Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

ayy kızlar riki gündürr ölüyorummmm misafirleri ağırladımm ama varya resmen salı ve çarşamba günlerim oturmadan geçti ayaklarım zonk zonktu ama üstesinden geldim çok şükür. çok cicik ağğırladımm... vee döndüm aranızaaa

meraba kızlar,
kahvecım hosgeldın,bugun persembe topıge ugramamıssın.katılmıcanmı bu hafta dukkan kapalı dıe:)

laylaycım dun aksam bendede sorun oldu sayfada bakım var dedı hep bende yattım asaga:):)
özellikle katılmadım, yarın işim var çünkü muhtemelen o saatlerde duamı edemem. gece de kalkamıyorum biliyosun. haftaya yeniliklerle inşallah.

iyi olmuş bağlantınızın gitmesi zemuszemus

aaa şimdide katlıyorum katılmıyorumlar çıkmış. eskidende benzer bir uygulama vardı herkes gruplaşma falan olunca değiştirmişlerid gene gelmiş....

geçmiş olsun burcu.
bende öyleyim oturamam hiç, bazı kadınlarda ne ağır kanlı olur arkadaş.
biz çekirgegillerdeniz heralde.

bence güzel olmuş. eskidende vardı, mesaj kirliliğine son olur. hem beğenmediğimiz yorumları laf dalaşına girmeden eksileriz.

yoruldum ,belım koptu ..:gitme:

koca yokken evı temızleyım dedım onu yap bunu yap derken yordum kendımı
kendımı yordugum yetmezmiş gibi bir de eşimin vıdvıdısını dınle dur yok otemızlık yAPma dememiş mi..:sinifsinif:

5 makine camasır yıkadım ,aştım artık kendımı ..-tatlicadiarzu-

ne buldum da o kadar yıkadım bılmıyorum

yoruluyorum dıye kızıyor ,tek yaptıgım ıcın kızıyor ,bekle beraber yaparız dıyor ama beklemıyorum ben onu :)

balkonum genıs benım bı de rüzgar alıyor cok ..15 dk da camasır kurudugunu bılırım ben..kurutma makınesı gıbım valla
:KK1:

geçmiş olsun burcu.
bende öyleyim oturamam hiç, bazı kadınlarda ne ağır kanlı olur arkadaş.
biz çekirgegillerdeniz heralde.

sanırım öyleyizzzz
şu an bile bir içeri gidiyorum bir iş yapıyorum geliyorum sonra geliyorum nete bakıyorum duramıyorumki durduğum yerdekaydirigubbakcemile3

bndee evı temızlerken bıle netteydım dıyebılırım :KK1:

bazen ıse dalıyorum bazn nete :p

Son düzenleme:
yoruluyorum dıye kızıyor ,tek yaptıgım ıcın kızıyor ,bekle beraber yaparız dıyor ama beklemıyorum ben onu :)

balkonum genıs benım bı de rüzgar alıyor cok ..15 dk da camasır kurudugunu bılırım ben..kurutma makınesı gıbım valla
:KK1:

oh ne güzel, ben hiç balkona asamıyorum.
çünkü komşular sağolsun üstüne halı silkeler falan.

yok burada temızlık gunu pazartesı ,üstümdekı gelır halı sılkeleyecekse soyler kapatırım heryerı

sıtece sorun yasamıyoruz hıc :)

sadece üstekinin ufak oglu bı ara merak salmıstı balkon yıkamaya,balkon yıkarken arada cımenlerı güllerı de uslayım derken benım çamasır harap olmuştu

tasındılarda kurtluduk :)

o degıl bahcıvanın işini elınden alacaktı veledt :KK1:

hadı kolaygelsın ,yağ yok ya yersınn artık ::)

Son düzenleme:
ayaklarını dikmedın dımı yanı ılıskıden sonra amancıa :KK1:
yok canım dikmedim :))
gerçekten ya simdi daha ii anladımmm biliomusun bnmkinin abisinin de var ikizi soy a çekermiş derler bende de olursa ohaoldumsmile
bizim ailedede ikiz bol canım bende çok isterdim olsun diye rabbim verdi. darısı başına bitanem.
gerçekden mucizlermiş amancia ...biri kız diğeri erkekdi demi :nazar:
evet canım :)
hem de korunarak ikiz
bi de korunmasan mazallah yanni:icecream:
işte kız değil mi ille gezmek tozmak istiyo
sıkıldı içerde kesinkaydirigubbakcemile3
:))) kesinlikle öyle canım
anasına çekmiş daralıyo orda:)

amancia canım hakkında hayırlısı olsun. bebeklerin senin kadar güçlü bir anneleri olduğu için ne kadar şanslılar. yazdıklarını okurken gözlerim dolu dolu oldu. Allah sana ve bebeklerine o kadar güzel bir yaşam versin ki bugünlerin izi kalmasın inşallah.
amin canım cümlemize.. teşekkürler ne mutlu bana öyle düşünüyosanız..

kahvekolık geldıgın de oku kız ,dikmemiş ayaklarını :KK1:

kısmet ısı ya biz de niye olmuoyr mesela korunmadıgımız halde ,off takmamaya calsıyıroum aama

yazıcam ben ayakkabımın altınaa sumak seni de merak etme :)
isimleri de o yüzden sormuştum aslında :)

Anaaaa ne çok yazdınız yaaa birazını okudum sonra devam edemedim.
Ayrıca hiç de kıskanmadım :umursamaz:

X