Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

selam kızlarr
aynen marji derinsse katılıyorum
he de geç :)
benim sevgilimde bilmez 37 mi 38 mi hep karıştırır
çünkü o kendi numarasını da bilmiyor seninki de bilmiyordur belki
hiç üzülme ben hiç alınmamıştım

diyecek bir şey bulamadım marji inan erkeklerin geleneksel bahanesi bir de olayı kabullenememek hala ısrar etmek ,saçma yorumlar yapmak,
boşver kafayı takcak olursak o kadar ince detayları es geçiyorlar ki

Sağolun Ben hala kızgınım, zaten kızgınlığımı geçirecek birşey de yapmadı. Üstüne çıkan tartışmada da akşam böylesin, sabah da kalkıp kahvaltı hazırlarsın. Barışmak için hiçbir şey yapma, sabah kahvaltı filan da hazırlama dedi. Ben de yapmadım. Ööyle duruyoruz küsküs

geldim derinsim geldim
bu haftam hep hastanelerde tahlillerle falan geçti
bi de okul ilk hafta malum eksikler falan
resmen çöktüm
eroinmanlara döndüm kollarımdan
evet doğru tahmin daha eşime bile söylemedim ama böbreğimdeki taş azıcık büyümüş ve artık sol böbreğimde de nurtopu gibi bir taşım var
doktor doğuramıycaksın dedi ben de bari taş doğurayım dedim
fazla ilaç alımı yapıyormuş sanırım
bağırsak işini daha bitiremedik
tahlil diye tutturunca doktorum, sinirsel olarak kabız oldum, ben onu veremem diye
ilacı kesince hepsi bitti
ben de ilacı içtim gene bozuldu sistem
hangi gıdaların bu ilaca tepki verdiğini bulacaklarmış
şeker ilacı malum içmek zorundaymışım çünkü şeker hastası olma ihtimalim varmış ,eğer olursam da ilaçları karaciğeri yorarmış bu da tehlikeliymiş
falan da filan da fişman işte....
ALLAHIM SEN DAHA BÜYÜK DERT VERME AMA BEN NASIL VEREYİM ŞU TAHLİLİ YAW AYARLIYAMIYORUMKİİİİ.......
sancılanıyorum ama yapamıyorum yaa...bu sefer de midem bulanıyo
eşimin taşlardan haberi yok daha söyleyemedim
zaten diyorum sen bence ikinciyi ara bende kaporta dağıldı diye:))
dediğine göre hazırmış zaten
işte böyle yorucu bi haftaydı hafta sonu da gezdim stres attım
inşallah bu hafta başarıp da şu tahlili de verirsem başka birşey ihsan eylemem
marji senin hodüğe de bişey diyemiyorum
benimki daha geçen sene arkadaşlarının yanında bişey anlatırken dönüp
senin yaşın kaçtı?dedi
tabi miletten çüş yuh edaları yükselince de yok yani bi an öyle şey oldu diye kıvırmaya çalıştı
benimki daha 11 yıllık eşinin ve 9 yaşındaki çocuğunun da anasının yaşını şaşırıyorsa beden mevzularını siz düşünün
ben alıştım yaklaşık 7 sene sonra sen de alışırsın üzülme canım ya
derins 54 beden de iyiymiş he

Son düzenleme:
geçmiş olsun leylek. Bol kakalı günler. Sağlık işte en önemlisi. Hödüklerin yenisi bile bulunur yeri gelir, sağlık bulunmaz. Bunu unutuyoruz işte.aDAma küsüp yemek yemiyorum su içmiyorum. Sağlığımdan olunca kıymetim bilinecek sanki. Kimi cezalandırıyosam Sen de dikkat et sağlığına. Umarım en kısa ve kolay yoldan tedavini olursun, hayat kaliten düşmeden.

selam ...
leylek geçmiş olsun meraktaydık gelmişsin neyseki,

marji demek hala küssünüz hadi onu bunu burak da aç,sususz kalmak ne saçmalama olan bize oluyor bu şekilde inan kendini boş yere hırpalıyorsun
yapma yahu aksine hiç umursama ,ye ,iç inan boyun fıtığı olduktan sonra stresten umursamamayı öğrendim
hani tavşan dağa küsmüz dağın haberi olmamış misali üzülen,kırılan biz oluyoruz boşver üzülsekte değişen olmuyor ki sadece sağlık elden gidiyor

Leylek biz tahmin etmiştik sağlıkla ilgili bir mevzu olduğunu,çok çok geçmiş olsun.
Bir rutine giremedin hep birşeyler çıkıyor.
Dikkat et kendine çok dikkat hemde genceciksin daha hasta moduna girme iyice.
Eşine söylememenin sebebi ne ? söyle bilsin nazını da yap hatta..

