Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? E
ege08
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ege08
kızlar ilginize teşekür ederim.. evet çok zor günler yaşadımm. insan her duruma alışıyor sanırım. bende artık değişeceğine düzeleceğine inanmıyorum elbette. o değişse ben değişemem unutamam affedemem. biliyorum kendimi. ama ben vicdanımı dinliyorum sanırım. insanı yanım ağır basıyor. bu kadar şeyin üstüne zor zamanda bırakan olmak istemiyorum. ne olursa olsun çoçuğumun babası diyorum. ve o babanın çoçuğunu düşünmeden hareket ettiğini bile bile yapıyorum bunu. hiç bir şeyi haketmediğini bilerek insancıl olmaya çalışıyorum bilmiyorum doğrumu yada bilmiyorum onumu bekliyorum yada bir umut daha mı diyorum evet bu durumu birden dinlesem yada bi arkadaşım anlatsa kızım manyakmısın boşa gitsin derdim ama ben yapamıyorum herşey net açık aslında ama ben zorluyorum hem kendimi hem hayatı oğlumun bir şansı daha olsun diyorum tabiki en kıymetlim oğlum güvensiz ve mutsuz bir ortamda yaşamasına izin tabiki vermem ama işte bir umut daha sanırım
- Konu Sahibi ege08
helal olsun arkadasim sana ....
herkes kolay tasiyamaz. yasadiklarini...
sen direnmissin bebegine dayanabilecegi tutunabilecegi bi yuva bi anne yaratmissin..
en önemliside bu zaten en büyük gücte bu...
umarim her zaman bu kadar güclü olmayi basarabilirsin....
rabbim sana daha cok dayanma gücü verir .insallah....
sen direnmissin bebegine dayanabilecegi tutunabilecegi bi yuva bi anne yaratmissin..
- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.694
- 248
- Konu Sahibi ege08
ege08 esin anladigim kadariyla uyusturucu gibi seylerlemi ugrasiyordu?
Sayet öyleyse, kusura bakma ama fedakarlik yapilacak insan degildir diye düsünüyorum.
Kimse öylesine cezaevine girmez bu zamanda...
Sayet öyleyse, kusura bakma ama fedakarlik yapilacak insan degildir diye düsünüyorum.
E
ege08
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ege08
ege08 esin anladigim kadariyla uyusturucu gibi seylerlemi ugrasiyordu?
yok güzelim uyuşturucu tarzı şeyler değil.. zaten o ayrı bişey bu kadar da değil yanii. sadece helal olmayan bir kazanç ve allah cezalandırdı diye düşünüyorum.
E
ege08
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ege08
helal olsun arkadasim sana ....
insan herşeye dayanabiliyor sanırım. yaşamadan bilmiyorsun.. benimki iki seçeneğim vardı ya ağlayıp sızlanacaktımm yada ayakta kalıp bebeğime güzel bir hayat verecektim. ben ayakta dimdik tek başına da olsa durabileceğimi gösterdim. tabii şanslıydımki işme döndüm tekrar. şanslıydımki bana desdek bir ailem her zaman yanımda olduğunu hissettiğimi arkadaşlarım vardı. derlerya dost acı günde belli olur. ben güzel dostluklar yakalamışımki hep yanımda oldular. aynı şekilde eşim aileside.. ama en büyük payı kendime çıkarıyorum sağlam duruşum olduğu için hayata karşı.. eşim büyük ihtimal ceza almayacak. sadece mahkemesi olmadığı için bekliyor. yanii öyle büyük bir suç değil. ama harama tenezül etmiş sonuçta yada etme girişiminde bulunmuş benim için fark etmiyor. zor günler elbette insanın içi acıyor hani bişeyin sonunu görürsün ama engelleyemezsin ben en azından vicdanen rahatım. ve zor zamanda yüzüstü bırakan olamadım hiç. olmayacamda. tabii bu şartlarda ne kadar doğru bir karar bilmem. zaten artık doğruda nedir bilmiyorm. ben hep böyle oldum kızıyorum kendime ama ben buyum
- 26 Mayıs 2008
- 4.321
- 3.283
- 698
- Konu Sahibi ege08
daha çok genç bi kadınsın..30yaşında, en güzel yıllarını eşinle geçirmişsin dile kolay 10sene yaklaşık sanırım..boşa gitsin......dememi beklio bazı arkadaşlar ama bu gerçek değil, bu kadar basit değil inan çocuk olduu için de demiorum, hayatı tek başına mı omuzlanıcaksın?bu çok zor bi bayan için..sarılıp uyuyacağın güvende hissediceğin biri olsun istemezmisin?şimdi en başa dön, bulabilirsen adam gibi adam bul tanı benimse çocuunu benimset...bu çok çok çok zor.elalemin iyisi senin bildiğin tanıdığın adamdan daha iyi diildir emin ol...
