sumak yaa seni gördüm canım pasta çekti.
bi koşu yapayım koca gelmeden.
hadi baş, baaaaaşş
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile allah önce olmayana versin öğetmenliği bu yüzden bıraktım yaw nasıl başederimyok canım dikmedim :))
bizim ailedede ikiz bol canım bende çok isterdim olsun diye rabbim verdi. darısı başına bitanem.
evet canım :)
:))) kesinlikle öyle canım
anasına çekmiş daralıyo orda:)
amin canım cümlemize.. teşekkürler ne mutlu bana öyle düşünüyosanız..
şarisimmm olumunekankayizsmile sen hamişdin demi bana dua et bol bol olurmu amansi sende yavrumAnaaaa ne çok yazdınız yaaa birazını okudum sonra devam edemedim.
Ayrıca hiç de kıskanmadım :umursamaz:
bu mübarek gecede rabbim muradını versin inşallah canım geri çevirmesin duamiyok rahatım genel olarakta bazne aklıma gelıyor sadece.kısmet artık
aklinialirimsmileSen de hep kocana pasta yapıyorsun, bize hiç yok :umursamaz:
Tabii afrodizyak niyetine yapıyorsun de miiiiiii kaydirigubbakcemile3
ben de nasıl başedicem bilmiyorum pijemacım sabırsız bi insanım zaten :) allah kolaylık versin herkese wallahii
hep ediyorum dua canım benim..hakkında hayırlısı..
saol hayatım ya allah razı olsun aynı bende çok tezcanlıyım hemen olsun istiyorum herseyi
bu arada yüzüğü çıkardınmı
yok hayatım oynamıyo yerinden :/
nan ne çabuk çamura yatıyon sen nan:mymeka:kahvemmmm Şeniz
dün senin dedikodunu yaptık helal et hakkını ama valla ben bişi demedim baya kaynattın keşkem geleydin bacım ya leylek beni gaza getirince coşmuşum baya :kedi:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
helal olsun canım nolcak :)
leylek kıskançlığından yapıyor -tatlicadiarzu-
biri bizi mi kıskanmışşakkıdışakkıdı
özellikle katılmadım, yarın işim var çünkü muhtemelen o saatlerde duamı edemem. gece de kalkamıyorum biliyosun. haftaya yeniliklerle inşallah.
iyi olmuş bağlantınızın gitmesi zemuszemus
yaw yeryüzünde böyle kocalar da mı var yarebbim:Saruboceq:yoruluyorum dıye kızıyor ,tek yaptıgım ıcın kızıyor ,bekle beraber yaparız dıyor ama beklemıyorum ben onu :)
balkonum genıs benım bı de rüzgar alıyor cok ..15 dk da camasır kurudugunu bılırım ben..kurutma makınesı gıbım valla
oyy ben ssenin karnındaki pasulyeyi yerim kıskanma tabiAnaaaa ne çok yazdınız yaaa birazını okudum sonra devam edemedim.
Ayrıca hiç de kıskanmadım :umursamaz:
puhahaha bak bu iyiydi sariş:roflol::roflol:Sen de hep kocana pasta yapıyorsun, bize hiç yok :umursamaz:
bizde nerdeeeee. toptan halı silkelemek yasak gün yok yani. ama uyan mı var.yok burada temızlık gunu pazartesı ,üstümdekı gelır halı sılkeleyecekse soyler kapatırım heryerı
sıtece sorun yasamıyoruz hıc :)
sadece üstekinin ufak oglu bı ara merak salmıstı balkon yıkamaya,balkon yıkarken arada cımenlerı güllerı de uslayım derken benım çamasır harap olmuştu
tasındılarda kurtluduk :)
o degıl bahcıvanın işini elınden alacaktı veledt
hadı kolaygelsın ,yağ yok ya yersınn artık ::)
Allahım resmen amuda kalıyorum yaa..kahvekolık geldıgın de oku kız ,dikmemiş ayaklarını
kısmet ısı ya biz de niye olmuoyr mesela korunmadıgımız halde ,off takmamaya calsıyıroum aama
beni de yaz, beni deeeyazıcam ben ayakkabımın altınaa sumak seni de merak etme :)
isimleri de o yüzden sormuştum aslında :)
kızımmm afrodizyak olsa nolcak tükkan kapalı -tatlicadiarzu-Sen de hep kocana pasta yapıyorsun, bize hiç yok :umursamaz:
nan ne çabuk çamura yatıyon sen nan:mymeka:
oyy ben ssenin karnındaki pasulyeyi yerim kıskanma tabi
sen kahve misin ki kıskanasın:teselli:
puhahaha bak bu iyiydi sariş:roflol::roflol:
yani evet kahve hanım bi gün de bize yap da gelip yiyelimcokacimcoook
yaw yeryüzünde böyle kocalar da mı var yarebbim:Saruboceq:
benim ki de gelir temizliği beğenmezdi.hey gidi günler hey
kanepede uzanıp yatınca neden doğrulduğumda yastığı eski yerine koymamışım diye hır çıkardığını bilirim
kavga ede ede bıraktırdım 10 yılda anca
gelçi Allah ona efeyi verdi ve susutu
Allahım sen bari burdakilere karılarına yardım eden kocalar nasip et inşallah:Saruboceq::Saruboceq:yok benım esımın babası yok,kayınvlaıdem de calsııyor memur,bütün bayram temızlıklerınde hepsinin eline bi bez verırmiş ,bunlrda alışmış snarım..
