gün izin,şehir dışı önce servis var dediler sonra aksayabilir dediler benim yedideki mesaiye yetişmem için evden beş buçukta çıkmam lazım servise binmeden gitmek çok zor ,ve maaş asgari ücret dediler yeni açılacağı için,
ama her ne olursa olsun başlayacaktım bunları duyunca içime sinmedi ,eşim ve ailemde aynı düşüncede offf
marji bu ikimize gelsin sevdim sevilmedim,seveni sevemedim canımdan böyle bezdim amann :KK5:

ıyı kı reddetmışsın ,ınsallah onune daha guzel fırsatlar cıkar canım

hadi hayırlı olsun şimdiden sumak olumlu olur inşş..

ınsallah ,kısmet :)

selamm,

modern köle pazarıymış orası da yahu, neye vaktin kalacaktı ki ?? haftada bir gün izin, günde 12 saat çalışma, 3 saat de yol, bi uyumaya vakit kalırdı işte. Boşver, paraya çok çok ihtiyacın yoksa hiç grek yok. Evde sıkılmışlıkla herhangi bir işe girmek de istemiyorum ben, sonra bi kaç ay sonra sızlanmaya başlıyorum yine.:97:

Kosgeb falan mı Sumak ?
İş yeri açmak için mülakat dediğin için bu geldi aklıma.
İnşallah Allah gönlüne göre verir,hayırlısı olsun..

selamm,

Laylay kabus gibi..
Bu kadar olmaz,bu şartlarda sağlığı bozulur insanın.
En iyisini yapmışsınverdiğin kararla.
Sana layık bir iş değil bu,Allah da muhtaç etmesin inşallah..
İşin zorluğuna birşey demem ama sundukları şartlar resmen marjinin dediği gibi köle şartları.

Marji :80: :80: :80:

Ben çıkmışım o anda derinss. Bi can sıkıntısıyla gelmiştim yine. İnsan 7 sene çıktığı, 3 yıllık da evli olduğu karısının ayakkabı numarasını bilmez mi? 36 diye ısrar eer mi? Sonra ayakkabılığa gidip 36 numara olan bi tane bile ayakkabımı bulamayınca "numaralar değişir işte, 36-37-38, insanın ne giydiği ayakkabıya göre bile değişir." nasıl bir yorum sizce? Objektif bir şekilde yorumlar mısınız lütfen? Sinirden delircem çünkü.:KK59:

sağolun kızlar içim daha rahatladı hani bende mi gariplik var buldum bunuyor muyum diyordum cidden şartları çok ağır
ailem de karşı çıktı o kadar sabrettin gün biraz daha bekle diye ,
ben para ihtiyacından çok sosyal olmak,bu şehirde sıkılmamak için çalışmak istiyorum tabi karşılığını da en iyi şekilde almak ,
halime şükür tabiki,sağlık ve huzur önemli olan,

Ben çıkmışım o anda derinss. Bi can sıkıntısıyla gelmiştim yine. İnsan 7 sene çıktığı, 3 yıllık da evli olduğu karısının ayakkabı numarasını bilmez mi? 36 diye ısrar eer mi? Sonra ayakkabılığa gidip 36 numara olan bi tane bile ayakkabımı bulamayınca "numaralar değişir işte, 36-37-38, insanın ne giydiği ayakkabıya göre bile değişir." nasıl bir yorum sizce? Objektif bir şekilde yorumlar mısınız lütfen? Sinirden delircem çünkü.:KK59:

diyecek bir şey bulamadım marji inan erkeklerin geleneksel bahanesi bir de olayı kabullenememek hala ısrar etmek ,saçma yorumlar yapmak,
boşver kafayı takcak olursak o kadar ince detayları es geçiyorlar ki :KK36:

Detaycısın derim Marji,,Eşin de bir o kadar detayları es geçen biri ..
Hepsi bu,,,
Sana şöyle birşey anlatayım.
Eşim netten bir alışveriş sitesinden birşeyler bakıyordu.
Hem bana hem kendisine bana
kaç bedensin dedi..
bende kızdım ve 54 dedim :KK53:
inanmış olmalı ki :KK37: aa öyle bir beden yok burada falan diye tepki verdi
sence insan karısının 54 beden olup olmayacağını bilmez mi?
üstünde bile durmadım.. öküzsün dedim geçtim..
üstünde durma,lütfen !!

X