Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin... teşekkür ederim canımHuzur ve sağlıkla yaşayın
yastıkların gerçekten çok şirin
güle güle otur canım çok güzel ve şirin bir ev...
Halılarınıza bayıldım!Huzurlu mutlu oturursunuz inşallah!
teşekkür ederim kızlaropuyorumnanaktanSalonunuzu çok beğendim mutlulukla oturun inşallah.
opuyorumnanaktangüle güle oturun çok şirin
teşekkür ederim uyumlu olmasına çalıştımopuyorumnanaktancnm salonun çok güzel renk uyumunu çok beğendim güle güle oturun
çokta kullanışlı çok memnunum teşekkür ederimopuyorumnanaktanhalınızı çok beğendim güle güle kullanın...
teşekkür ederim canım en kısa zamanda yatak odasınıda ekleyeceğimsalon cok guzel gule gule oturun diger odalar yokmu
hayır canım yeni almadım benim de küçüklüğümden kalma annecim saklamış...canım evinde güle güle otır. birşey rica etsem . televizyonun üzeirnde duran üçlü bebeklerini yenimi aldın. onlar benim küçüklüğümden hatırladığım bir anım. tekrar bulsam keşke.
güle güle oturun küçük evler şirin oluyor sizin evin,izde şirin olmuş allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. halılarınız markasını merak ettim öğrenebilirmiyim.
teşekkür ederim canımyerimsenibenayyyy bayilirim boyle evlere cok sirin gule gule oturun:)))
teşekkür ederim canım..bence çok tatlı kibrit kutun opuyorumnanaktan
nacizane bişey dicem :kedi: koltuklarını çook beğendim ben çok şık duruyor
ama halın önüne geçmiş daha çok dikkat çekiyor
daha sade bi halıyla hem mekanını daha ferah gösterebilir hem de koltularının şıklığını daha ön plana çıkartabilirsin bayanssulusmile
hepsinden önemlisi Allah mutluluk huzur versin a.s.