amin kızlar
leylo ne ton balığı kızım sabah kahvaltılarında havyar olmazsa kendime gelemezdim
derins alyans değiştirmeyi düşünüyosan ilk takılan alyansını bozdurma onu sakla belki hurafedir ama uğursuzluk getirirmiş
ben öle yaptım ilkinkileri kolyeme taktım ondan sonrakileri canım istedikçe değiştirdim
amansimizede mutluluklar inşallah bu sefer yüzü güler
ben bozdurdum ..aslında soyle oldu
yüzük takmayı sevmıyorum ben de esımde ,ben bırsey yapıcaksam hemen cıkartırım gunlerce takmam esım de oyle sıkıyor fılan dıye koyar bır yere..
esım geldı bır gun yüzük yok heryerı ara tara yok ..kaybettı
sonra gıttım ben de bozdurdum
nasıl olsa kaybettı ben de takmıyorum ..
esımle dalga gecıyorlardı evlı hatunla berabersın haa dıye ben tkaıp o takmayınca
sonra Arabamızı almak ıcın ıstanbul'a gıdecegız ,esımın bı ceketı var on ugıydı ıste ceplerıne bırsey koyarken bırsey ıcınde..
o astar bolumunden gırmıs yüzük ceketın altında ..
baktık yüzük ,hemen gıdıp bozdurduk
otobus bıletımızı aldık
sonra baya bı yuzuksüz dolastık gıttık beyaz altına benzeyen çelık mı ne dıyorlar ondan aldık..
kı onu da takıyor muyuz takmıyoruz hamıle kalmadan once hatta bı kac ay once cıkardım kaldı oyle ,neredeyse 10 ay olmustur
o da takmıyor ben de ,kı zaten olmuyor parmaklarımıza
degısmesı lazım ,altın cok yuksek ama takmadıgımız ıcın de altın almam herhalde ..bakalım..
sımdılık neredeyse 1,5 2 sene oldu herhangı bır ugursuzluk gelmedı ama bakalım
Ben ne yaptım cuma günü dur anlatayım.
Eve gelirken bir yer gördüm.
Ücretsiz masaja diye,normalde var ya kolumdan tutup soksalar üstüne para verseler girmem.
hayatım boyunca böyle şeylere itibar etmem.sahtekar olarak görürüm
gidenlere salak derdim,fırsatçı derim.
ya yaşlandım mı ne ,patt diye girdim içeri?
nedir bu dedim,anlatın bana,ne masajı ama nasıl yorgunum..
bir gün evvel yelkenciye çok param olursa hani eve hizmetçi alıyorlar ya ben masör alıcam.
daimi falan diye söyleniyorum.
neyse anlattı kız işte ücretsiz,8 yıldır burdayız.
yatakları satıyoruz aynı zamanda falan fişman..
hooop yattım bende 40 dk seanslar..ama böyle çok profesyoneller tutumları vs.
Allah'ım o kadar mutlu oldum ki,huzur içinde gittim eve.
fırsat buldukça gideceğim yatak 6 bin liraymış
belki yaşlanınca alırım.
8 yıldır gelen biriyle tanıştım,iki fıtığı varmıış kadının gitmiş.
gelip 2-3 saat masaj yaptırıyormuş
he ben de gıderım o yataklara ,harıka bırsey bır de degısık degısık markaları var en guzelı ceragem boyle yazılıyordu herhalde..
regl sancısına bırebır ..
ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hepınızı ozledım
sımdılık zamanım kısıtlı ıns yıne gelıcem muhaetınızı ozledım
hersey yolunda cok guzel gectı kınamız dugubnumuz
bugun annemdeyım krdesımı askere ugurladık
sımdılı hoscakalın hepınızı optummmmm
ooo taze gelın gel de detayları anlat ..
ben bugun ölü gibiyim ..
cuma gunu mısafır üstüne misafir geldı bır suru ısımde vardı sonra kardesımle esı aradı sıze gelcıez dıye yemek hazırlıkları fılan derken yoruldum.
sonra dısarı cıkalım gezelım derken gece 1 de geldık eve ..yatana kadar 3 oldu
sabah kalvaltı hazırlıyım dıye erken kaltım saat 8 de
hazırlayana kadar yoruldum zatı
sonra onlar gıttı pazara gıt gel derken oglen sonrası oldu ..yattım dınlendım esım dedı kalk fuara gıdeelım ..iyi dedık gıdelım saat 7 de gıttık GECE 1,30 du eve gırdık
fuar cok kalabalıktı ..
bu arada neredesın Leylek bu gün son gunu fuarın
ben tabı oyle baktım ıc gecırerek o aletlere ,aşerdım resmen ..adrenalınsız yasayamam bellı ..kızım dogsun onla bınıcem
yattım sonra esımın teyzesı kahvaltıya cagırmıstı bızı bugun ıcın ..saat 2 de yattık sabah 8,30 da kalktık 9 gıbı gıttık eve geldık saat 12 de bı yattım sımdı kalktım
hala saf gıbıyım ..yarın saglık ocagına gıtmem lazım o gözümde büyüyor su an ama yarın sabaha bırseyım kalmaz :))
off yazarken yoruldum