• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu da benim hikayem

haklisiniz
Ya zaten dövmek icin pat küt vurmuyor seviyorum ayağina yapiyor zaten siddet megilli benim ona verdigjm tepkide neler olur ben tahmin ediyorum.
yahu be kadın agzını açıp s.... git diyeceksin atacaksın kapıya.
Kocan arkanda zaten neyinden çekiniyorsun offffff
Eve de almayacaksın bir daha
İrtibatını keseceksin
Anlamıyorum çok mu zor ?

Sen hamile hamile dayak yiyorsun, hamile değilkende dayak yiyorsun? Senin kocan nerde? Neden benim karıma dokunanı mahvederim demiyor.

Çocuğunu döven bi insanı evde niye barındırıyorsun. Abin zaten öküz zamanında seni dövmüş yetmiyor el kadar sabiyi dövüyor.

Senin kocada da iş yok. Benim oğlum babasına deseki dayım beni dövüyor, benim koca anında hümüğünü sıkar evden s.ktiri çeker.

Teyzelerin varsın konuşmasın. Ne olmuş. Onların işine böyle geliyormuş demek. Umursama.

Ayrıca altınlarını neden teyzene verdin. Versene kocana. Koysun bankaya.

Ya birşey demicem artık. Dedikçe sinirleniyorum.

Koca kazık olmuşlar hala bacısı bakcakmış. Yok artık. Bide boyuna döven adamı.

Öff sinirden kudurdum he!!!!

Insallah fake sinizdir(ne olduunuda bilmiyprum bu kelimenin sanirim sahte hesap demek)zira gercek oldugunuza inanmak istemiyorum.ikinci bi hesap dediniz umarim hikaye gercek degildir.dusundukce sinirim bozuluyor.tamam size yapilanlarda cok aci allah bundan sonra yzunuzu guldursun.ama hamileylen sizi doven kiziniza aci cektiren birini nasil evinize aliyorsunuz kardesiniz bile olsa.daha cok sey yazmak istiyorum ama hic iyi seyler soylemeyecegim.o yuzden susuyorum

Sevgili indira öncelikle cok tesekkur ederim kırmadan yorum yaptigin icin.evet esim hamileyken yasananlari bilmiyor.teyzelerimle bir iki kez konusma imkanim oldu herseyi bilmeselerde cogu şeyi biliyorlar dayısı nolmus diyorlar.beni suclamayin banada ters gelen şeyler ama bazen susuyorsun iste.ayni sekilde sizede tesekkur ederim kizlar yorumunuz icin.arkadasin biri salak anne yazmiş birsey demiyorum ona hatta kiblemedim bile Allah görüyor

rica ederim canım, eğer teyzelerin aynen bu cümleleri kuruyorsa bırak seninle görüşmesinler... Sana tavsiyem, çevrende şiddeti savunan, haklı bulan tek bir insanı bile barındırma... Üzerinde fazlaca emekleri olduğu için kendini huzursuz hissediyorsun ama bu haksızlığı yapma kendine... Sen evladının gözleri önünde dayak yemeye razı olursan, yarın kızın büyüdüğünde ona da çok normal gelecek bu şiddet olayı, belki kocasından dayak yiyip sinip oturacak evinde... İster misin bunu, ne kendine ne de evlatlarına bu kötülüğü yapma canım... Abini destekleyebilecek bir kelime bulamıyorum lugatta, eğer ki teyzelerin bu kadar olgunlukla karşılıyorlarsa, bırakın, düşmeyin konunun üzerine, kendileri dayak yediğinde anlarlar sizin içine düştüğünüz durumun ne kadar zor olduğunu...

Önce evlatlarınızı sonra kendinizi düşünün bundan sonra herşeyden önce... 3. sıraya eşinizi koyabilirsiniz :)

Minik serce abim abim demiyorum.diyorumki hem bunlari yaşadım.hemde haksız duruma düstum.durumu normal karşilasam zaten size niye anlatayim ki .
empati kuruyorum.. biri çocuğuma bu şekilde davransa kapının önüne koyarım bütün ilişkimide keserim..
siz sanki ona mecburmuşsunuz gibi davranıyorsunuz şu anda..
ve benim bunu aklım almıyor.. üstelikte kocanızdan saklayarak bu da yetmezmiş gibi abinize akıl vererek (kocamın yanında yapma) şiddete destek oluyorsunuz..

benim bildiğim şiddet gören insanın daha hassas olması gerektiğidir .. siz resmen çanak tutuyorsunuz..

