Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

sumak hosgeldınnnnnnn canımcım

bana ıhlamur yaparmıydın amancıacım :)

ıncım saol canm

yapardım canım tabii kii dee :)

leylekime bak be kim tutar seni bu gazla bu gece leylekim kuzguncuk yolcusu benden sölemesi

amansi neyse ben biraz daha konusursam yapsaydık etseydik die uzayıp gidecek ama yine yanındayız yaw hemde bu akşam senin serefine diyelim

bizim şerefimize diyin renkli ultrason da meleklerimi gördüm son kontrolde kocaman burunlu asık suratlı 2 çocuk hayal edin :) gerçi annelerinin bu hamilelik döneminde yaşadığı psikoloji sonucunda huzursuz çocuklarımın olması normal ama :)

merhaba kızlarcım
günümüz başlamışmı ne?
anammmm kimler gelmiş kimlerrrr reyyanımmm olumunekankayizsmile hoşgeldinnn
a.s evet ya...istanbulda mısınız hepiniz...herkes istanbulda olsa buluşma düzenlenebilirdi keşke orada yaşasaydımbenneyaptımki
istanbulda olsakda bi türlü bi karara varamıyoruzki canım ya

ay valla asagıyı bole kalabalık gormek ne guzelll

:nazar:

ben doğum yapınca istanbul buluşması gerçekleşicek bebeklerin hatrına şerefine :))) :p

geçmiş olsun incim inşallah tekrarlamaz
gene iyisin benim iki yıl sürmüştü olluşun
aman hatırlamayayım boşver:2:
amanciii kız yakında bi buluşma yaparız gibi görünüyor zaten
de....
sen orda doğurursun falan diye korkuyorum:sinifsinif:
reyyanım sumağım hoşgeldiniz
valla gün gibi oldu he
yarın kahve çatlasın:umursamaz:

evet yaa bi buluşma yapalım demiştik ama arada kaynadı gitti valla...

tesekkur butonu gelmıs ya ne guzell[/B][/I][/U][/COLOR][/QUOTE]
aa hakketen yeni gördümkaydirigubbakcemile3

a.s evet ya...istanbulda mısınız hepiniz...herkes istanbulda olsa buluşma düzenlenebilirdi keşke orada yaşasaydımbenneyaptımki
yaa evet ben de aslında bunu düşünüyorum
hadi biz buluştuk diyelim uzaktakiler nolucak:sm_confused:

leylekime bak be kim tutar seni bu gazla bu gece leylekim kuzguncuk yolcusu benden sölemesi

amansi neyse ben biraz daha konusursam yapsaydık etseydik die uzayıp gidecek ama yine yanındayız yaw hemde bu akşam senin serefine diyelim
ver gazı picemam ver gazı:lepi:
evet amanci bak bu topluluk sana moral için burada
ben seviyorum burayı beee
ay iyiki doğurmuşum aman açmışımsempatiksalakcinni

ay tesekkur ettım rastgele mesajlarınıza ama ne kadar hızlı ılerlıyor bugün bu sayfaalr :)

tesekkur edrım amancıacım,ıhlamuru ıcmıs hatta ıyılesıo gıbı oldumŞeniz
valla bole guzel guvenılır guclu anneden suratsız bebek beklemıorummm ben bızı kandırmakaydirigubbakcemile

bizim şerefimize diyin renkli ultrason da meleklerimi gördüm son kontrolde kocaman burunlu asık suratlı 2 çocuk hayal edin :) gerçi annelerinin bu hamilelik döneminde yaşadığı psikoloji sonucunda huzursuz çocuklarımın olması normal ama :)
yerimmm ben onların o düğmee burunlarınıııı hadi amansi ya unut bu akşam bazı seyleri neşen yerine gelsin biraz :hulya:

kahve kocişiyle hangı dızıyı ızlıo dersınız:)
yada calısma falan vardr belkı:jeyyar:

:KK1::KK1::KK1::KK1:
ya bu arada öyle bir geçer zamanki die dizi varya reklamını gösterdi siinniiiiirrr oluyorum çikolata markası isimli gavur karıya alsanaalsanasmile

valla muhabbet ıyıce ılerlemıs :)

ne guzel olmuş böyle ,hepinize tesekkur edıcegım :KK1:
Allah razı olsun aplaŞeniz

oyy ben onların suratsız suratcıklarını yirim yirimŞeniz

ben doğum yapınca istanbul buluşması gerçekleşicek bebeklerin hatrına şerefine :))) :p
doğur hastaneyi basıcaz
eğer ex kocan da orda olursa vay haline
adam tükürük yağmurundan boğulur heraldeguclubacismile

evet yaa bi buluşma yapalım demiştik ama arada kaynadı gitti valla...
biz bu ...............

tesekkur edrım amancıacım,ıhlamuru ıcmıs hatta ıyılesıo gıbı oldumŞeniz
valla bole guzel guvenılır guclu anneden suratsız bebek beklemıorummm ben bızı kandırmakaydirigubbakcemile

doğunca toplar diye annem teselli etti beni ama görücez.. :)
afiyet bal şeker olsun prensesime..

Allah razı olsun aplaŞeniz

oyy ben onların suratsız suratcıklarını yirim yirimŞeniz

doğur hastaneyi basıcaz
eğer ex kocan da orda olursa vay haline
adam tükürük yağmurundan boğulur heraldeguclubacismile

ahhahahha :KK70::KK70: ne hoş bi sahne anacım vurun kahpeye misali :)))

biz bu ...............

yerimmm ben onların o düğmee burunlarınıııı hadi amansi ya unut bu akşam bazı seyleri neşen yerine gelsin biraz :hulya:

:KK1::KK1::KK1::KK1:
ya bu arada öyle bir geçer zamanki die dizi varya reklamını gösterdi siinniiiiirrr oluyorum çikolata markası isimli gavur karıya alsanaalsanasmile

pijeeeemamm parmaklarım o kadar şiş ki gömülmiş alyansımı bile çıkaramadım hamileliğin başından beri şu an gündemimde nasıl çıkaracağım var ://

X