- 20 Haziran 2008
- 10.032
- 4
özlü sözlere dosya actım ama yarım kaldı
artık dımı gelınce devam ederz dort gozle beklıom:)
pıjema moral bozma bız yıne cıcım aylarını ıyı kullanırz ,önumuzde cıcım ayları olucak daha
amansi sormsı ayıp tüp bebek değller demi senn bebekler doğal yöntemlerle oldu :kedi:
ya evet o sancı oturtmayan sancı amancia
zaten eski zor doğumlar yokki
anneyi zorlamıyolar korkma
zor olucaksa sezeryana alıyolar
aynen bacım ne verirsen elinle o gider seninle (kulakların çınlasın dimi)
nasıl alıstırırsan ölekaydirigubbakcemile3
hehe doğal canım hemde korunmama rağmen hamile kaldım o nedenle mucize diyorum ya yavrucuklarıma :))
yeterince zor bi hamilelik döneminin üstüne doğumdan korkmuyorum canım kızım gelmeye pek istekli zaten :))
hehe doğal canım hemde korunmama rağmen hamile kaldım o nedenle mucize diyorum ya yavrucuklarıma :))
yeterince zor bi hamilelik döneminin üstüne doğumdan korkmuyorum canım kızım gelmeye pek istekli zaten :))
napalım ayol guzel dusunelım guzel olsungülün gülün siz:hulya:]
hahahaha allah senı ıyı etsın kıs pıjema
guldurdun benı ,dımı gttı pıjema geldı
gülün gülün siz:hulya:]
dedim iviiiiiiittsarişim evet bu aralar karşılaşamadık:teselli:
seninle saatlerimiz uyuşmadı bi türlü
evvet kızlar dimi de gelsin sanal gün başlatıyoruz
gelmeyenler hakkında sanal soruşturma başlatılacaktır
gelen gelmeyen herkese duyurulur
bu arada kahve sen sigara mı dedin:mymeka:
tatlım yaaaaaaaa Şenizya ne evlisi bekarı kız
şu gurubun bi imkanı olsa da bu saatte toplaşıp sabaha kadar çene çalma imkanı olsa sanki kimseyi görürmü gözümüz
kocaymış
hhee hhheeyttzemuszemus
ben kahvemiyim be
hatun kocadan kopamıyo(kıskanç kadın simil şeysinden)
aaayyy amanciam bak kalkıp gelecem sus o olacak heşakkıdı
bu arada laylayım arpacık diyerek müjdeli haberi verdin çok sağol canım:mymeka:
çalışma yoktu, tükkan kapalı kızıııııımm :1ninca:kahve kocişiyle hangı dızıyı ızlıo dersınız:)
yada calısma falan vardr belkı:jeyyar:
amancia canım hakkında hayırlısı olsun. bebeklerin senin kadar güçlü bir anneleri olduğu için ne kadar şanslılar. yazdıklarını okurken gözlerim dolu dolu oldu. Allah sana ve bebeklerine o kadar güzel bir yaşam versin ki bugünlerin izi kalmasın inşallah.
helal olsun canım nolcak :)kahvemmmm Şeniz
dün senin dedikodunu yaptık helal et hakkını ama valla ben bişi demedim baya kaynattın keşkem geleydin bacım ya leylek beni gaza getirince coşmuşum baya :kedi: