- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Öncelikle çok teşekkür ediyorum ,, ama biraz hızlı davranmalısın artık bak 2 ay geçmiş en kısa zamanda fotoğraflarını bekliyoruz. Hayırlı olsun ne güzel insanın kendi evi olunca başka olur yaa tamamen sahiplenir zamanla çok farklı şeyler yapabilirsin . Biz böle aman oraya çivi çakma buraya dokunma derkenÖNCE KOCAMAN BİRSAĞLIKLA HUZURLA OTUR EMEK İŞTE EMEK VERİLİNCE HEPSİ OLUYORR ...Bende yükleyeceğim evimi ama valla üşeniyorumm benimde 2 ay oldu kendi evime geçeli 5 yıllık kiracılıktan sonra..... valla çağıracaksın kadınlar kulübünün fotocularını ...kiii eğer varsa çek ve yükle evimin resimlerini ..
evet bende çok beğendim nerden aldınız ?ya wc yazan levhayı ve havluluğu nerden aldınız bayıldımm...
ne taş duvaru ne bodrumu..vaoooow ben bayıldım bodrum kata da hc benzemıyor cok aıcak bır havası var ve cok Zevklı bır ev sıcacık tas duvarlar hersey harıka evı ne kadar aldını aorması ayıp :/
Çok teşekkür ederim .amin canm sağolasınçok güzel çok şık güzel günlerde oturmak nasib olur inş
Canım bodrum demişsin ama karıştı sanırımvaoooow ben bayıldım bodrum kata da hc benzemıyor cok aıcak bır havası var ve cok Zevklı bır ev sıcacık tas duvarlar hersey harıka evı ne kadar aldını aorması ayıp :/
Siemens canım buzluk altta normali üstte . Çok kullanışlı ama rahatBuzdolabinizin markasi ne buzlugu genis gozukuyo kullanislimi
Teşekkür ediyorım canım bakıyorum .çok zevkli bi dekorasyon olmuş tatlım huzurla oturun
benim evimede buyur http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/pembe-askinaaa-salonum.769463/