- Konu Sahibi minikcicek
-
tesekkur ederim canım cok saolbaska zaman bakarsın mühim degil :)
suan tekrar bakabildim ve hemen sorularimi sormak istiyorum erkek bohcasi ile ilgili :)
Tek bohcami hazirladin damada? Bohcasi ne kadara aldin? Yada ne kadar civarirdir öyle bohcalar? Bende daha bohcalari almam lazim cünkü kayinvalide vs dahil.
Valizi öylesine mi vereceksin yoksa icine bir sey koyacakmisin? Bende adidastan aldim cünkü. Nasil vereyim bilmiyorum :))
Seccade Takimi mi aldin yoksa tek seccade mi? Ve sadece damata alsinsa yeter mi?
Terlikler sart mi? Ne kadara aldin terklikleri?
Simdilik bu kadar :)
Bende nisan bohcasi hazirladigim icin cok merak ettim :)
Canım çok şekersin ya
Bohçanın kendisini soruyorsan canım 5 tl ile 100 tl arası değişir nasıl bir şey alacağına bağlı.. Aldıklarımın hepsini soruyorsan hepsini indirimli aldığım halde 800 ü geçti..
Bizde kız tarafı nişanda tek damada hazırlar. Düğünden sonra büyüklere el öpmeye gidildiğinde verilir diğer bohçalar ( kayınvalide elti felan ). Sizin oranın adetleri nasıl bilmiyorum.
Ürünleri bohçaya sardıktan sonra valize koyacam en son da tüllerle süslemeyi düşünüyorum. Bakalım nasıl olacak.
Ben kayınvalideme evlenince götüreceğim bohçaya da seccade aldım. Bizde takım adeti yok tek bir seccade konar o kadar..
Alınan hiç bir şey için şart diyemem ki, senin maddi durumuna, nasıl bir şey hazırlamak istediğine ve adetlerine bağlı olarak değişir canım. Ama sonuçta sözlüm evlenince evde bir terlik giyecek, iyisi olsun dedim deri terlik aldım 74 tl idi indirimden 50 tl ye aldım. 30tl ile 200 tl arası değişiyor fiyatları tatlım.
umarım yardımcı olabilmişimdir. Kafana takılan varsa sor canım
Cevaplarin icin coook sagol canim
Ne yalan söyleyim bizim adetleri bende pek bilmiyorum. Türkiyede gelin olmak nasil bisey onuda bilmiyorum.
Ama ben kavyinanneme+babama büyük kaynim+esi ve kücük kaynima ufak bohcalar hazirladim daha dogrusu bi kac bisey aldim. Ama teferruatli olarak damada aldim tek tük eksiklerim var ama hala.
Kayinanneme mesela bir penye türü bir sey aldim birde fular aldim bir basörtü bir cift patik birde havlusu var. Yeterlidir heralde dimi? Forumda gördüm kayivalide ve baba ya ic camasirina kadar alanlar var. Ama ben o kadar inceye in(e)mem.
Iyi fikir aslinda bende öyle ypasam fena olmaz dimi. Mesela valizin sapina kurdela baglardim. Icindede hazirlanmis bohcalari koyardim. Ama sadece damada verilecekleri.
Hatta söyle düsündüm ben damadin kurdelasi kirmizi kayinannemin ki pembe kaynim ve eltimin ki mavi :)) olurmu acaba?
Hm bide seccadeye gelince o zaman bende sadece damada alayim ya dügünden sonra seninde dedigin gibi el öpmeye giderken yine elimiz bos gitmeyecegiz o zaman yine ufak tefek biseyler götürürüm.
Terlikte türkiyeden bakarim ancak burda cünkü senin aldigin tarzdan yok gercekten o kadar cok aradim yada ben bulamiyorum :))
Kemerin icin ayri bir kutu aldin mi sen peki canim? Ben kemer ve cüzdani ayni marka ama ekstra aldim forumda ki resimlerde gördügüm gibi öyle bir kutum yok yani. Nasil paket edeyim diye düsünüyorum bende..
Tekrar cok tesekkür ederim canim ve tekrar hayirli olsun :)
bacım herseyı tamamlamısın bıde guzel suslersın :)
Hepsi çok hoş,güzel Allah mesut etsin.Güle güle kullanın.
Allah tamamına erdirir inş. Mutluluklar
ay ne heyecanlı bir topic olmuş bu böyleee yeni rastladımmm
inş herşey gönlünce olur canım,sıkıntısız sorunsuz geçer nişanın da nişandan sonrası da... hatta hatta bir ömür boyuncaa
artık buradan tatlı telaşları takip ederim
Allah kolaylık versin hazırlıklarda canımm
Merhaba canim.. hersey cok güzel.. bende gün sayiyorum.. benim icinde 4 haziran önemli gün..
sen nisanlanirken ben kinalanicam
Saol tatlım :) çok teşekkürler.. Umarım her ikimiz de sorunsuz atlatırız :) Allah mesut etsin
hepsi çok güzeller yalnız pijama takımına bayıldım Allah güle güle giymeyi nasip etsin
mutluluklar dilerim şimdiden darısı bekarların ve evlilik hazırlıkları yapanların başına...
Canım nasıl heyecan durumları 1 hafta kaldı nişanınabeni şimdiden süper bi heyecan basmaya başladı ya son 1 hafta kala nolcak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?