Marjinal öyle tripleri bende çok severdim önceden ama .Şimdi hiç sallamıyorum.
Yemeyeceğim varsa bile yiyorum.Eşin de zaten sabah kahvaltıda hazırlama derken zaten senin bu yönünü kullanmış kendince.
Ya sen her kavgaya fazla anlam yüklüyorsun marjicim.. Biraz akışına bıraksan ?
Hayatına devam etsen eşin de kendi kendine yola gelse,sen yemek yemeğince adama birşey olmuyor ki?

Laylay güzel yazmış yaşadıklarını da katarak.. Evliliğin %50'si görmemekmiş.. Kadın için de erkek içinde.
Yani namusuna,karaktarine insanlığına bir saldırı olmadıkça görmeyeceksin..
Görmek istersen herkeste bir sorun var mutlaka.
Leyleğin kocasını,benim yelkencisiyi baz al ve ayak numarası mevzusunu unut bence
Biri karısının beden ölçüsünü diğeri yaşını bilmiyor!

sus nan ne bol kakası zaten onu kesmeye çalışıyos şurda
sinirden hepten kesildi bu seferde tahlil veremiyorum
oy ne moktan bi muhabbet oldu bu tööbeeee
kızım sen manyak mısın?hodük için sağlıkdan olunur mu?
al ben oldum da noldu?adım çürüğe çıktı bu sefer de
ye ,iç, eğlen.hayatının en güzel günleri
sağlıklısın küçük bebeğin yok istediğin kadar aktifsin
bırak yaw
adam madem ayakkabı numaranı bilmedi.geçir alnının çatına bi tane ayakkabını.alnında numarası çıksın
bak bi daha unutuyo mu?
sağlık gibisi yokmuş.büyükler derdi de şimdi daha iyi anladım
hayat kalitem şükür bu son durum hariç epey düzeldi
bi de etraf sürekli artık çocuk yap demeyi bıraksa ben de hayır hayati tehlike oluştururmuş demeyi bıraksam daha iyi olucak da neyse
alıştım artık

canım benim sağol meraklandığın için
arada yazdıklarınızı okuyordum da işte pek halim yoktu yazamadım
parmaklarım bile ağrıdı yaa
sistem de bozuk olunca hastane falan epey yorgun düştüm
en son otoparkçı çocuklar su kolonya falan yetiştirodu bana
ben bina bana geliyor sandım meğer ben binaya gidiyormuşum
ısrarla arabayı onlar çıkardı sonra park yerinden

