- 20 Haziran 2008
- 10.032
- 4
sumak hosgeldınnnnnnn canımcım
bana ıhlamur yaparmıydın amancıacım :)
ıncım saol canm
leylekime bak be kim tutar seni bu gazla bu gece leylekim kuzguncuk yolcusu benden sölemesi
amansi neyse ben biraz daha konusursam yapsaydık etseydik die uzayıp gidecek ama yine yanındayız yaw hemde bu akşam senin serefine diyelim
anammmm kimler gelmiş kimlerrrr reyyanımmm olumunekankayizsmile hoşgeldinnnmerhaba kızlarcım
günümüz başlamışmı ne?
istanbulda olsakda bi türlü bi karara varamıyoruzki canım yaa.s evet ya...istanbulda mısınız hepiniz...herkes istanbulda olsa buluşma düzenlenebilirdi keşke orada yaşasaydımbenneyaptımki
ay valla asagıyı bole kalabalık gormek ne guzelll
geçmiş olsun incim inşallah tekrarlamaz
gene iyisin benim iki yıl sürmüştü olluşun
aman hatırlamayayım boşver:2:
amanciii kız yakında bi buluşma yaparız gibi görünüyor zaten
de....
sen orda doğurursun falan diye korkuyorum:sinifsinif:
reyyanım sumağım hoşgeldiniz
valla gün gibi oldu he
yarın kahve çatlasın:umursamaz:
yaa evet ben de aslında bunu düşünüyoruma.s evet ya...istanbulda mısınız hepiniz...herkes istanbulda olsa buluşma düzenlenebilirdi keşke orada yaşasaydımbenneyaptımki
ver gazı picemam ver gazı:lepi:leylekime bak be kim tutar seni bu gazla bu gece leylekim kuzguncuk yolcusu benden sölemesi
amansi neyse ben biraz daha konusursam yapsaydık etseydik die uzayıp gidecek ama yine yanındayız yaw hemde bu akşam senin serefine diyelim
kahve kocişiyle hangı dızıyı ızlıo dersınız:)
yada calısma falan vardr belkı:jeyyar:
yaa evet ben de aslında bunu düşünüyorum
hadi biz buluştuk diyelim uzaktakiler nolucak:sm_confused:
evet biz ne olcazbilmiyorumkismile :umursamaz:
yerimmm ben onların o düğmee burunlarınıııı hadi amansi ya unut bu akşam bazı seyleri neşen yerine gelsin biraz :hulya:yapardım canım tabii kii dee :)
bizim şerefimize diyin renkli ultrason da meleklerimi gördüm son kontrolde kocaman burunlu asık suratlı 2 çocuk hayal edin :) gerçi annelerinin bu hamilelik döneminde yaşadığı psikoloji sonucunda huzursuz çocuklarımın olması normal ama :)
kahve kocişiyle hangı dızıyı ızlıo dersınız:)
yada calısma falan vardr belkı:jeyyar:
Allah razı olsun aplaŞenizvalla muhabbet ıyıce ılerlemıs :)
ne guzel olmuş böyle ,hepinize tesekkur edıcegım
oyy ben onların suratsız suratcıklarını yirim yirimŞenizyapardım canım tabii kii dee :)
bizim şerefimize diyin renkli ultrason da meleklerimi gördüm son kontrolde kocaman burunlu asık suratlı 2 çocuk hayal edin :) gerçi annelerinin bu hamilelik döneminde yaşadığı psikoloji sonucunda huzursuz çocuklarımın olması normal ama :)
doğur hastaneyi basıcazben doğum yapınca istanbul buluşması gerçekleşicek bebeklerin hatrına şerefine :)))
biz bu ...............evet yaa bi buluşma yapalım demiştik ama arada kaynadı gitti valla...
tesekkur edrım amancıacım,ıhlamuru ıcmıs hatta ıyılesıo gıbı oldumŞeniz
valla bole guzel guvenılır guclu anneden suratsız bebek beklemıorummm ben bızı kandırmakaydirigubbakcemile
Allah razı olsun aplaŞeniz
oyy ben onların suratsız suratcıklarını yirim yirimŞeniz
doğur hastaneyi basıcaz
eğer ex kocan da orda olursa vay haline
adam tükürük yağmurundan boğulur heraldeguclubacismile
ahhahahhane hoş bi sahne anacım vurun kahpeye misali :)))
biz bu ...............
yerimmm ben onların o düğmee burunlarınıııı hadi amansi ya unut bu akşam bazı seyleri neşen yerine gelsin biraz :hulya:
ya bu arada öyle bir geçer zamanki die dizi varya reklamını gösterdi siinniiiiirrr oluyorum çikolata markası isimli gavur karıya alsanaalsanasmile