Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

ayy amncia
kız senin sancın burdayken her an gelebilir yani
ayyy ikinci yeğenler de oluyo aman üçüncü
aman neyse işteolumunekankayizsmile

amanciacım bu arada bebek şekeri sepeti kapı süsü vss. düşüncen olursa ben seve seve yardımcı olmaya çalışırım sana canım bana bi seslen yeter ....

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım... bişeyde kalmamış hanii hihoyyyt

ayy çok az kalmış yaaaaaa:1shok::1shok:

az kalmış hayırlısıyla sağsalim kucağına almayı nasip etsin Allah...

ben akrep yükselenimde akrep hem iyi hem kötü en azından merhametli olacaklar opuyorumnanaktan

ay nekadar az kalmıs ya ,saglıkla hayrla ıns kucagına nasıp etsın allah amncıa

ayy amncia
kız senin sancın burdayken her an gelebilir yani
ayyy ikinci yeğenler de oluyo aman üçüncü
aman neyse işteolumunekankayizsmile

amanciacım bu arada bebek şekeri sepeti kapı süsü vss. düşüncen olursa ben seve seve yardımcı olmaya çalışırım sana canım bana bi seslen yeter ....

sağ olun kızlar artık kurtulıyım demi yarım dünya gibi ortalarda dolaşmaktan rahat rahat oturmayı yatmayı aynaya bakmayı yürümeyi özledim yaa!
sancım leyleğim benim hep var sürekli söylüyorum ya sancım var diye dimi de o bişey değil dur doğumda görüceksin diye gözümü korkuttu ://

özlü sözlere dosya actım ama yarım kaldı
artık dımı gelınce devam ederz dort gozle beklıom:)

pıjema moral bozma bız yıne cıcım aylarını ıyı kullanırz ,önumuzde cıcım ayları olucak daha

amansi sormsı ayıp tüp bebek değller demi senn bebekler doğal yöntemlerle oldu :kedi:

ya evet o sancı oturtmayan sancı amancia
zaten eski zor doğumlar yokki
anneyi zorlamıyolar korkma
zor olucaksa sezeryana alıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…