Bu da benim evim ...

En kısa zamanda yine yeni fotoğraflar eklemek istiyorum . değişik aksesuarlar alarak tat katmak istiyorum evime ama neler yapabilirim sizlerinde fikirlerine ihtiyacım var ...önerilerinizi bekliyorum ...

nasıl guzel bir evdir bu böyle huzur içinde oturun

canım kusura bakma ben sordum eşime de sadece salon takımı 9.500 . masa ve konsol dahil . perde ve halılarla ,aksesuarlarla 11. bini buluyor.

eşiniz bayağı zevkliymiş maş. huzurunuz eksik olmasın

İLK SAYFADAKİ FOTOĞRAFLARI DA yeniledim arkadaşlar .. Diğerlerini de burAYA EKLİYORUM . genel anlamda hem diğer odalar için hem de banyo için yorum istiyorum . Her gelen çok beğeniyor . Benimde içim açılıyordu hatta giren çıkmak istemiyoruz lavobadan diyorlardı ama son zamanlarda gözümü yoran bişiler var hiç bişi de eksiltmk istemiyorum . BU konuda ve diğer odalar hakkındada yorumlarınızıve fikirlerinizibekliyorum

Eklentiler

• IMG_1719.JPG
    1,7 MB · Görüntüleme: 566
  • IMG_1721.JPG
    1,4 MB · Görüntüleme: 538
  • IMG_1722.JPG
    1,8 MB · Görüntüleme: 605
  • IMG_1726.JPG
    1,8 MB · Görüntüleme: 576
  • IMG_1727.JPG
    1,8 MB · Görüntüleme: 563
  • IMG_5263.JPG
    3 MB · Görüntüleme: 559
  • $IMG_5262.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 573
Sonradan mesaj olarak yazdığımda eklediğim fotoğrafları silemedim arkadaşlar . uğraştım ama olmadı o yüzden çok foto karışık mı oldu bilmiyorum . Nasıl yapabileceğimi söylerseniz onlarıda silerim

Ben çok beğendim evinizi, her şey çok güzel.. Banyodaki havluluk, wc tahtası dikkatimi çekti çok hoş :) Turkuaza bayılırım, çok iç açıcı olmuş..Salon da bir harika, hem renkli, hem ferah duruyor :) Güle güle oturun :)

selam,
hani demişsin ya her türlü eleştiriye açığım diye ondan yazıyorum. burdakilerin çoğu zaten iç mimar değil, herkes kendi zevkine göre eleştiriyor, o yüzden kimse kimseye darılmamalı.
ben genel olarak beğendim, ama şu ikeanın fenerine iyice gıcık olmaya başladım. her tarz evde mutlaka baş köşede duruyor. bende de var bir taneneyse ki banyoda ama.
Salon konsolunda deniz temalı şeylerle alakalı diye düşünmüşsün ama salona basit kaçmış o fener. bir de servis tabağını, diğer aksesuarlara koyduğun gül yapraklarını kaldırsan oradan , yaprakları cam kapaklı bir fanus içine koysan daha iyi olur.
oturma odan çok cici, hele yeşil toplara bayıldım. ben de alsam hatta. nerden aldın?
lafın kısası özenli ve maliyetli bir ev olmuş görülen, iyi günlerde hep "iyi ki" diyerek kullan her bir şeyini. Aman ağzımın tadı kaçmasın

Son düzenleme:

Kesinllikle katılıyorum sana.. Darılacak bir şey yok kesinlikle . Herkes kendi göz zevkine hitabına göre bakar ve yorumlar. Dediğin gibi profesyonel değiliz sonuçta . Feneri hemen indirdim aşağı :) berjerlerin yanında bi boşluk vardı yerde oraya koydum :)) sen söyleyince dikkat ettim, evet basit olmuş . Açıkcası o servis tabağını zaten arada misafirler için kullanıyorum kaldırmakta istiyorum oradan ama sanki onun bulunduğu yer ortası çok boş kalıyor gibi geliyor .O konsolun üstünü ne yapacağım bilmiyorum .Banyoya da acaba düz renk bir banyo paspası mı alsam diye düşünüyorum krem renklerinde ..

Çok teşekkür ederim vet_rüzgar Allahisteyen herkese gönlüne göre ev nasip etsin .

banyondaki paspasları ben sevmiştim de ayak havlunu değiştirebilirsin sanki. düz beyaz havludan kenarları oyalı bir havlu alsan bence dadından yenmez.

Teşekkür ederim .. En kısa zamanda alacağım :) diğer değişikliklerle sunmaya çalışacağım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…