bu da benim hikayem

ya gerçekten sizde de çok büyük hata var.
nasıl müsade ediyorsunuz bunlara, bir de eşinizden saklıyorsunuz.
ne kıymetliymiş abiniz.
benim evladım mı abim mi deseler evladım derim kardeştir ama beni dovmüşse hamile halimle başlarım öyle abiye.
niye sizi böyle döven bir insanla barışıp daha evinize alıyorsunuz hadi aldınız çocuğunuzu dövüyor niye eşinize söylemiyorsunuz.
bu ne abi ne dayı vicdansız bir adam işte.
teyzelerinizle küslüğünüze bişey diyemem de abimle küsüm üzülüyorum demeyin sakin Allah aşkına.
ayrıca bu kadar ezik davranırsanız gün gelir eşinizden de dayak yersiniz.
insanlar çocuğunun öğretmeni bi höt dese nerelere şikayet ediyor siz göz göre göre çocuğunuzun o adamdan dayak yemesine ses çıkarmamışsınız. hem çocuk babasına dayım beni çok kötü dövüyor dediyse bir popoya vurmak bilmem ne değil demek ki. gerçekten size bir şey diyemiyorum ya. kusura bakmayın ama böyle annelik olmaz.

Evet yan çiziyorsun hemde en alasından.
Dövüyor, eziyet ediyor, çay kaşığı basıyor.
Bunları sen yazdın ben değil.

Üstelik hadi benim yanımda yapıyosun neyse de,
gibi skandal bir davranışta bulundun bana göre.

Kusura bakma,
geçmişinde çok eziyet çekmiş olabilirsin..
Ama bunların hiç biri şu an bu göz yummalarının sebebi olamaz.

Sen iyi bir adamla evlisin,
sana çocuklarına düşkün.. Sarılsana onlara sıkı sıkı.
Neymiş, geri zekalı bir abi, iyi mi kötü mü oldukları belli olmayan teyzeler..
Benimle görüşmüyorlar ühüüüüü...

çok olmasa da biraz kendine gelebirsin bence!

Nasıl annesiniz Allah aşkına, çocuklarınızı o manyak abinizle 1 saniye yalnız bırakmayın. Allah korusun ne yapacağı belli olmaz, demek tacizci dayılar, manyak babalar sizin gibi insanlar yüzünden var.

Sevıyorum dıye kaşığı elıne mı basıyor ben anlamıyor senı ?
Evet psikolojin bozuk acıl destek al .

Hala empati diyor. Anası babası başında olan çocuk aynı kimsesizler gibi eziyet görmüş, en sonunda korkusunu yenip babasına meramını anlatmış siz anne olarak yalanlamışsınız. Ne için ya kim için? Abiniz bu kadar önemli biri mi ki eşinize laf söyletmiyorsunuz.

ya bir git işine
Normal olsa sen de dert yanmazsın bu durumdan
Evet nasıl annesin diyoruz çünkü abine resmen defol git diyemeyen bir kadınsın sen
abine dur elleme benim çocugumu sevme bu eve de girme diyeceksin.
Ne demek ya benim evladıma böyle yapacak..

senin bi ailen yok annenin öldüğü ilk günden aileniz paramparça olmuş şimdi oturupta yalnızım kimse benlee görüşmüyor diye sızlanma
teyzenin kocası tarafından tacize ugramış abisi tarafından dövülmüş teyzeler abiyi başına salıyor birazda sen kahır çek diye
kusura baka ailem akrabam dediğin kimse iyi niyetli değil hepsi kuyunu kazma peşinde
kocana çocuklarına sımsıkı sarıl senin tek ailen çocukların ve bütün bu olanlara sesini çıkarmayıp nezaketle yaklaşan kocan dır

cocuklukda cok aci cekmissin uzuldum.Allaha cok sukur kocan iyi.abine geldikde ise,ne demek ya seni ve cocugunu dovyor.ben olsam brak evden kovmayi ,boyle abiyi hayatimdan silerim.evlendirmeyin sunu.karrisini hayatinida mahv eder.boyle piskopat erkekler kadinlara siddet uyquluyirlar.

kendinizi kandırmayın çocuk babasına dayım beni çok kötü dövüyor demiş. sevgiyle karışık can acıtmayla çocuk gidip bunları demez.

