• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Bu Da Benim Nişan Sayfam Olsun :) Minikcicek

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
:)) aa ne güzel kaç gün kaldı bende hesaplar hep karıştı :1:

Teşekkürler tatlım sözlerin şifa oldu.. Kafam kaırışıktı biraz düşününce haklısın.. Netleşti şimdi :34:

5 haziran bugün tam 1 ay :24::24::24:
öyle oluyr şimdi herşeye stres yapıyorsun korkutmak gibi olmasın ama düğün daha zor..
ve yorucu çalışınca dinlenme fırsatı olmuıyor :27:

5 haziran bugün tam 1 ay :24::24::24:
öyle oluyr şimdi herşeye stres yapıyorsun korkutmak gibi olmasın ama düğün daha zor..
ve yorucu çalışınca dinlenme fırsatı olmuıyor :27:

o zaman yarın da bana 1 ay :1: doğrudur canım o yüzden mümkün olduğunca her şeyi şimdiden halletmeye çalışıyoruz.. Evet bırak düğün stresini işin yorgunluğunu atamıyorum eve gelince :1:

Çiçeğimm ne güzle şeylerr bunlarrrrrr:16:

Bal böcekimmm :) çok teşekkür ederim canım yavaş yavaş yüklüyorum işte.. üşengeçliğim üzerime :1:

sen neler yaptın ? söz işi oldu değil mi ?

Devamı

terliğim
12954.jpg

seccadem
13015.jpg

pijama takımım
13297.jpg

pijama takımım
13111.jpg

Bj da valizim
13162.jpg

Bohçam süslenecek
13230.jpg

Son düzenleme:
iç çamaşırlarının resimlerini koymadım.. Biri pembe biri beyaz 2 takım var.. Ayrı olarak alt çamaşırlar ve atletler mevcut

ayakkabını cok begendim canım :) elbisen yok ama onuda ekle en kısa zamanda ben bide acık pembe köpekli pijamalarına bayıldım :)

Çiçeğim herşeyin çok güzel hayırlı nişan olsun inşallah allah ağzınızın tadını hiç bozmasın düğün bohçanı da görmek nasip olsun.O pijama takımı ne tatlı birşey öyle köpekli olan bayıldım:nazar::nazar:

Canım bunalrda bi harikaa ya bayıldımm, güle güle kullan. Bu terlikli olan önü köpekli pijama tk. markası ne cnm çok hoşş

Çiçeğim herşeyin çok güzel hayırlı nişan olsun inşallah allah ağzınızın tadını hiç bozmasın düğün bohçanı da görmek nasip olsun.O pijama takımı ne tatlı birşey öyle köpekli olan bayıldım:nazar::nazar:

evet canım aşkımın sürprizi idi o bana :) bende çok seviyorum :16: Teşekkür ederimm :nazar:

çiçeğimmmm hayırlı uğğurlu olsun herşeyin çok güzel hadi bakalım darısı tüm bekarlara olsun inşallahhh cnm benm haa en önemlisi oyun havalarını unutma ben doğru düzgün oynayamadım içimde kalmıştı:32::32::32::32::32::32:

Canım mutluluklar hepsi çook güzeller sen bizden önce nişanlanıcaksın aramızda 2 hafta var:69: nişan fotolarınıda görmek isteriz :80:

Canım bunalrda bi harikaa ya bayıldımm, güle güle kullan. Bu terlikli olan önü köpekli pijama tk. markası ne cnm çok hoşş

Teşekkür ederim balböcekimm :16: Markası İ&D iç giyim.. Biraz kalınlar,kışlık yanii :) bizim düğün kışa denk geldiği için öyle tercih ettik :1:

çiçeğimmmm hayırlı uğğurlu olsun herşeyin çok güzel hadi bakalım darısı tüm bekarlara olsun inşallahhh cnm benm haa en önemlisi oyun havalarını unutma ben doğru düzgün oynayamadım içimde kalmıştı:32::32::32::32::32::32:

Tamam canım not aldım bir kenara :9: İnşallahh bu duyguları yaşayamayan herkes yaşar..

Teşekkür ederim balböcekimm :16: Markası İ&D iç giyim.. Biraz kalınlar,kışlık yanii :) bizim düğün kışa denk geldiği için öyle tercih ettik :1:

İyi etmişsinizz sıcak sıcak giyersinn:1::1::1:
Çok şekerr ama yaa markasıı tanıdık gelmedii nerde satıldığını bilse hemen gider alırım tam benlik bişeyy:82: güle güle giyy

Back