Bu da benim evim ...

kiyisz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
77
35
Arkadaşlar önceden çeyiz sermeden fotoğraflar vardı bu yüzden daha düzenli fotoğraflar kullandım diğerlerini silerek .. Ama gerçekten samimiyetle bütün eleştirilere açığım bazen çok mantıklı gelen ve düşünemediğimiz önerilerde bulunulabiliyor.o yüzden kesinlikle alınmayacağıımı belirtmek isterim..:)

Fotoğraflardan bir kısmı 9.sayfa da.

Salon ve oturma odası için renkleri netten araştırarak seçtim . Salonumda ağırladığım misafirler kendilerini rahat hissetsinler ve kalkmak istemesinler diye tercih yaptım . Oturma odamda bana ait olduğu için dinlenme rengi olsan turkuaz ve en sevdiğim beyaz rengi kullandım . Her şeyi eşimle seçtik. Bu arada eşim benim ilk aşık olduğum insan liseden ve 11 senenin ardından kavuşmanın mutluluğu apayrı. Aslında eşyanın çok önemi yoktu ama o kadar uzun süre sonra kavuşmanın hevesi de seçimlere yansıdı . .Ev kira olduğu için çok fazla bir eklenti yapamadık hayliyle...Çok iyi çekimler değil aydınlıkta çekemedik fazla . Çok küçük aksesur ayrıntıları var ama onların bile çekimini yapamadık .Ama yine de sizinle paylaşmak istedim....Umarım beğenirsiniz. Zevkler her zamn farklıdır nihayetinde ..Ama mutluluğumu paylaşmanın bir yolu oldu benim için...

Eklentiler

• IMG_1373.JPG
    1,5 MB · Görüntüleme: 5.175
  • $IMG_5289.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 4.899
  • IMG_1388.JPG
    1,5 MB · Görüntüleme: 4.968
  • IMG_1389.JPG
    1,5 MB · Görüntüleme: 6.069
  • IMG_1390.JPG
    1,7 MB · Görüntüleme: 4.924
  • IMG_1401.JPG
    1,5 MB · Görüntüleme: 5.013
  • IMG_1706.JPG
    1,8 MB · Görüntüleme: 10.406
  • IMG_1709.JPG
    1,2 MB · Görüntüleme: 4.526
  • IMG_1711.JPG
    2,1 MB · Görüntüleme: 6.365
  • IMG_1717.JPG
    1,5 MB · Görüntüleme: 4.708
Son düzenleme:
salon tekstil takımınız çok şık nerden ne kadara aldınız
yatak odası takımınız da farklıymış, ilk defa gördüm :44:

fotoğrafları yükleyem,yorum . Boyutu büyük sanırım ve nasıl yapacağımı bilmiyorum
... Mecbur daha sonra paylaşacağoım

eviniz belli ki çok güzel güle güle kullanın eşyalarınızı
büyük boyutlu fotolar için ya telefonundan kırpabilirsin ya da bilgisayara yükleyip paintten kırpıp boyutunu küçültebilirsin

salon tekstil takımınız çok şık nerden ne kadara aldınız
yatak odası takımınız da farklıymış, ilk defa gördüm :44:
Çok teşekür ediyorum. tekstil takımını bursada ayhan çeyiz diye bir yerden aldım . İpek dediler yumuşacıktı yapısı hoşuma gitti benimde . 300liraya aldım . Bende tuvalet aynası ve gardrıpu farklı olduğu için beğenerk aldık..

herşeyiniz gerçekten çook güzel güle güle kullanın oturma odasına bayıldım küçücük ve mavi dekorasyon ile harika olmuş köşe takımınızda ayrıca çoook bayıldım marakası nedir ?????

çOK teşekkür ediyorum .Köşe takımı konfor mobilya da anjelik serisi... İsterseniz yastıklarıda rengarank seçebiliyorsunuz ama ben daha sonra kendim ayrı almayı düşünüyorum . hem beyaz hem renkli kullanmak için.Ve inanın çok rahat

resimlerden çok belli zaten imkan olsa resmin içinden atlasamda uzansam rahat oldukları belli oluyor iyi düşünmüşsünüz yeşil çicek gördüm sehbanın üzerinde onun rengine yakın yastık koyabilirsiniz.....

Güzel olur değil mi o çicek yerden yükseliyor. yine turkuaz mavi karşımı vazosu var. aslında biraz pembe de serpiştrmek istiyorum renk katsın diye...Ama uyarıcı etkisinden dolayı da tedirginim rahatlamak isteidğimden dolayı...Kararsız kaldım

Canım evine bayıldım :) Ayrıntılar çok hoş,zevkle döşenmiş.Güle güle oturun :)

Canım eviniz harika güle güle oturun.

her şey çok ince düşünülmüş, zevkli parçalar birleşince ortaya güzel bir uyum çıkmış. çok beğendim güle güle oturun

bence bir deneyin aklınızda kalmasın begenmezseniz eski haline degiştirirsiniz eger yaparsanız buraya foto yükleyin merak ettimde

eviniz çok güzel,renkerin uyumu harika göz yormuyor huzurla mutlulukla oturun inşallah

Ne güzelmiş eviniz, çok sevdim :)
Mutlulukla oturun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…