biraz zamana bırak hemen karar vermek zorunda diilsin zaten,aklını mantığını koru, herşeyden önce kaybolan saygıyı kurun aranızda, onu görmeye git, çok güzel ol, çokta mesafeli..sensiz bomboş olduunu hissettir, bi erkek kaybetme duygusunu tatmadan kazanmaya çalışmaz.para pul değil bence mesele hayatınıza bi yön verin önce..
biraz zamana bırak hemen karar vermek zorunda diilsin zaten,aklını mantığını koru, herşeyden önce kaybolan saygıyı kurun aranızda, onu görmeye git, çok güzel ol, çokta mesafeli..sensiz bomboş olduunu hissettir, bi erkek kaybetme duygusunu tatmadan kazanmaya çalışmaz.para pul değil bence mesele hayatınıza bi yön verin önce..
E
ege08
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ege08
daha çok genç bi kadınsın..30yaşında, en güzel yıllarını eşinle geçirmişsin dile kolay 10sene yaklaşık sanırım..boşa gitsin......dememi beklio bazı arkadaşlar ama bu gerçek değil, bu kadar basit değil inan çocuk olduu için de demiorum, hayatı tek başına mı omuzlanıcaksın?bu çok zor bi bayan için..sarılıp uyuyacağın güvende hissediceğin biri olsun istemezmisin?şimdi en başa dön, bulabilirsen adam gibi adam bul tanı benimse çocuunu benimset...bu çok çok çok zor.elalemin iyisi senin bildiğin tanıdığın adamdan daha iyi diildir emin ol...
teşekür ederim evet iyi geldi yorumların belki bende senin gibi düşünüyorum. ama bir çok yorum katlanma bırak şeklinde olduğu için yanlış yaptığımı düşündüm. zaten sürekli bunu düşünüyorum. ama senin fikirlerin gerçekten iyi geldi. görüşmeye gitmeye düşünmüyorum şimdiye kadar gitmedimm. bundan sonrada gitmeyecem sesizliğimle bende cezalandırıyorum.
- Konu Sahibi ege08
Siz bu evlilik için elinizden geleni yapmışsınız, ne mutluki ayaklarınızın üzerinde durabiliyorsunuz ve aileniz size destek, daha fazla güzel yıllarınızı değmeyecek birine harcamayın bence, dilerimki bundan sonra çok mutlu olursunuz.
- 16 Mayıs 2009
- 1.755
- 30
- 363
- Konu Sahibi ege08
bence eşiniz bu yaptıklarını hep tekrarlayacak.bu şekilde yaşam süren erkekler ne karısını hatırlar ne de cocugunu hata yapacaklarında..kendimizi kandırmayalım .sığınacak liman pozisyonuna düşürmeyelim kendimizi. OH ne güzel nasılsa beni her daim affedecek bi karım var köşede die düşündürmeyelim..Erkekler bizler kadar kolay anlamıyor birşeyleri,anlasada aldıgı dersi çabuk unutuyor..bi süre sonra yine ailenin lafına gelmek istemıyorsan iyi düşünnn...
E
ege08
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ege08
bence eşiniz bu yaptıklarını hep tekrarlayacak.bu şekilde yaşam süren erkekler ne karısını hatırlar ne de cocugunu hata yapacaklarında..kendimizi kandırmayalım .sığınacak liman pozisyonuna düşürmeyelim kendimizi. OH ne güzel nasılsa beni her daim affedecek bi karım var köşede die düşündürmeyelim..Erkekler bizler kadar kolay anlamıyor birşeyleri,anlasada aldıgı dersi çabuk unutuyor..bi süre sonra yine ailenin lafına gelmek istemıyorsan iyi düşünnn...
