selam ...
leylek geçmiş olsun meraktaydık gelmişsin neyseki,
marji demek hala küssünüz hadi onu bunu burak da aç,sususz kalmak ne saçmalama olan bize oluyor bu şekilde inan kendini boş yere hırpalıyorsun
yapma yahu aksine hiç umursama ,ye ,iç inan boyun fıtığı olduktan sonra stresten umursamamayı öğrendim
hani tavşan dağa küsmüz dağın haberi olmamış misali üzülen,kırılan biz oluyoruz boşver üzülsekte değişen olmuyor ki sadece sağlık elden gidiyor
Sağol laylaycım, kafa yorup iyi niyetle yorumlamaya çalıştığın için...Bi taraftan da ben de kendime böyle teselli vermeyi deniyorum laylay. Benim de ruh halim değişince, azcık yeme içme düzenim aksayınca sağlığımda etkilerini direkt hissederim. Kaldı ki annem herşeyi kafasına takan yapısı yüzünden gencecik yaşında meme kanserine yakalandı. Genetik özelliği vardır muhakkak, ben de yakalanmak istemiyorum kendimi daha da üzüp
Leylek biz tahmin etmiştik sağlıkla ilgili bir mevzu olduğunu,çok çok geçmiş olsun.
Bir rutine giremedin hep birşeyler çıkıyor.
Dikkat et kendine çok dikkat hemde genceciksin daha hasta moduna girme iyice.
Eşine söylememenin sebebi ne ? söyle bilsin nazını da yap hatta..
Marjinal öyle tripleri bende çok severdim önceden ama .Şimdi hiç sallamıyorum.
Yemeyeceğim varsa bile yiyorum.Eşin de zaten sabah kahvaltıda hazırlama derken zaten senin bu yönünü kullanmış kendince.
Ya sen her kavgaya fazla anlam yüklüyorsun marjicim.. Biraz akışına bıraksan ?
Hayatına devam etsen eşin de kendi kendine yola gelse,sen yemek yemeğince adama birşey olmuyor ki?
Laylay güzel yazmış yaşadıklarını da katarak.. Evliliğin %50'si görmemekmiş.. Kadın için de erkek içinde.
Yani namusuna,karaktarine insanlığına bir saldırı olmadıkça görmeyeceksin..
Görmek istersen herkeste bir sorun var mutlaka.
Leyleğin kocasını,benim yelkencisiyi baz al ve ayak numarası mevzusunu unut bence
Biri karısının beden ölçüsünü diğeri yaşını bilmiyor!
Sağol derinss, yardımcı olmaya çalıştığın için çok sağol. Ben de takmayım diyorum ve bugunden itibaren takmamaya da başlıyorum sanırım. Ben aslında senin dediğin gibiydim. Kavga da edilir, tartışılır da, sonra barışılır. Ama bu boğa ve de onun ailesinden aldığı kültür böyle değilmiş sanırım. Her kavgada çanta toplar, gitmeye kalkışır, "bizden olmaz" der, bu konuşma burada kalmasın der boşanma provası ve mal bölüşümlerine başlar, ben de artık bizi bir aile gibi hissedemiyorum. Biz en ufacık olayda ayrılan şımarık teenager sevgililerden daha ayrılganız. Ben de artık bu muhabbetin laçkalaşmasından bıktım. Zaten bu boşanma meseleleri bir kez dile düşüp çok sık tekrarlanmaya başlayınca insan kendini zihin olarak alıştırıyor sanırım. Artık Olacagı varsa olsun yani napiyim modundayım. Ben de çok istemiyorum sanırım artık evli kalmayı. Ciddi ciddi düşünüyorum ilk defa ben de ayrılmayı. Çünkü artık birlikte geçirdiğimiz vakit falan, hiçbir şey hoşuma gitmiyor. Dediğin gibi ben her olayda ayrıntıcıyım, gözü açık olanım,önce farkedenim.
Leylek, senin yazıyı alıntılamadım, çok uzundu, daha da uzun olup gereksiz yere sayfa atlatmasın diye... Bol kakalı günler dileklerim tahlil süreci içindi tabii ki sadece
Bi de sen 29 yaşında mısın leylekkk??? Gerçekten çok gençsin, 82lisin yani he? bi yaşçık büyüksün benden. Oğlun büyük olunca, bi de bir çok olayda akıllı akıllı, hayattan öğütler almışcasına kurduğun cümleler nedeniyle 30 küsür diye düşündüm nedense :26:
Çok haklısın, sağlık gidince boğanın anası diyecek mi oğluma bakmıştı diye? Boğa diyecek mi bu kız prensipliydi, akıllıydı, eli yüzü düzgündü, sohbetliydi, bana da kavga etsek de sabahında barışmak için kahvaltı hazırlardı diyecek mi? Olan benim gençliğime olacak biliyorum. Çok kırgınım çok
Birçok şeyden vazgeçmiş, kariyerini bırakıp yurtdışına gitmiş, her detayı düşünmüş olduğum için de kendimi suçluyorum.Bundan sonra kimseye harcayacak enerjim de yok gibi geliyor. bİZ Bİrbirimize göre değiliz'i daha sık düşünmeye başladım. Köprüden önce son çıkışa çok yaklaşmış görüyorum kendimi. Sonumuz hayr'olsun.
Bu arada bazı insanlar cahil delmiş cahil gidiyor işte. Kadına 4 yıllık eczacılık eğitimi + eşinin vefatı hiçbir olgunluk kazandırmamış demek ki. Hastalığın şakası mı olur, bi de sağlık sektöründesin be kadın diyesim geldi.
Son olarak, bu topici bitirmediğimize bir kez daha sevindim bana yazdıklarınızdan sonra. Çok sağolun arkadaşlar. Yaşıtım insanlar henüz ya evli değil, ya da anlatılamayacak profiller olduklarından, bu konuda bi tek siz beni anladınız.Tecrübelerinizle sağduyunuzu birleştirdiniz, bana kendimi iyi hissettirdiniz. Kendi kardeşiniz anlatsaydı bunları eminim bana söylediklerinizi söylerdiniz ona da. Çok teşekkür ediyorum.