- 10 Kasım 2007
- 11.953
- 2
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özellikle katılmadım, yarın işim var çünkü muhtemelen o saatlerde duamı edemem. gece de kalkamıyorum biliyosun. haftaya yeniliklerle inşallah.meraba kızlar,
kahvecım hosgeldın,bugun persembe topıge ugramamıssın.katılmıcanmı bu hafta dukkan kapalı dıe:)
laylaycım dun aksam bendede sorun oldu sayfada bakım var dedı hep bende yattım asaga:):)
geçmiş olsun burcu.
bende öyleyim oturamam hiç, bazı kadınlarda ne ağır kanlı olur arkadaş.
biz çekirgegillerdeniz heralde.
bndee evı temızlerken bıle netteydım dıyebılırım
bazen ıse dalıyorum bazn nete
yoruluyorum dıye kızıyor ,tek yaptıgım ıcın kızıyor ,bekle beraber yaparız dıyor ama beklemıyorum ben onu :)
balkonum genıs benım bı de rüzgar alıyor cok ..15 dk da camasır kurudugunu bılırım ben..kurutma makınesı gıbım valla
yok canım dikmedim :))ayaklarını dikmedın dımı yanı ılıskıden sonra amancıa
bizim ailedede ikiz bol canım bende çok isterdim olsun diye rabbim verdi. darısı başına bitanem.gerçekten ya simdi daha ii anladımmm biliomusun bnmkinin abisinin de var ikizi soy a çekermiş derler bende de olursa ohaoldumsmile
evet canım :)gerçekden mucizlermiş amancia ...biri kız diğeri erkekdi demi
:))) kesinlikle öyle canımhem de korunarak ikiz
bi de korunmasan mazallah yanni:icecream:
işte kız değil mi ille gezmek tozmak istiyo
sıkıldı içerde kesinkaydirigubbakcemile3
amin canım cümlemize.. teşekkürler ne mutlu bana öyle düşünüyosanız..amancia canım hakkında hayırlısı olsun. bebeklerin senin kadar güçlü bir anneleri olduğu için ne kadar şanslılar. yazdıklarını okurken gözlerim dolu dolu oldu. Allah sana ve bebeklerine o kadar güzel bir yaşam versin ki bugünlerin izi kalmasın inşallah.
kahvekolık geldıgın de oku kız ,dikmemiş ayaklarını
kısmet ısı ya biz de niye olmuoyr mesela korunmadıgımız halde ,off takmamaya calsıyıroum aama