Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

ya bu arada öyle bir geçer zamanki die dizi varya reklamını gösterdi siinniiiiirrr oluyorum çikolata markası isimli gavur karıya alsanaalsanasmile

kaydirigubbakcemile3 kız çikolata markası nerden geldi aklına bende sinir oluyom
ona diziyi izleyip izleyip kadına kızıyorum ama her izlediğimde bu aklıma gelcek süpermiş..

anlamadık leylekcim kafamçokkarıştı

picema dur şimdi hatırlatma o meymenetsizi
dişlek karı nolucak
kadın bıcaklandı hala hertarafı oynuyo manyahalsanaalsanasmile

tesekkur butonu gelmıs ya ne guzell[/B][/I][/U][/COLOR]
aa hakketen yeni gördümkaydirigubbakcemile3

yaa evet ben de aslında bunu düşünüyorum
hadi biz buluştuk diyelim uzaktakiler nolucak:sm_confused:

3 d 3 d ben ayarlarım onu yavrular artık teknolojide aklıma gelen ilk sey bu

ver gazı picemam ver gazı:lepi:
evet amanci bak bu topluluk sana moral için burada
ben seviyorum burayı beee
ay iyiki doğurmuşum aman açmışımsempatiksalakcinni
[/QUOTE]
öle ama leylekim amanci için.... aileyiz biz ya valla dertler dökülüo herlkes payına düşeni hatta fazlasını bile alıo gidio ortada ne dertttt ne tasa opuyorumnanaktan
hoşbuldum
kalabalık buldum
hoşsohbet buldum ne güzeeeeelllll:lepi:

o diziyi izlerken ben daha çok adama sinir oluyorum ailesini ne duruma düşürÇok üzgünüm çoookdü

amancia çok normal şimdi çıkmaz parmakdan canım ancak sarrafda felan kestirebilirsin
öyle aletleri var ince makas gibi anneminde gireceği bir ameliyat öncesi yüzüğü çıkaramamışdık
ancak bu şekilde çıkdı..ya da hastanede çıkartıyorlar

amanciam zeytinyağı sür parmağına öyle dene gene çıkmazsa laylayın fikri çok doğru

ben o dızıyı seyretmedım hıc pıjemam ama o kucuk cocugu netten reklamlarda gordugu kadar cok sevdım cok tatlı,
ben varya o ağlama sahnesini netten izleyip izleyip hungur sangır ağladım yok böle bişi ya kardeşim doğum yapacak bak suna da benzesin biraz neyim var neyim yok iliğime kadar onun diyorum o kadar çok seviyorum yani

pijeeeemamm parmaklarım o kadar şiş ki gömülmiş alyansımı bile çıkaramadım hamileliğin başından beri şu an gündemimde nasıl çıkaracağım var ://
bulasık deterjanı işe yararmı acep sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 kız çikolata markası nerden geldi aklına bende sinir oluyom
ona diziyi izleyip izleyip kadına kızıyorum ama her izlediğimde bu aklıma gelcek süpermiş..
daha neler sölerdim de kk:enbuyukkk:

picema dur şimdi hatırlatma o meymenetsizi
dişlek karı nolucak
kadın bıcaklandı hala hertarafı oynuyo manyahalsanaalsanasmile

aahahahhahah

evden çıkamıyorum malum çıkabilsem ohoo çoktan halletmiş olurdum kuyumcularda kesebilir diye düşündüm.
amanciam zeytinyağı sür parmağına öyle dene gene çıkmazsa laylayın fikri çok doğru

denedim leyleğim sabun zeytinyağı buz :)

o diziyi izlerken ben daha çok adama sinir oluyorum ailesini ne duruma düşürÇok üzgünüm çoookdü
biraz kendi aileme benzetiyorum annemle babamda bunun gibi değilde buna benzer seyler yasamıslardı adama da o muşamba suratlıya da kızıyorumm ben evlerden ırak
şimdi istanbuldakiler parmak kaldırsın bakim:enbuyukkk:

:lepi:

hııımmm bilmiyorumkismile
şimci kahveyle reyyan da istanbulda
amanci doğurmak üzere
biz bu işi biraz erteleyelim
ya bu uzaktakilerin hiç ist tatile falan gelme şansı yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…