bu da benim hikayem

Senin psikolojin bozuk.
Nasil annesin sen ya? Küçücük cocuga iskence yapiliyor sen oldu mu yeaaa yaptigin diyorsun.Ustelik bu cocuk senin cocugun.

Cok agir seyleri hak ediyorsun ama daha fazla yazmayayim

babanın yaptığını kardeşlerin devam ettirmiş.şiddet bağımlısı bir aile.bari sen iyi bir anne ol da çocukların bu düzeni devam ettirmesinler

Bu akılla daha çok dayak yer
Kan beynime sıçradı,çay içip kendime geleyim

Konuşmazlarsa konuşmasınlr hem uzaktalarmış ne güzel daha ne istiyosunuz. Abinizde tam bir........ boşluğa yazacak çok şey var. Öldüresim geldi. Gitsin kocaman adam çalışsın kendine bi ev tutsun aklı gidik galiba. Sizde aklınızı başınıza alın. Gerçi dayak yemekten sizin de kafa gitmiş galiba

kocana da niye yalan söyleyip o pisliği koruyorsun ki?
söyle kocan da bir güzel onu dövsün ağzını burnunu patlatsın .. sonra da gel buraya yaz .. benimde içim soğusun..

Hayır bir de
*Bak benim yanımda yapıyorsun neyse de, babasının yanında sesini bile yükseltme nedir yaa...

Çocuğunun eziyet görmesine sen nasıl müsade edersin.
Hadi senin gücün yetmiyor, hadi korkuyorsun..
Söyle babasına agzını gözünü dağıtıp koysun kapıya..

Sen gerçekten iyi değilsin.

Taciz olayında sana hak verebilirim, korkmuşsundur, utanmışsındır, paniklemişsindir vs. ama abi dediğin herif konusunda suç senin. Seni dövmüş, hakkını yemiş susmuşsun ama çocuğuna yazık değil mi? Sorumsuzluk, eşine anlatabilirdin, dışarıdan geldiğinde eve almayabilirdin ama sen kuzu kuzu teslim etmişsin her şeyi. Barı yarın öbür gün abin tekrar gelirse pişman numarasıyla sakın güvenme...

Yaşadıklarınız çok çok ağır travmalar... Muhtemelen sizin de psikolojiniz bozuk, nerde nasıl davranacağınızı bilemiyorsunuz, haklısınız da, yaşadıklarınız sizi bu psikolojiye sokmuş..

Muhtemelen eşin, abinin seni hamileyken dövdüğünden haberi yok, olsa evine sokmazdı... sen bu dayak olayını saklamakla hata etmişsin, yoksa bırak teyzelerin feriştahı gelse başına bela edemezdi, eşin evinin sokağından geçirmezdi... Hadi herşeye rağmen evine aldın, neden kızına uyguladığı şiddeti eşinden sakladın ki...

Teyzelerinin üzerinde hakkı var diye huzursuzlanıyorsun belli ki, çünkü haklılığını ispatlayamamışsın onlara karşı... Sadece kısa bi mesajla açıkla, siz beni suçlu gördünüz ama bende kaldığı sürece kızıma bana şiddet uyguladı ve kalamayacağını bildiği için defolup gitti de, isterlerse bundan sonra görüşmesinler...

kazık kadar herife de kimse bakmak zorunda değil, hem de böyle hunhar, cani, katil ruhlu bi adama hiç kimse bakmakla yükümlü değil...

Allah aşkina aileniz sizinle konusmadigi cin kendinizi yalniz hissedip agliyormusunuz?
Bence o aileden kurtuldugunuz icin kina yakin.
vallah benim kardesim bazen dikkatsizlik ediyor oglumla oynarkende kiziyorum ona hafiften sizinkelirini okuyunca pisman oldum üzüldüm yani kardesime okadar sert tepki verdigime

Sendende Alah razi olsun o ne bicim abiymis benimde erkek kardeslerim var.gecende dayisi yedi bucuk aylik kizimi kucagina gogsune oyle bi sefkatle sarilmiski kizim canim benim diye soyluyordu yegen evlat yarisidir ya abla niye dikkat etmiyon abla soyle yapsana diye akil verir birde ...niye izin veriyorsun kizinin psikolojisini bozmaya bi anne olarak ne hakkin var birde seni ne hakla dover esin iyi bi insan abin kucucuk bi cocuga zarar vermekten zevk alan hasta bi insan gorusme onunla evinede alma

Banlanacaksam da banlanayım.sen nasıl aptal bir kadınsın aptal bir annesin ya.ha abin dövmüş o çocuğu ha sen.nasıl göz yumarsın ya.kendin ezilmişsin zaten çocuğunu da ezdir.senin gibi anne olmaz olsun.sinirimden hepsini okuyamadım

Kizimi dövüyodu biliyordum kac kez ikaz ettim anlamadi bi gün dedim ki bak benim yanimda yapiyon neyse ama sakin babasinin yaninda sesini bile yükseltme

Bende dedjm haa evet bi kez poposuna vurdu küfür etti diye ( yalan söylüyorum ne yapayim bi yanim deniz.bi yanim domuz)

fincanin icindeki cay kaşigini cikarip kizin eline basti

Sen ne biçim annesin ya.

Kizlar neden empati kurmuyorsunuz.yahu ben 15,yasimda basladim psokolojik siddet görmeye.herseye ragmen kimse anneligime söz edmez.büyük konusmayin ne yapiyim adam sözden anlamiyor tabiki oldukca cocugumu ondan uzak tutmaya calistim zaten dövmek icin vurmuyor dost eliyle düsman sillesi vuruyo.seviyorum diye canini yakiyo ne diyim.dur sarilma sevme mi diyim adamm zaten siddete megilli.
Yahu simdi diyeceksiniz yan ciziyon
Dövüyor şöyle öpecek güyaa yanağinu isiriyor yada çimdik atiyor tmm bunlar cocuga yapilir cani acıtılmadan ama bu seviyorum diyerek alttan alttan yapiyido yapacagini

hadi çimdik vs şaka yollu. sıcak çay kaşığını ele basmak da mı öyle?

Sanirim yediginiz dayaklar yuzunden beyin hucreleriniz zarar gormus.sinirden basima agri girdi.abiniz kimki kizinizin canini yakiyo.allahim ne rahat bi insaniz ya.kiziniz abinizin elinde zulum cekiyor.sadece neden yapiyprsun abi diyprsunuz.o abiyi alirim evin kapisinin onune koyarim .belki siz gormeden ileriye bile gotti taciz etti kizinizi ki sanirim potansiyelde var.teyzeniz darilacak diye yapilacak seymi.ben olsam evime sokmazdim.evimin ailemin hzurunu kim olursa olsun kimse bozamaz.bekarken olanlarada uzuldum.zor zamanlar atlatmisziniz.ama kiziniza yapilan seylere gozyummaniz malesef sizin yasadiklarinizi golgede birakmis

Teyzeleriniz birakin konusmasin onlar sanki bilmiomu abinizin ne mal oldugunu. Siz yuvanizda mutlu olmaya baksaniza. Valla ben yerinizde olsam kimseye eyvallah etmem otururum evimde kapimida kimseye acmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…