ya ne biliyim derinsim yaa
bu adam sürekli son zamanlarda hastane tahlil ishal bilmem ne lafları duydu benden
ha iyi olduğum zamanlar genelde ona olan ilgimi ve yakınlığımı artırıyorum genelde
sıkılmasın diye.daha çok cumartesi gecesi ateşi falan
daha bu adamın karısı 29 yaşında ama sürekli arıza veriyor
haliyle dönem dönem sıkılıyor
para olarak da, beraber geçirdiğimiz zaman olarak da ,sıkıntıya düşebiliyor
her ne kadar bu hastalıkların özellikle de bağırsak kısmının oluşmasında , onun payı da olsada(malum ailemle olan meseler coşma evresidir bendeki sıkıntının) gene de başka hastalık bilsin istemiyorum
artık işi şakaya falan vuruyorunm sürekli
tahlil mevzularında da herşeyde de böyle yapmaya başladım derins
yani fazla hasta modunda değilim bu aralar tam tersine toparlandım epeycene
ha ama geçen noldu
15 yıllık eczacımızdan ilaç alırken böbrekteki taşları ilaç yapabilirmiş dedi ultrasoncu dedim
ya sence öyle birşey mümkün mü nalan abla dedim
ya da halsizim ya vitamin çok alıyorum o da yaparmış doğru mu dedim
bana ne dedi biliyo musun?imalı imalı gülerek
ya sen de bi çürük çıktın sürekli bi hastalık falan bu ne böyle yaaaa dedi(bi de böyle hastalık manyağıymışım gibi muamele yapanlar var ya Allaha havale ettim)
ben de bi kahkaha atıp
evet herkese söylüyorum sana da söyleyeyim
tanıdık bildik iyi aile kızı varsa eşime yedekliycez ,malum ben çürük çıktım hani aklınızda bulunsun diye söylüyorum dedim
kalakaldı angut
hayır bu kadının ilk eşi gırtlak kanserinden öldü bi de.artık bu da böyle diyorsa neyse...
bu yüzden gizliyorum ,işte eşimden derins
o da ben de sıkılılıyoruz bazen yani
gelen hastalık Allahtan inşallah şifası da ondan deyip işi şakaya vurarak atlatıyorum şükür

Sağol laylaycım, kafa yorup iyi niyetle yorumlamaya çalıştığın için...Bi taraftan da ben de kendime böyle teselli vermeyi deniyorum laylay. Benim de ruh halim değişince, azcık yeme içme düzenim aksayınca sağlığımda etkilerini direkt hissederim. Kaldı ki annem herşeyi kafasına takan yapısı yüzünden gencecik yaşında meme kanserine yakalandı. Genetik özelliği vardır muhakkak, ben de yakalanmak istemiyorum kendimi daha da üzüp

Sağol derinss, yardımcı olmaya çalıştığın için çok sağol. Ben de takmayım diyorum ve bugunden itibaren takmamaya da başlıyorum sanırım. Ben aslında senin dediğin gibiydim. Kavga da edilir, tartışılır da, sonra barışılır. Ama bu boğa ve de onun ailesinden aldığı kültür böyle değilmiş sanırım. Her kavgada çanta toplar, gitmeye kalkışır, "bizden olmaz" der, bu konuşma burada kalmasın der boşanma provası ve mal bölüşümlerine başlar, ben de artık bizi bir aile gibi hissedemiyorum. Biz en ufacık olayda ayrılan şımarık teenager sevgililerden daha ayrılganız. Ben de artık bu muhabbetin laçkalaşmasından bıktım. Zaten bu boşanma meseleleri bir kez dile düşüp çok sık tekrarlanmaya başlayınca insan kendini zihin olarak alıştırıyor sanırım. Artık Olacagı varsa olsun yani napiyim modundayım. Ben de çok istemiyorum sanırım artık evli kalmayı. Ciddi ciddi düşünüyorum ilk defa ben de ayrılmayı. Çünkü artık birlikte geçirdiğimiz vakit falan, hiçbir şey hoşuma gitmiyor. Dediğin gibi ben her olayda ayrıntıcıyım, gözü açık olanım,önce farkedenim.

Leylek, senin yazıyı alıntılamadım, çok uzundu, daha da uzun olup gereksiz yere sayfa atlatmasın diye... Bol kakalı günler dileklerim tahlil süreci içindi tabii ki sadece Bi de sen 29 yaşında mısın leylekkk??? Gerçekten çok gençsin, 82lisin yani he? bi yaşçık büyüksün benden. Oğlun büyük olunca, bi de bir çok olayda akıllı akıllı, hayattan öğütler almışcasına kurduğun cümleler nedeniyle 30 küsür diye düşündüm nedense :26:

Çok haklısın, sağlık gidince boğanın anası diyecek mi oğluma bakmıştı diye? Boğa diyecek mi bu kız prensipliydi, akıllıydı, eli yüzü düzgündü, sohbetliydi, bana da kavga etsek de sabahında barışmak için kahvaltı hazırlardı diyecek mi? Olan benim gençliğime olacak biliyorum. Çok kırgınım çok Birçok şeyden vazgeçmiş, kariyerini bırakıp yurtdışına gitmiş, her detayı düşünmüş olduğum için de kendimi suçluyorum.Bundan sonra kimseye harcayacak enerjim de yok gibi geliyor. bİZ Bİrbirimize göre değiliz'i daha sık düşünmeye başladım. Köprüden önce son çıkışa çok yaklaşmış görüyorum kendimi. Sonumuz hayr'olsun.

