- Konu Sahibi minikcicek
-
İyi etmişsinizz sıcak sıcak giyersinn
Çok şekerr ama yaa markasıı tanıdık gelmedii nerde satıldığını bilse hemen gider alırım tam benlik bişeyy:82: güle güle giyy
hayırlı olsun mutluluklar dilerim.pijamalarnıza bayıldım bu arada:)
çok güzel hepsi canım inşallah istediğin gibi olur herşey ama umudu kırmak istemem önemli olan nişanı evliliğe taşımak ve bu çok zor aileler girince şimdiden tedbirli ol ailene herşeyi yansıtma kayınvalidenle saygı çerçevesinde ol çok samimi olma sonra pişman olursun ben bunu tecrübe edindim nişanlıyken ve işin kötüsü benim nişanım atıldı nişanlımla sorunum yokken biz mutlukduk ama hep yanlış anlamalar aileler arası şeyler o yüzden baştan tavrını koy iki arda kalmak çok kötü çünkü inşallah çoook mutlu olursun canım ..
Canım cok guzelmıs hepsı allahım agız tadıyla kullandır ınsallah :)
pijama takımım
canm hepsi çooooooooooooook güsel.ayakkabılarına ayrıca bayıldımhayrlı uğurlu olsun
Allahım ne güzel şey böylemarkasını not ettim bi kenara.Mutluluklar canım şimdiden
Teşekkür ederim, söylediklerinizi dikkate alacam. Kayınvalidem akrabamız zaten uzun süredir tanıyor 2 aile de birbirlerini
olsun canım tanısın sen yinede mesafeli ol iş ciddiye bindikten sonra çok zor iki ailenin beklentileri değişiyo ve sen çok şaşırıyorsun inşallah çok mutlu ol Rabbim bana da kavuşmayı nasip eder inşallah bende mutluluğumu paylaşırım sizlerle ..
cok güzel canım allah mesut etsin utandırmasın inşallahh :)
Topicin ve ni$anin hayirli olsun canim. Internetim cok yavas oldugu icin resimleri göremedim
Darisi basima insaAllah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?