Cevaplarin icin coook sagol canim
Ne yalan söyleyim bizim adetleri bende pek bilmiyorum. Türkiyede gelin olmak nasil bisey onuda bilmiyorum.
Ama ben kavyinanneme+babama büyük kaynim+esi ve kücük kaynima ufak bohcalar hazirladim daha dogrusu bi kac bisey aldim. Ama teferruatli olarak damada aldim tek tük eksiklerim var ama hala.
Kayinanneme mesela bir penye türü bir sey aldim birde fular aldim bir basörtü bir cift patik birde havlusu var. Yeterlidir heralde dimi? Forumda gördüm kayivalide ve baba ya ic camasirina kadar alanlar var. Ama ben o kadar inceye in(e)mem.
Iyi fikir aslinda bende öyle ypasam fena olmaz dimi. Mesela valizin sapina kurdela baglardim. Icindede hazirlanmis bohcalari koyardim. Ama sadece damada verilecekleri.
Hatta söyle düsündüm ben damadin kurdelasi kirmizi kayinannemin ki pembe kaynim ve eltimin ki mavi :)) olurmu acaba?
Hm bide seccadeye gelince o zaman bende sadece damada alayim ya dügünden sonra seninde dedigin gibi el öpmeye giderken yine elimiz bos gitmeyecegiz o zaman yine ufak tefek biseyler götürürüm.
Terlikte türkiyeden bakarim ancak burda cünkü senin aldigin tarzdan yok gercekten o kadar cok aradim yada ben bulamiyorum :))
Kemerin icin ayri bir kutu aldin mi sen peki canim? Ben kemer ve cüzdani ayni marka ama ekstra aldim forumda ki resimlerde gördügüm gibi öyle bir kutum yok yani. Nasil paket edeyim diye düsünüyorum bende..
Tekrar cok tesekkür ederim canim ve tekrar hayirli olsun :)