Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

amancia strese girme şu dönemde haklısın ama acısın sen çekiyorsun bebeklerinde tabi...
üzülme ,düşünme hiçbir şey sadece sağlığınızı düşün tatlım

Erkek milleti işte nerde ne diyeceklerini bazen bilemiyorlar.
Sen nelerle uğraşıyorsun adamın derdine bak.
Adam olsaymış da kendi soyadını verebilseymiş.
Sen sıkma canını boşver canım.

canlarım düşünmemeye çalışıyorum ama ne mümkün! ben canım burnumda yatarken bile adam hayatıma girip canımı sıkabiliyo..

sen ne planlıyosun eşinle ??
dilerim bu yıl eşinin de seninde gönlünüzden geçen hersey olsun,nice yıllara canım

tesekkur ederım cnım ,bızım kı cok guzel gecmedı pasta kestık falan fılan..

kutlama bıle yapamadık :KK60:

Bende size teşekkür ederim . Moral verdiniz. Sumak ve Gece Yeli İyiki varsınız...Bu da dogum gunu tebrıgı gıbı oldu ya idare eder artık :)

tesekkur ederııım

amanci çağırma şunu kontrollere falan babalıktan haberi yok

ben çağırır mıyım hiç kendisi yırtık don misali..

utanmadan dedi ki abartma serum bitsin eve gidersiniz ne var şurda 1 saat sakin sakin yatsan.. tmm dedim bu adamın kalbi taştan iice emin oldum! sonrada doğal olarak çemkirdim kovdum, o da altta kalmadı.

sevgiler!

ay sinir oluyorum ya şu eşine ..öyle mı davranılır hıc..

nyse sen onu düşünme cnım ,bebişler gelecek sen ısımlerını ne koyacaktın..

ay sinir oluyorum ya şu eşine ..öyle mı davranılır hıc..

nyse sen onu düşünme cnım ,bebişler gelecek sen ısımlerını ne koyacaktın..

kızım efsun ilkim kesin gibi ama oğlum mehmet efe mi olur son anda değişir mi bilmiyorum canım.. var mı bi fikrin?

ayy amanci sen yazıyosun ben şurda sinirden çatlıyorum

seni tahmin bile edemiyorum

gerizakalı manyak
uyuz gıcık

doğru diyo ya niye sakin sakin yatamıyosun hayret bişi yaa

Deren benzer bir olayı ben de yaşamıştım.
İnanma laflarına.
"Sen daha iyilerine layıksın, seni hak etmiyorum, ben evlenmeyi düşünmüyorum"lar hep klasik laflar.
Yaklaşık aynı şeyleri duymuş biri olarak sakın seni sevdiği halde sana kıyamadığı. oyalamak istemediği için senden ayrıldığını filan düşünme.
Acı ama tek gerçek nedeni seni senin onu sevdiğin kadar sevmemesi.
Gerçekten sevse sana bunları zaten yaşatmazdı.
Başka neden de arama, beni seviyorlarla kendini avutmaya çalışma.
Ben de senin gibi haftada iki gün aynı okulda çalışıyordum.
Zordur bilirim ama öldürmeyen güçlendirir derler.
Zaman gerçekten her şeyin ilacı.
Unutamam bir daha sevemem filan sanıyordum ama eşimle tanışınca o zamana kadar hiç sevmediğimi ve sevilmediğimi anladım.
İnşallah sen de hak ettiğin sevgiyi bulursun.
Bu arada aradan üç yıl geçtikten sonra -o zaman eşimle nişanlanmıştım- pişmanlığını ve çok mutsuz olduğunu ifade eden bir mesaj almıştım.
Ben de beni bıraktığı için ona teşekkür ettim.
O beni bırakmasa ben onunla evlenirdim eşimle tanışıp şimdiki gibi mutlu olma imkanım olmazdı.

Cnm teşekkür ederim . Haklısın aslında . Seviyor olsaydı kaçmazdı . Ben kendı yoluma bakıcam artık . Senin için çok sevındım . Umarım bende zamanı gelınce bana deger verıcek adam gıbı sevecek bırını bulurum .

benim için bugün gün baya bi erken başladı saat 2 ye kadar uyuyan ben sınavlarım yüzünden sabahın köründe kalkmak durumunda kaldım.. çokk uykum varr ama öğlenden sonrada sınavım var uyuyamıyorum çalışmam gerekirken hala buralardayım ya :KK1:

kızım efsun ilkim kesin gibi ama oğlum mehmet efe mi olur son anda değişir mi bilmiyorum canım.. var mı bi fikrin?

amanciaaa ya ben seni nedensiz yere kendime çok yakın hissediyorum.. sanırım anneme benzediğin için..:KK69: güçlü bi kadınsın takdir ediyorum seni.. bebişlerin olcak sanırım takip ediyorum seni sağlıklı ve mutlu olurlar inşallah hep

amanciaaa ya ben seni nedensiz yere kendime çok yakın hissediyorum.. sanırım anneme benzediğin için..:KK69: güçlü bi kadınsın takdir ediyorum seni.. bebişlerin olcak sanırım takip ediyorum seni sağlıklı ve mutlu olurlar inşallah hep

ay canım benim teşekkür ederim.. herkes güçlüsün diyo ama bilmiyorum öyle miyim değil miyim..
çokk mutlu oldum canım sağ ol..

X