• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da benim kibrit kutum

canım evinde güle güle otır. birşey rica etsem . televizyonun üzeirnde duran üçlü bebeklerini yenimi aldın. onlar benim küçüklüğümden hatırladığım bir anım. tekrar bulsam keşke.

canım evinde güle güle otır. birşey rica etsem . televizyonun üzeirnde duran üçlü bebeklerini yenimi aldın. onlar benim küçüklüğümden hatırladığım bir anım. tekrar bulsam keşke.
hayır canım yeni almadım benim de küçüklüğümden kalma annecim saklamış...

güle güle oturun küçük evler şirin oluyor sizin evin,izde şirin olmuş allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. halılarınız markasını merak ettim öğrenebilirmiyim.

güle güle oturun küçük evler şirin oluyor sizin evin,izde şirin olmuş allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. halılarınız markasını merak ettim öğrenebilirmiyim.

teşekkür ederim canım amin.kırmızı renkli olan bahariye canım
diğeri lila rekli olan fantasia diye bir marka rengi çok hoşuma gitti alırken tereddüt ettim markayı hiç duymadığım için ama çok memnunum hatta bahariyeninkinden bile daha iyi diyebilirim

bence çok tatlı kibrit kutun opuyorumnanaktan
nacizane bişey dicem :kedi: koltuklarını çook beğendim ben çok şık duruyor
ama halın önüne geçmiş daha çok dikkat çekiyor
daha sade bi halıyla hem mekanını daha ferah gösterebilir hem de koltularının şıklığını daha ön plana çıkartabilirsin bayanssulusmile
hepsinden önemlisi Allah mutluluk huzur versin a.s.

bence çok tatlı kibrit kutun opuyorumnanaktan
nacizane bişey dicem :kedi: koltuklarını çook beğendim ben çok şık duruyor
ama halın önüne geçmiş daha çok dikkat çekiyor
daha sade bi halıyla hem mekanını daha ferah gösterebilir hem de koltularının şıklığını daha ön plana çıkartabilirsin bayanssulusmile
hepsinden önemlisi Allah mutluluk huzur versin a.s.
teşekkür ederim canım..
evet farkındayım odanın küçük olmasından kaynaklanıyor oda asıl salon halım bu değildi zaten lojmasnın küçük olduğunu öğrenince getirmedim canımopuyorumnanaktan

Back
X