• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Bu Da Benim Nişan Sayfam Olsun :) Minikcicek

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
takılarım ve bahsettiğim saç aksesuarım

3827.jpg

çok hoşlar cnm
mutlulukla kullan

Teşekkürler tatlım :71: Peşinden geliyoruz yavaş yavaş :1:

Ayyy coook güzelleeeer...
gümüş mü bunlar,taşlı taşlı ne güzelll :52::52:
inş taktığın zaman da nişan fotolarını görürüz canımmm :82:

Yok canım imitasyonlar :) İnşallah canımm hayırlısı ile olsun da şu iş... :91:

ayakkabılarına resmenn baa-yıll-dımmm..:86: nerden ve kaça aldın acaba?

Teşekkürler :16: De vib den aldım canım, 95 tl idi ama 1 alana 2. %50 indirimli olduğu için bu 47,5 a geldi :1:

canım bütün hepsi çok çok güzel allah mutlu etsin, iyi günlerde kullan. takılarında çok güzelmiş taşlı taşlı bende çok beğeniyorum..

öncelikle siteye yeni üye oldum.. bilgi alabilmek için.. benimde 17 eylül de nişanım, 4 aralıkta nikahım olacak Allah kısmet ederse.. aldıklarınız çok hoş rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin.. bohçayla ilgili az çok bilgim oldu sayenizde tskler :)) hayırlı olsun :))

öncelikle siteye yeni üye oldum.. bilgi alabilmek için.. benimde 17 eylül de nişanım, 4 aralıkta nikahım olacak Allah kısmet ederse.. aldıklarınız çok hoş rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin.. bohçayla ilgili az çok bilgim oldu sayenizde tskler :)) hayırlı olsun :))

Ne mutlu bana o zaman :) birilerinin işine yaradıysa bu başlık amacına ulaşmış demektir :)

canım bütün hepsi çok çok güzel allah mutlu etsin, iyi günlerde kullan. takılarında çok güzelmiş taşlı taşlı bende çok beğeniyorum..

Teşekkürler canım :) eh ben biraz (!) süslüyüm :1: taşı bende çok severimm :71:

Back