Bu da benim evim ...

Evinize bayıldım özellikle oturma odasında köşe takımı olması ohhh uzat ayakları koy bi film modunda düşündüm bi an ...Salonunuz mutfağınız her şey çok güzel Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

Merhaba evinizde gule gule oturn çok sık bır ev. Size bir sorum olacak kose takımı konfor demişsiniz memnun musunuz bende konfordan beğendim. Tavsiye eder misiniz

Çok beğendim evinizi güle güle oturun özellikle oturma odası halınız çok güzel.

Merhaba canım,Sanırım Bursalısın :) köşe koltuğunun olduğu odanın halısını nerden aldın acaba ? birde fiyatını hatırlıyormusun

Harika bir eviniz var. Mavi turkuaz tonlarını çok seviyorum ben. Oturma odanıza çok yakışmış...

AÇIKCASI ürünlerden memnunum ama teslim alma konusunda çok sıkıntı yaşadım. Belki hiç gelmedilerse 7 8 kez gelmişlerdir. ya ÇEKMECE yi unututrlar ya yanlış malzeme getirirler. Hatta salon masam da ufak bir sorun var . Kaç aydırhala gelecekler. Ama tabi ki beğenerek isteyerek aldığım için gözüme gözükmüyor artık. Nadir bakınca sinirlendiğim olsa da :)

Merhaba canım,Sanırım Bursalısın :) köşe koltuğunun olduğu odanın halısını nerden aldın acaba ? birde fiyatını hatırlıyormusun

Bursa da Halıca dan 300 tl civarı diye hatırlıyorum yanlış olmasın . çünkü ben bütün evin halılarını oradan aldım . Çok ilgileniyorlar . Eve 4 5 tane halı ile gelip hangisi koltuklara uydu diye tek tek baktık .

Bunu da ilk olarak akadaşlarıma hazırlamıştım paylaşmak istedimsizlerle :)

bayıldımmm .. cok sirin ve sık eviniz .. mutluluklar :123:
yakın olsakta şöminende kömürde bi kahwe içseydik ah

bayıldımmm .. cok sirin ve sık eviniz .. mutluluklar :123:
yakın olsakta şöminende kömürde bi kahwe içseydik ah

çok çok teşekkür ediyorum .. eğer bursaya yolun düşerse beklerim bak mutlaka bundan sonra zaten burayı daha sık takip edicem .. ona göre haberleşiriz :) laf olsun diye söylemiyorum ha :)

mobilyalarınız toplamda ne kadar tuttu acaba

Canım ozaman yarı kredi yarı kredi kartı derken tam net fiyatları hatırlamıyorum . Ama eşimle ilk yerleştiğinde salon için halısı ve perdesi ile sehpalar ile nekadar mal oldu bir bütün olarak diye hesaplamıştık . Ozaman salon 9.5 10.000 e mal olmuştu. Country tarzı diye geçtiği için fiyatları biraz pahalıydı daha uçukları da vardı tabi ama eşim bu takımı çok beğendi ve bunu aldık ( ahşep ürünler olduğu için eşim iyi olduğunu düşündü) oturma odası 3000 di . yatak odası 4500 yada 5000 di . gerçi yatak odam küçük olduğu için mobilya kendini hiç göstermior ama ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…