Bu da benim evim ...

eşyalar özenle seçilmiş çokta güzel dekore etmişiniz tabi maddiyatta önemli.Güle güle kullanın

Çok teşekkür ediyorum.
Evet genelde taksitle alınmış eşyalar ama en azından dedik biraz borç ödesekte istediğimiz gibi olsun dedik. Yapılan bütçe hesaplamalarının hep dışına çıkıldı malesef..

cok begendımmm...salonunuz sankı yıllar gecsede eskımeyecek gibi.oturma odanız ise l secerek cok ıyı bır tercıh yapmıssınız renklerı ıse hem sade hem renklı ...guzel secımler

eviniz çok güzel güle güle oturun.oturma odasındaki tv ile koltuk arasındaki arasındaki mesafeyi ölçermisiniz benim için duvardan duvara.bizde bir eve baktık oturma odasının eni 3 metreydi tv ile koltuk karşılıklı konulunca çok yakın olacak gibime gelmişti onun için sordum.odanın eni ve boyunu yazarsanız sevinirim..

cok begendımmm...salonunuz sankı yıllar gecsede eskımeyecek gibi.oturma odanız ise l secerek cok ıyı bır tercıh yapmıssınız renklerı ıse hem sade hem renklı ...guzel secımler

Çok teşekkür ederim..Çok karmaşık mobilyalar gözümü çok yoruyor zaten...Allah herkese gönlüne göre versin...

Canım beyaz koltuk zor oluyor mu

Canım zor olacağını düşündüm ama 2 ay oldu artık evleneli daha bişi olmadı . evet bi kaç kere bişi döküldü sildim. Eğer tehlikeli birşeyer yiyeceksek atıştırmalık hemen koltuğun üzerine koltuk şalını atıyorum üzerine dökülüo. Tabi sürekli tetikte olman gerekiyor üzerine bişi koymazsan yeme içme anında . Hani koltuk şalım bikere kopkoyu kahve lekesi olmuştu. Onun koltuğa döküldüğünü düşünemiyorum :):18:

Bizimde 3 metre diye hatırlıyorum ama sizin için tam ölçüleri alırım akşam ... size yazarım . Çünkü bu köşeyi alırken bizde ölçüm hesaplama yaparak aldık .Sol köşe olacak sağ köşe olursa sığmaz diye özellikle belirttik. Hatta ilk sağ köşe geldi sığmadı odaya . Sol köşe ile değiştirttik. Ama şuan tv izleme bakımından rahat. Koltuk ucunda oturulmadığı için sırtımızı dayadaığımız için aradaki mesafe gayet yeterli geliyort. aMA koltuk önünde yerde oturmak zorunda kaldım bir kere ozamn tam göz bozmalık :)

çok güzel bir eviniz var ,yalnız çoklu çerçeveyi sehpa yerine ,duvara assanız ,o sehpanın üstüne şık bir dekoratif obje yada mumluk,şamdan gibi bişey koysanız .cünkü çerceve biraz kalmış.ağız tadıyla oturun inşaallah

Güzel olmak kolay değil vala emek istiyor eşyalar da öyle güzel olsun istiyorsak illa emek vericez desene :)

Duvara bişi asamıyorum aslında . Bir tane saat için delik açtık . Sonra ev sahibi ile sorun yaşamayalım diyoruz ama ben yine de bi şansımı denyeyim bakayım belki eşim tamam der :) aslında ben üste de çicek koymak istedim ama çerceveye yer bulamadım .. Önerileriniz dikkate alacağım teşekkür ederim

Güzel olmak kolay değil vala emek istiyor eşyalar da öyle güzel olsun istiyorsak illa emek vericez desene :)

Gerçekten öyle gönül daha neler istio neler ama birazcık ta sonrasını temizliğini düşünmek lazım . En çok zorlandığım o odadaki tv ünitesi bide mesela . Sşyah cam. Hergün toz alsamda 10 dakika sonra bak üzeri bembeyaz anlamıyorum nasıl oluyor. Toz dadeği gerçi işte halı ve koltuktan uçuşan tüyler sanırımm.. Ama .çok yorucu akkşam geç saat çıkıp bide tozlu görmek :S:26:

ay canım ya kıyamam ben sana benimde annemin siyah camdı onda gördüğüm için kendi evime beyaz aldım direk tozla uğraşmıyım diye koltukları da gri aldım kri görünmesin pek diye :) temizlikte kolaya kaçmayı seviyorum :)

İşte bende tembellerdenim heleki çalışınc GERÇEKTEN sıkıntı..Ama salon süper :) evlendiğimden beri tozunu almadım nerdeyse tertemiz gözüküo

canım aradaki mesafe 1.34 metre cnm . AMA OTURDUĞUMUZDA YANİ SIRTI YASLADIĞIMZDA 2 METRE CİVARI ouyor. Bizimde 3 metre ye 3.20 odnın ölçüleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…