Bu arada bazı insanlar cahil delmiş cahil gidiyor işte. Kadına 4 yıllık eczacılık eğitimi + eşinin vefatı hiçbir olgunluk kazandırmamış demek ki. Hastalığın şakası mı olur, bi de sağlık sektöründesin be kadın diyesim geldi.

Son olarak, bu topici bitirmediğimize bir kez daha sevindim bana yazdıklarınızdan sonra. Çok sağolun arkadaşlar. Yaşıtım insanlar henüz ya evli değil, ya da anlatılamayacak profiller olduklarından, bu konuda bi tek siz beni anladınız.Tecrübelerinizle sağduyunuzu birleştirdiniz, bana kendimi iyi hissettirdiniz. Kendi kardeşiniz anlatsaydı bunları eminim bana söylediklerinizi söylerdiniz ona da. Çok teşekkür ediyorum.

bu topikte bana bu cümleyi kurmayan bi sen kalmıştın sen de kurdun sonunda bu yüzden şaşırmadım marji
nedense herkes beni 30 küsür sanıyormuş
yaşlı göstertiyorum sanırım:44:
resimlerime bakınca da genç duruyormuşum
bu durumda içim geçmiş olabilir:44:
neyse.....
o akıllı akıllı konuşmalar 11 yıllık evlilik tecrübesinden geliyor.siz daha bana göre çok yenisiniz.ahhh ahhh bi de okusaydım.....
canım benim inan bi gün bile yapmacık olmadım burada.kimse de olmadı şükür.bu yüzden zaten herşeyi konuşabiliyoruz dimi
ama sanırım sendeki sorun sadece ayakkabı numarası değilmiş.bü sürü bi sürü detay ,gelmiş gelmiş ayakkabıda patlamış
sonuçta 3 yıllık evlilik ve de 7 yıllık bi ilişkiden bahsediyorsun(umarım yanlış hatırlamıyorumdur)
yani sence uyumsuz bir çift bunca zaman birbirine tahammül etmeden nasıl dayanırdıki.
inan ben daha çok çok uyumluyuz diyen bir çiftle hiç karşılaşmadım
haa etrafa iyi görünmeye çalışıp ama aslında hiç de uyumlu olmadıkları her halinden belli olanlar hariç
geçen eşimi abisine şikayet ediyordum (ilk kez böyle birşey oldu düşün)bana şöyle dedi en son
o kadar zekisinki bütün bunlar bundan oluyor leylek dedi
hööö:44::44:nasıl yani dedim:44::44:
çünkü sürekli erkek milletinin alttan alınmasından falan dem vurdu.kadınların idareci olmasından falan
sonra düşündüm.gerçekten adam ordan attı burdan tuttu ,hayır,beni bir türlü kandıramadı
evet eşim haksızdı işte ,beni yıllarca üzdü ve o ne yaparsa yapsın eşimi bana daha iyi gösteremiycekti.yani bu da işe yaramadı
biz eşimle aynı gözden bakamıyoruz hayata,aynı şeylere üzülemiyoruz,aynı şekilde değer vermeiyoruz birbirimize
ama bi oğlumuz da var napıcaktımki..
ben de her kriz anında olduğu gibi bunda da yeni yöntemlere başvurdum marji
evde eşime olan tahammülümü ve de sabrımı artırmaya yarar genelde bu yöntemler ve de kararlar
en son işime yarayan bi tanesini sana tavsiye edeyim, bir dene istersen
bir filmde görmüştüm.kadın kağıt kalem alıp bi yüzüne eşinin artılarını bi yüzüne de eksilerini yazdı
sonra ağır basan kısma göre bi karar aldı
bana iyi yönleri ağır bastı marji ,10 yılı düşünürsen eğer eminim sende de öyle olucaktır
ha o laçkalaşmış ayrılma lafına gelince de emin ol sen daha valizi hazırlarken ayağına kapanmaya başlar.
kolaydı öyle ayrılmak.ayrılacak adam 10 yılını bi kadına vermez.o tipleri çok gördüm ben
al işte laylayınki mesela..bak ayrılcam dedi ayrıldı laylay .hesapta hiç tınlamadı baştan eşi .ama gittiği an daha anladı kıymetini.barışana kadar ne çekti.öyle değil mi laylayım?
bazen salak olmak ya da bizim için salağa yatmak ve eşinin herşeyini görmemek sanırım daha çok mutluluk sebebi olabiliyor
ODTÜ okuyan bi kızsın sen ve her zaman okuyan insana saygım vardır benim.onca türü ,onca formülü ,onca bilgiyi öğreniyorsunuz da gelip gelip şu hödük erkek türlerinde tıkanıyorsunuz yani
bence üniversitede seçmeli ders olarak okutulmalılar dimi?
ahan da çenem düştühaddimi aştıysam eğer affola

