Nişan Bu Da Benim Nişan Sayfam Olsun :) Minikcicek

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
çok güzel hepsi canım inşallah istediğin gibi olur herşey ama umudu kırmak istemem önemli olan nişanı evliliğe taşımak ve bu çok zor aileler girince şimdiden tedbirli ol ailene herşeyi yansıtma kayınvalidenle saygı çerçevesinde ol çok samimi olma sonra pişman olursun ben bunu tecrübe edindim nişanlıyken ve işin kötüsü benim nişanım atıldı nişanlımla sorunum yokken biz mutlukduk ama hep yanlış anlamalar aileler arası şeyler o yüzden baştan tavrını koy iki arda kalmak çok kötü çünkü inşallah çoook mutlu olursun canım ..

Teşekkür ederim, söylediklerinizi dikkate alacam. Kayınvalidem akrabamız zaten uzun süredir tanıyor 2 aile de birbirlerini

Teşekkür ederim, söylediklerinizi dikkate alacam. Kayınvalidem akrabamız zaten uzun süredir tanıyor 2 aile de birbirlerini

olsun canım tanısın sen yinede mesafeli ol iş ciddiye bindikten sonra çok zor iki ailenin beklentileri değişiyo ve sen çok şaşırıyorsun inşallah çok mutlu ol Rabbim bana da kavuşmayı nasip eder inşallah bende mutluluğumu paylaşırım sizlerle ..

İnşallahh tatlım hayırlısı olsun herkes için

Bunlar da aşkımınkiler.. Devamı gelecek.

deri sandığı

sandığın içi

Terlikleri

Traş Makinası

Gömlek kravat

pijaması 1

Benim ona aldığım takım elbise ve onun bana aldığı abiyeyi resimlemedim daha kızlar.. İlk fırsatta çekip ekleyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…