Cocugun acik acik babasina dayisinin onu dovdugunu soylemis cocugunuz rahatsiz oluo bu durumdan.

Siz hala dost eliyle dusman sillesi diyosunuz. Ne diye konu actiniz o zaman????

Gidin kosun sarilin abinize biraz daha dover belki. Aciyin kendinize yapmayin boyle ya kör olmayin. Su devirde insan babasina guvenemezken abim abim diyip duruosunuz
empati kuruyorum.. biri çocuğuma bu şekilde davransa kapının önüne koyarım bütün ilişkimide keserim..
siz sanki ona mecburmuşsunuz gibi davranıyorsunuz şu anda..
ve benim bunu aklım almıyor.. üstelikte kocanızdan saklayarak bu da yetmezmiş gibi abinize akıl vererek (kocamın yanında yapma) şiddete destek oluyorsunuz..

benim bildiğim şiddet gören insanın daha hassas olması gerektiğidir .. siz resmen çanak tutuyorsunuz..

Cocugun acik acik babasina dayisinin onu dovdugunu soylemis cocugunuz rahatsiz oluo bu durumdan.

Siz hala dost eliyle dusman sillesi diyosunuz. Ne diye konu actiniz o zaman????

Gidin kosun sarilin abinize biraz daha dover belki. Aciyin kendinize yapmayin boyle ya kör olmayin. Su devirde insan babasina guvenemezken abim abim diyip duruosunuz

Sanırım buraya konu açma sebebin, vah canım, tüh vahh vahh laflarını duymak..
Ama unutmaki şu yaşadıklarına eşin şahit oluyorsa yakında o da ezer..
Allah sana akıl fikir versin..!

haklisiniz
Ya zaten dövmek icin pat küt vurmuyor seviyorum ayağina yapiyor zaten siddet megilli benim ona verdigjm tepkide neler olur ben tahmin ediyorum.

ne olur çocuğun dayak yiyeceğine sen yersin.. ama eşinde onu bir güzel pataklar.. eşşek kadar herif bir de çökmüş sizin eve ..
söyle kocana dövsün şunu ..

Yaaa evet,
çocuk dayak yiyorum diye babadan yardım istiyor, Anne bir de çocuğunu yalanlıyor..

Ufff, konudan çıkmam lazım.

Anneyim diye de geziyor yaaa çıldırıcam!

yahu be kadın agzını açıp s.... git diyeceksin atacaksın kapıya.
Kocan arkanda zaten neyinden çekiniyorsun offffff
Eve de almayacaksın bir daha
İrtibatını keseceksin
Anlamıyorum çok mu zor ?

Nedense abisini koruma eğiliminde konu sahibi. Anlam veremedim. Çocuğunu bile gözü görmeyip hatasını kapatması falan ilginç.

Sen hamile hamile dayak yiyorsun, hamile değilkende dayak yiyorsun? Senin kocan nerde? Neden benim karıma dokunanı mahvederim demiyor.

Çocuğunu döven bi insanı evde niye barındırıyorsun. Abin zaten öküz zamanında seni dövmüş yetmiyor el kadar sabiyi dövüyor.

Senin kocada da iş yok. Benim oğlum babasına deseki dayım beni dövüyor, benim koca anında hümüğünü sıkar evden s.ktiri çeker.

Teyzelerin varsın konuşmasın. Ne olmuş. Onların işine böyle geliyormuş demek. Umursama.

Ayrıca altınlarını neden teyzene verdin. Versene kocana. Koysun bankaya.

Ya birşey demicem artık. Dedikçe sinirleniyorum.

Koca kazık olmuşlar hala bacısı bakcakmış. Yok artık. Bide boyuna döven adamı.

Öff sinirden kudurdum he!!!!
Konu sahibi korkakligindan bakalim kocasina dayak yedigini anlatmismidir. Hic sanmiyorum. Kesin kocasinin bu konudan haberi bile yok

normal karşılamıyorsan sessiz de kalmayacaksın..
senin evinde senin çocuğuna neler yapıyor çocuk şikayet ediyor sen üstünü kapatmaya çalışıyorsun.. sonra da anneliğimi sorgulamayın ..

abinize bu mecburiyetinizin nedeni nedir anlatırmısınız.. neden s..k..r edemiyorsunuz evden..

ne kadar kızdım sana ne kadar ezikmişsin nasıl oluyorsunuz böyle :KK62::KK62:nasıl izin veriyorsun çocuklarını nasıl dövdürüyorsun nasıl, nasıl kendini nasıl dövdürmüşsün. :KK57::KK57:hayretler içindeyim yaaa

kötü bir ay geçirmişsin, keşke o zaman konu açsaydın buraya, direk şutla o abiyi derdik.

neyse bugüne gelirsek.