deriiinnnsss bloğu çok boş bıraktın yeni yazı bekliyoum:92::92::92::92::92::92::92:

Son düzenleme:
Leylek, yazdıkalrını okudum, çok teşekkür ederim. Cevap yazcam uzun uzun ama şimdi self-rehabilitasyon nedeniyle kendime kısır ve çay yaptım, onları hüpletcem

hah şöyle sen öğrenmeye başladın bu işi
ben de kalkıp kendime etimekli tatlı yapıcam
haydi afiyet olsun
Leylek, yazdıkalrını okudum, çok teşekkür ederim. Cevap yazcam uzun uzun ama şimdi self-rehabilitasyon nedeniyle kendime kısır ve çay yaptım, onları hüpletcem

kısır-çay ,

etimekli tatlıııı

..tek şeker kacamagım ,meyvedekı şeker ,o da üzerine tarcın dökülerek yenilirse .

ah gebelik şekeri hain şeker ..

hamile şekeri mi oldun sen sumağım yaa
bilmiyodum
geçmiş olsun
sen bıdığı çıkar ben sana yaparım söz
amanci çok güzel olmuş gerçekten
zaten güzel
yalnız bi tane akıllı yok resimlerde çok tatlılar yaa
amancia ne guzel gelın olmuş ya ,sade ,duru ve güzellll ..

yok yazmadım zaten kac haftadır ugrasıyorum valla ya cokta dıkkat edemedım ama bu cuma tekrarlanacak bakalım ınsallah düşmüştür..

mısafırler fılan olunca dıkkat edemıyorum kı ya ..

aynen ,cok eglencelı olmuş düğün her fotodan bellı

Marji..
İçinin dökmüşsün bence iyi de olmuş.
Eşin teenage takılıyor haklısın ama bu biraz da senin ebeveyn oluşunda kaynaklanıyor.
bunu nereden bildiğimi sorma :) zaman zaman bende yaşıyorum çünkü kendi hayatımda
Adam kendini bu şekilde ifade etme yolunu çizmiş.
Bir de sana kızardım negatifsin diye ilişkiniz konusunda ama her kavgada "bizden birşey olmaz" tavrındaysa seni de bu hale getiren o dur eminim.
Bence bu boşandık boşanacağız vs laflarını sıkça kullanmanız birbirinize bir uyarı adeta,yoksa ikinizden biri çoktan açmıştı davayı.
bıçak kemiğe dayanırsa kavga vs edilmez avukatın kapısı çalınır.
kaldı ki sen eğitimsiz özgüveni olmayan hayatta tek varlığı kocişi olan bir kadın değilsin.
biter gider.. ama bitmiyorsa bir sebebi vardır eminim.
barıştınız mı bilemiyorum ama bir terapiste gitseniz bence biraz yoluna girecek herşey.
iyice bir araştırsan öylesine para kazanmak için bu işi yapanlar değil de işinin ehli bir tip evlilik terapisti bulsanız.?
ankara'da olduğuna eminim,mutlaka vardır.
bence birbiriyle bu kadar uyumsuz iki insanın bu kadar uzun süre birlikte olması mümkün değil.
bir düğüm var ilişkinizde kör düğüm ikinizde açamıyorsunuz.
destek almalısınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…