Sevgili indira öncelikle cok tesekkur ederim kırmadan yorum yaptigin icin.evet esim hamileyken yasananlari bilmiyor.teyzelerimle bir iki kez konusma imkanim oldu herseyi bilmeselerde cogu şeyi biliyorlar dayısı nolmus diyorlar.beni suclamayin banada ters gelen şeyler ama bazen susuyorsun iste.ayni sekilde sizede tesekkur ederim kizlar yorumunuz icin.arkadasin biri salak anne yazmiş birsey demiyorum ona hatta kiblemedim bile Allah görüyor

Sizin yapmamızı istediğiniz gibi size acıyamıyorum kusura bakmayın.
Yaşadığınız her ne olursa olsun, o ruh hastasını hayatınızda tutmanız, evinize almanız dünyanın en anlamsız hareketi.
Kendinize saygınız yok anladık. Dayak yiyip kaçmaya alıştırılmışsınız da eşinize, çocuğunuza da mı saygınız yok?
Teyzeleriniz bayılıyorlarsa psikopat yeğenlerine alsınlar kendi evlerinde baksınlar kazık kadar adama.
Neye sinirleneceğimi şaşırdım.
Bu kadar aciz, pasif olamazsınız ya.
Çocuğunuzun da sizin gibi berbat anıları mı olsun istiyorsunuz? Dayısı yüzünden erkeklerden korksun mu istiyorsunuz?

hem seni taciz eden enişten seni döven abin bilmem ne bırak Allah aşkına
annen baban ölmüş bırak bu insanları arkanda.
kocanla mutlu bir aile olmaya uğraşsana hala abilerim teyzelerim diyorsun.
barışssan ne olacak abinle de barışacaksın her şey güzel mi olacak sanıyorsun?

Rabbim o şerefsiz abine öyle bir vicdan azabı versin ki yaptıkları için yanıp kül olsun !!!! Sana demek istedigim birşey yok uzaktan konuşmak kolay gelir insana. Ama ben bırak çocuğumun canını yakmalari çap cup opmelerine bile izin vermiyorum kızıyorum ' kim olursa olsun ' gerisini sen hesap et !!

ALLAH görüyor evet
haksızlık karsısında susan dilsiz şeytandır gibi de bir hadis var biliyor musunuz ?
Madem susuyorsun çek çekebildigin kadar.
Bari bizim sinirlerimizi harap etme şurada

empati kuruyorum.. biri çocuğuma bu şekilde davransa kapının önüne koyarım bütün ilişkimide keserim..
siz sanki ona mecburmuşsunuz gibi davranıyorsunuz şu anda..
ve benim bunu aklım almıyor.. üstelikte kocanızdan saklayarak bu da yetmezmiş gibi abinize akıl vererek (kocamın yanında yapma) şiddete destek oluyorsunuz..

benim bildiğim şiddet gören insanın daha hassas olması gerektiğidir .. siz resmen çanak tutuyorsunuz..

Cocugun acik acik babasina dayisinin onu dovdugunu soylemis cocugunuz rahatsiz oluo bu durumdan.

Siz hala dost eliyle dusman sillesi diyosunuz. Ne diye konu actiniz o zaman????

Gidin kosun sarilin abinize biraz daha dover belki. Aciyin kendinize yapmayin boyle ya kör olmayin. Su devirde insan babasina guvenemezken abim abim diyip duruosunuz

kendinizi kandırmayın çocuk babasına dayım beni çok kötü dövüyor demiş. sevgiyle karışık can acıtmayla çocuk gidip bunları demez.
haklisiniz
Ya zaten dövmek icin pat küt vurmuyor seviyorum ayağina yapiyor zaten siddet megilli benim ona verdigjm tepkide neler olur ben tahmin ediyorum.

Yaaa evet,
çocuk dayak yiyorum diye babadan yardım istiyor, Anne bir de çocuğunu yalanlıyor..

Ufff, konudan çıkmam lazım.

Yahu sen evini, kapını ayırmışsın o insanlarla..! Neyin üzüntüsünü çekiyorsun, mazoşistmisin sen?
İyi kötü kocan var, onu da geç, sen bir birey olarak hiç mi kafan basmıyor? Empati yapıyorum ve senin yaşadıklarını yaşasam direk siler atarım.. 15 yada 25 yaş mühim değil.. Ezdirme kendini! Bunu kardeşin, baban, teyzen, abilerinin yapması yada kocan yapıyor olsaydı bir şey değiştirmez di.
Biraz dik dur, sen çocuklarına böylemi örnek olacaksın?
Demişsin ya annelerin kaderi kızına çeyiz oluyormuş diye..
İşte o çeyizi kızlarına verme..
Ezik olma ki onlarda olmasın!

Yalnız falan değilsin zadce sukursuzelindekilerinin kıymetini bilmiyor sun. Sana nasıl kızdım anlatamam. Kızın yıllar sonra seni nasıl hatırlayacak. Dayım evde beni dover assağlar annem babamdan saklardı diyecek. Sana ne öyle teyze ne enişte nede abi lazım. Sen neden paranı alıp kendine bur altın hesap açıp bankaya yatırmıyor sun. O çocuğun dayak yemesine nasıl musade ettin. Neden ilk olayda kapı önüne atmadın. Ben sizin gibi kadınları anlamıyorum. Uzun uzun kendi başına gelenleri yazmış sın. Kızının başına gelenleri bile bana çektirdi diye yazmış sın. Sen yaşadın ve bitti senin yapman gerekn bu kan emici aileden çocuklarını korumak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…