okadar basite alamıyorum yaşadıklarımı.. yada affettiğim yok kimseyi. ben zaten bişey yapmayı düşünmüyorum ki onun adına ziyaretine gitmiyorum arayıp sormuyorumda sadece boşanmadım okadar. ama böyle bi durumda boşanmak istemiyorum. üzülüyorum hala ne kadar kötü şeyler yapsada yaşatsada insan sevgisine engelleyemiyor. sevgi karşındakinin yaptıklarıyla artar yada azalır diye bi şart mı var bilmiyorum. yada ben seviyorum diye herşeyi bir kalemde geçebilirmiyim hayır mümkün değil. insan unutmuyor. ama duygularına yön verebiliyor bunu biliyorum kiimse aşktan sevgiden de ölmüyor bunu da gördüm. ben oğlum için güvenilir rahat huzurlu bir hayat vermeye çalışıyorum allah biliyorya gönlümden geçende babası da olsun diyorum. insan hatalarından ders alır mı almaz mı bilmiyorum. ben belki iyi yönüyle düşünüyorum belki alır diyorum. ve boşanmamakla kaybedecem bişey yokki. zaten çalışıyorm kendi ihtiyaçlarımı oğlumun ihtiyaçlarınıda karşılıyorum kaybedeeck bişetim yokki gibi
- Konu Sahibi ege08
canım yeni okudum hikayeni benimkine çok benziyor.
çok iyi anlayabiliyorum seni..
hemde çok çok iyi..
ailemiz bizi okuttu meslek sahibi etti iyi bir yaşamımız olsun diye
ama şerefsiz indanlar dağıttı hayatımızı işte ben bu haksızlığa kahroluyorum..
ailememi üzülsem yavrumamı kendimemi..
seninki gene cezanı bulmuş..
benimki elini kolunu sallayıp dolaşıyormuş adi...
çok iyi anlayabiliyorum seni..
hemde çok çok iyi..
ailemiz bizi okuttu meslek sahibi etti iyi bir yaşamımız olsun diye
ama şerefsiz indanlar dağıttı hayatımızı işte ben bu haksızlığa kahroluyorum..
ailememi üzülsem yavrumamı kendimemi..
seninki gene cezanı bulmuş..
benimki elini kolunu sallayıp dolaşıyormuş adi...
- Konu Sahibi ege08
Eşinizle çıktığınız yolda o nu yalnız bırakmak istememişsiniz, ama kusura bakmayın da eşiniz o yolda sizi çoktan yalnız bırakmış.
Kendi etmiş ama malesef kendi bulduğu yetmiyormuş gibi sizede çektirmiş. Yani zorluklar olur yanında olursunuz ama eşiniz bile bile lades demiş, şimdi onun cezasını siz çekiyorsunuz.
Durumunuz zor ama ben sizin yerinizde olsam eşinizin bu sorumsuzluğunu çekmezdim. Sizinde bir hayatınız, bir evladınız var. Sizi böylesine zor durumda bırakan, kendisiyle birlikte yakan birini bence beklemeyin. Kendinize bir yön verin.
Zaten gereken sabrı ve desteği fazlasıyla vermişsiniz ama karşı taraf anlamamış, öyleyse size yapacak fazla bir şeyde bırakmamış oluyor.
GEREKEN HERŞEYİ FAZLASIYLA YAPMIŞSIN...nEKADAR AKILLANDI DESENDE HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMEZ MİSALİ TEKRAR ÜZECEKTİR SENİ. YOL YAKINKEN KUR DÜZENİNİ...
E
elmaninsapiarmutuncekirdegi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ege08
umarım aklı başına gelir hapiste.o küçücük günahsız çocuğa acıyorum.çok zor bi durum.Allah yardımcın olsun
- Konu Sahibi ege08
gerçekten zor bir durum .. siz ve aileniz elinizden geleni fazlasıyla yapmıssınız .. yerinizde baskası olsaydı çoktan giderdi emin olun .. ama siz yarı yolda bırakmamak için katlanmışsınız ..
allah o masum bebeğinizin yüzüne baksında hapisten akıllanmış olarak çıksın .. ve inşallah bu olayları asla bir daha yaşamazsınız .. allah sabırlar versin ..
allah o masum bebeğinizin yüzüne baksında hapisten akıllanmış olarak çıksın .. ve inşallah bu olayları asla bir daha yaşamazsınız .. allah sabırlar versin ..