Bu da benim kibrit kutum

UcukMavi

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
10.655
734
413
kibrit kutum diyorum çünkü küçücük şirin bir ev...
ev küçük olunca yerleştirme ayarlama yapmak biraz uğraştırdı.oturma grubunu böldük, yemek odasını ayırdık bi dahaki tayine kadar bu şekilde kullanağım bakalım beğenecek misiniz.:3:

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
Salonunuz çok şirin güle güle oturun.a.s. Diğer resimler yok mu acaba?
teşekkür ederim canım mutfağım çok küçük o yüzden koyma gereği duymadım yatak odasını bi ara çekip yüklerim taşınalı 15 gün falan oldu yatak odasında ufak değişiklikler yapacağım o zaman yüklerim başka odam da yok zaten kibrit kutusu iştekaydirigubbakcemile3

Huzur ve sağlıkla oturun evinizde.
Koltuk takımınızın yastıkları da çok cici ayrıca...

çok şirin...özellikle koltuklarınızdaki kırlentler çok hoş görünüyorlar.sağlıkla huzurla oturun inşallah.

Allah sağlık, huzur versin... Zamanla daha iyileri olur inşallah. Sevgiler...
teşekkür ederim canım lojman olunca pek şeçme şansın olmuyo ama seviyorum yeni evimi 2 sene buradayım..
Salonunuz çok hoş mutlulukla oturmanızı dilerim.
teşekkür ederim canım
Huzur ve sağlıkla oturun evinizde.
Koltuk takımınızın yastıkları da çok cici ayrıca...
evet bende yastıklara vurulup aldım takımı
Allah huzur versin bu şirin evde ailene ve sana cnm..:))
teşekkür canım amin
dediğiniz çok şirin gözüküyor..önemli olan huzur Allah onu aratmasın...
evet canım teşekkür ederim
çok şirin...özellikle koltuklarınızdaki kırlentler çok hoş görünüyorlar.sağlıkla huzurla oturun inşallah.
evet bende bayılıyorum o kırlentlere ayrıca çok rahat gömülüyorum içine

Güle güle otur canımcım çok güzel olmuş herşey yastıklarada bayıldım bu arada çok şık duruyorlar...yerimseniben

güle güle sağlıkla oturun...
koltuklara bayıldım...
birde tv nin üstündeki 3 şirin mimikli oyuncak bebekten küçükken benimde vardı,sanırım seninde küçüklüğünden kalma:))çok şekerler özlemişim

güle güle sağlıkla oturun...
koltuklara bayıldım...
birde tv nin üstündeki 3 şirin mimikli oyuncak bebekten küçükken benimde vardı,sanırım seninde küçüklüğünden kalma:))çok şekerler özlemişim
teşekkür ederim canım evet annem ben bebekken almış ve saklamış...

Back
X