üzülmek ne demek ya, şükret bence.
o babadan da
abiden de,
büyük abiden de,
kurtulduğuna şükret.
açma kapını, gelmek isterlerse izin verme. sen kendi çekirdek ailene daha yakınlaş.
çocuklarınla güzel ilişkiler kur, eşine bundan sonra dürüst ol.

teyzelerinin sendeki emekleri için, onlar kapını çalarsa buyur et, onlar davet ederse özel günlerinde yanında bulun.
daha fazlasına gerek yok.

Netuse keske fake olsaydi malesef gercek.hamileyken dövdü 4,ay sonra evime geldi..
İndira evet uzerimde emekleri cok.cok alışkinim onlara.onlardan baska kimsemde yok.böyle bişeye göz yummaları bana destek olmamaları yıkıyor beni
Insallah fake sinizdir(ne olduunuda bilmiyprum bu kelimenin sanirim sahte hesap demek)zira gercek oldugunuza inanmak istemiyorum.ikinci bi hesap dediniz umarim hikaye gercek degildir.dusundukce sinirim bozuluyor.tamam size yapilanlarda cok aci allah bundan sonra yzunuzu guldursun.ama hamileylen sizi doven kiziniza aci cektiren birini nasil evinize aliyorsunuz kardesiniz bile olsa.daha cok sey yazmak istiyorum ama hic iyi seyler soylemeyecegim.o yuzden susuyorum

rica ederim canım, eğer teyzelerin aynen bu cümleleri kuruyorsa bırak seninle görüşmesinler... Sana tavsiyem, çevrende şiddeti savunan, haklı bulan tek bir insanı bile barındırma... Üzerinde fazlaca emekleri olduğu için kendini huzursuz hissediyorsun ama bu haksızlığı yapma kendine... Sen evladının gözleri önünde dayak yemeye razı olursan, yarın kızın büyüdüğünde ona da çok normal gelecek bu şiddet olayı, belki kocasından dayak yiyip sinip oturacak evinde... İster misin bunu, ne kendine ne de evlatlarına bu kötülüğü yapma canım... Abini destekleyebilecek bir kelime bulamıyorum lugatta, eğer ki teyzelerin bu kadar olgunlukla karşılıyorlarsa, bırakın, düşmeyin konunun üzerine, kendileri dayak yediğinde anlarlar sizin içine düştüğünüz durumun ne kadar zor olduğunu...

Önce evlatlarınızı sonra kendinizi düşünün bundan sonra herşeyden önce... 3. sıraya eşinizi koyabilirsiniz :)

Minik serce abim abim demiyorum.diyorumki hem bunlari yaşadım.hemde haksız duruma düstum.durumu normal karşilasam zaten size niye anlatayim ki .
Tabi haksiz duruma dusersin bunca seye ragmen o adami evine alirsan hem haksiz durumuna hem ezik durumuna dusersin. Kimse seni dinlemez. Abin kendini ne zannedio ben olsam bir derim iki uyyaririm 3. Polisi cagirrim bu adam evimden gitmio beni ve cocugumu dovuyo diye.

Kocan bu durumu biliyosa neden abine agzini acmamis. Bence bilmiodur anlatmamissindir

kötü bir ay geçirmişsin, keşke o zaman konu açsaydın buraya, direk şutla o abiyi derdik.

neyse bugüne gelirsek.

üzülmek ne demek ya, şükret bence.
o babadan da
abiden de,
büyük abiden de,
kurtulduğuna şükret.
açma kapını, gelmek isterlerse izin verme. sen kendi çekirdek ailene daha yakınlaş.
çocuklarınla güzel ilişkiler kur, eşine bundan sonra dürüst ol.

teyzelerinin sendeki emekleri için, onlar kapını çalarsa buyur et, onlar davet ederse özel günlerinde yanında bulun.
daha fazlasına gerek yok.

Hatta ev bile değiştirmeli, gelmesinler, bulmasınlar...

Konu sahibi korkakligindan bakalim kocasina dayak yedigini anlatmismidir. Hic sanmiyorum. Kesin kocasinin bu konudan haberi bile yok
Ya kötü birşey yazmayayım diyorum ama harbi saksı ya. İnsan kocasına demez mi? Tmm zamanında kötü şeyler yaşamış ama şimdi dayandığı biri var. Bide küçücük bi kıza yaşatıyor bunları. Çok pis bozcam sonra ban yicem diye bozamıyom ağzımı da.

Back