hiç yapmam demez ,ben bulaşık yıkarken bı bakmışım süpürgeyi açmış..
kurban olurum ben kocam :)
herkes nasıp etsın valla cok rahat
bizde nerdeeeee. toptan halı silkelemek yasak gün yok yani. ama uyan mı var.
yağ yok da krem şanti ve çikolata sosu var ona ne demeli ?
Allahım resmen amuda kalıyorum yaa..
sen hiç hormon testi yaptırdın mı canım?
ben sadece kremsantı koyuyorum ıcıne ve üstüne cikollata sosunu dökmüyorum hıc.
ıcıne kremsantı ve meyve kalan kremsantı üstüne ,en son üstüne de fındık kırıkları
yada pasta süsleme seylerınden..
ıkısı cok olur gercekten :)
hormon testı yaptırdım cnım ,sorun yok..normal degerlerım..
kanepede uzanıp yatınca neden doğrulduğumda yastığı eski yerine koymamışım diye hır çıkardığını bilirim
Allahım sen bari burdakilere karılarına yardım eden kocalar nasip et inşallah:Saruboceq::Saruboceq:yok benım esımın babası yok,kayınvlaıdem de calsııyor memur,bütün bayram temızlıklerınde hepsinin eline bi bez verırmiş ,bunlrda alışmış snarım..
ıcıne kremsantı ve meyve kalan kremsantı üstüne ,en son üstüne de fındık kırıkları
hormon testı yaptırdım cnım ,sorun yok..normal degerlerım..çikolata sosunu çok az koyuyorum ama tadı gelsin biraz yeter. şu şekil falan yapılıyor adı aklıma gelmiyor ya ondan döküyorum.
nöörün hemşerim?off ya kızlar ne güzel pasta muhabbeti almış başına gitmiş rulo pastaya da bayılırımcokacimcoook
sumak valla nefis anlatmış meyveler,fındık kırıkları felan hımmm ellerine sağlık.
tarifi deniycem en yakın zamanda...annem çok güzel yapar ruloyu ama ben evlendiğimden
beri hiç denemedim bileevlilik yıldönümüzü haftaya belki o gün yaparım:icecream:
dene bencede keki ben hiç tutturamazdım, sumağın tarifi çok ideal. harika oluyor.
nan ne çabuk çamura yatıyon sen nan:mymeka:
Allahım sen bari burdakilere karılarına yardım eden kocalar nasip et inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
oyy ben ssenin karnındaki pasulyeyi yerim kıskanma tabi
sen kahve misin ki kıskanasın:teselli:
puhahaha bak bu iyiydi sariş:roflol::roflol:
yani evet kahve hanım bi gün de bize yap da gelip yiyelimcokacimcoook
yok yavrum ya leylek coşturdu derken hani dedin ya nasıl kandırıcaz diye onda gaza getirdin anlamında yoksa seni şikayet edermiyim hiç konustuklarımız aramızda sempatiksalakcinni
hormon testı yaptırdım cnım ,sorun yok..normal degerlerım..
aminnnnnnnnnnnn inşaallah darısı başımıza duydunmu pambık :hulya:
tabiii hoşgeldin canımselam kızlar bende size katılabilirmiyim
tabiki hoşgeldin aramıza.selam kızlar bende size katılabilirmiyim
ben varım canım ne var ne yok?kimsecikler yok yine yahu