- 1 Haziran 2009
- 5.851
- 26
ya bu arada öyle bir geçer zamanki die dizi varya reklamını gösterdi siinniiiiirrr oluyorum çikolata markası isimli gavur karıya alsanaalsanasmile
Allah razı olsun aplaŞeniz
oyy ben onların suratsız suratcıklarını yirim yirimŞeniz
doğur hastaneyi basıcaz
eğer ex kocan da orda olursa vay haline
adam tükürük yağmurundan boğulur heraldeguclubacismile
biz bu ...............
aa hakketen yeni gördümkaydirigubbakcemile3tesekkur butonu gelmıs ya ne guzell[/B][/I][/U][/COLOR]
hoşbuldum
kalabalık buldum
hoşsohbet buldum ne güzeeeeelllll:lepi:
anlamadık leylekcim kafamçokkarıştı
şimdi istanbuldakiler parmak kaldırsın bakim:enbuyukkk:
Allah razı olsun aplaŞeniz
oyy ben onların suratsız suratcıklarını yirim yirimŞeniz
doğur hastaneyi basıcaz
eğer ex kocan da orda olursa vay haline
adam tükürük yağmurundan boğulur heraldeguclubacismile
allah seni ne etmesin emi gül gülll yanaklarım acıdı töbe yaaaa
biz bu ...............
ben varya o ağlama sahnesini netten izleyip izleyip hungur sangır ağladım yok böle bişi ya kardeşim doğum yapacak bak suna da benzesin biraz neyim var neyim yok iliğime kadar onun diyorum o kadar çok seviyorum yaniben o dızıyı seyretmedım hıc pıjemam ama o kucuk cocugu netten reklamlarda gordugu kadar cok sevdım cok tatlı,
bulasık deterjanı işe yararmı acep sempatiksalakcinnipijeeeemamm parmaklarım o kadar şiş ki gömülmiş alyansımı bile çıkaramadım hamileliğin başından beri şu an gündemimde nasıl çıkaracağım var ://
daha neler sölerdim de kk:enbuyukkk:kaydirigubbakcemile3 kız çikolata markası nerden geldi aklına bende sinir oluyom
ona diziyi izleyip izleyip kadına kızıyorum ama her izlediğimde bu aklıma gelcek süpermiş..
picema dur şimdi hatırlatma o meymenetsizi
dişlek karı nolucak
kadın bıcaklandı hala hertarafı oynuyo manyahalsanaalsanasmile
ben yokum ::a015:
evden çıkamıyorum malum çıkabilsem ohoo çoktan halletmiş olurdum kuyumcularda kesebilir diye düşündüm.amancia çok normal şimdi çıkmaz parmakdan canım ancak sarrafda felan kestirebilirsin
öyle aletleri var ince makas gibi anneminde gireceği bir ameliyat öncesi yüzüğü çıkaramamışdık
ancak bu şekilde çıkdı..ya da hastanede çıkartıyorlar
amanciam zeytinyağı sür parmağına öyle dene gene çıkmazsa laylayın fikri çok doğru
biraz kendi aileme benzetiyorum annemle babamda bunun gibi değilde buna benzer seyler yasamıslardı adama da o muşamba suratlıya da kızıyorumm ben evlerden ırako diziyi izlerken ben daha çok adama sinir oluyorum ailesini ne duruma düşürÇok üzgünüm çoookdü