Bu da benim evim ...

Dekorasyon dergisine bakar gibi hissettim çok beğendim köşe takımın çok şık kirlenme riski fazla ama bayıldım.Güzel günlerde eskitin :nazar:

Son düzenleme:
Ooo süpermiş.
Az ve öz detaylar,abartılmamış bir tarz,renklere bulanmadan katılan güzel renkler...
Çok klas olmuş.Güle güle oturun.

Salondaki avizeleri ve oturma odasındaki halıyı ayrı bir beğendim.
O halının markası nedir acaba ?

Hepinize ayrı teşekkür ediyorum .Kirlenme riskini bende hep düşündüm ..Ama yine de bu köşeyi görüp bide üzerine oturunca kesinlikle bunu almalıyım dedim . Halı sanat halıdan . Avizelerde casaluceden. Avize yide artık mobilyaya uygun avize bulamayağım diypp pes ettiğim alıverişin son gününde buldum da aldım tesadüf eseri çok alakasız bir yerde. Rabb im bişekilde ev düzene yardımcı oluyor... Herkese gönlüne göre versin inşaAllah.

RABBİM güle güle oturmayı nasip etsin içinde minik minik çocukların koştursun inş hepsi çok zevkli özenle hevesle seçilmiş

YEmek masanız ve de oturma odanız çok hoş..

Güle güle , çok güzel günlrde oturun inşllh:nazar: :nazar:

Çok güzel bir ev çok hoş döşenmiş... güle güle oturun inşallah:)

salona koltuklara yemek odasına bayıldımmmmm nerden aldınız fiyatlar nasıldı bu tarz mobilyalar istiyorum ben de içinde mutlulukla oturun inşallah

Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin inşallah.Çok güzel eşyalar renk uyumu hepsi harika olmuş tek kelimeyle harika :nazar: :KK16:

salona bayıldım yemek odası koltukların rengi ve tarzı tam hayalimdeki salon ...oturma odasında ki köşe takımının üzerinde örtü var gibi duruyor yoksada bebiş olunca örtülenir zaten..ağız tadıyla huzurla oturun maaşallah :nazar:

salona koltuklara yemek odasına bayıldımmmmm nerden aldınız fiyatlar nasıldı bu tarz mobilyalar istiyorum ben de içinde mutlulukla oturun inşallah

Bu mobilyalar country salon takımı diye geçiyor. Gnelde English home mağazalarında görselde sunuluyor. Ama satış olarak bi kervan da gördüm . Biz ise konfor mobilya bursadan aldık.hem oturma odasını hem salon takımını. Klasik salon takımlarının oturumundan çok rahatsız olduğum için rahat ve renkli olması içime sindirdi . Fiyat olarak diğer mobilya takımlarından daha pahalı malesef. Salon takımı ve yemek masası konsolu 9,500 aldık. Vitrin yok tabi içinde . Ama kesinlikle toz kir göstermiyor. ve sadece hiç bir kimyasal kullanamdan ıslak bezle siliyorsunuz .Bakımı kolay yani.

salona bayıldım yemek odası koltukların rengi ve tarzı tam hayalimdeki salon ...oturma odasında ki köşe takımının üzerinde örtü var gibi duruyor yoksada bebiş olunca örtülenir zaten..ağız tadıyla huzurla oturun maaşallah :nazar:

Tüylü yumuşak ilginç bir kumaşı var. Çoğu arkadaşım oturmadan öle bi izlenime kapıldı :) Ama örtü koymayı çocuk olunca yada biraz hevesimi alınca koymayı düşünüyorum :) Çünkü şuanda sakarlıklara başladık kahve yeşil çay derken güzel şeyler tattı koltuğumuz :)Şükür sildik geçti ama

esyalar muhtesem zevkle oturun mutluluklar:nazar::nazar::nazar:

eşyalar özenle seçilmiş çokta güzel dekore etmişiniz tabi maddiyatta önemli.Güle güle kullanın

herşeyinizi alırken özenmişsiniz çok belli
seçimlerinizde çok zevkli
Eşinizle bir ömür boyu mutlulukla oturun

:nazar::nazar::nazar::nazar:cok hoş olmus eviniz masallah :nazar: nazar değmesin country tarzını bende cok seviyorum allah güle güle oturmayı nasip etsin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

allah bir ömür boyu mutluluklar versin ağız tadıyla oturmayı nasip kısmet etsin inş. herşey harikaa..

X