Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karmaşasız, dingin, huzurlu, modern, kısacası 10 numara. tam benim tarzım
çok ferah ve modern.güle güle oturun...
Oturma bölümüne bayildim, güle güle kullan insallah.
Bu aralar ev dösemekle mesgul oldugum icin baya bi arastirmalarim oldu internette fikir edinmek amaciyla.
Senin salonuna benzer (özellikle tv duvarin) hatta bire bir ayni diyebilecegim bi dekorasyon fikri cikmisti görsellerde benim de arsivime kaydettigim :)
Zevklerimiz hemen hemen ayniymis demek ki:)
Sadeligi cok severim, evin icinde ayagima biseyler dolasmasindan, abartili süsten püsten oldum olasi hazetmem.
Az olsun öz olsun fikrindeyim mobilya konusunda ve senin gibi modern dekorasyonlari seviyorum :)
Tv panelindeki dolaplarin ikeadan mi?
salonun çok ferahmış canım güle güle otur
bende mor renk içeren bir oturma grubu istemiştim ama pek içimize sinen bulamamıştık
öncelikle maşallah demek istiyorum mutlu günlerde kullanılsın inşallah;9
biraraya getirmeye çalıştığım renkleri gördüm salonunda canlı görmek benim içinde çok faydalı oldu. sadece tv ünitemi beyaz düşünüyorum seninkinden farklı olarak, onun dışında birebir aynı zevklere sahibiz.
bikaç soru sorucam yanıtlarsan çok sevinirim
duvar boyanı adı ve koduyla öğrenebilirmiyim gri gibi duruyo ama açık bi tonu olduğundan çokda ferah göstermiş
bide mobilyalarının markası ne canım
Çok tarz tasarım bir ev olmuş güle güle oturun
duvar rengini merak ettim marka ve renk yazabilir misin bıyanmış duvardaki hai kataloğa göre çok daha iyi fikir veriyorda
Merhaba kızlar..
Aslında daha önce bir konu açmıştım ama başka bir bölüme alında ve kaynadı gitti o bölümün popularitesi nedeniyle. O yüzden oraya yorum yapan arkadaşların hepsinden özür dilerim tekrar karşılarına çıktığım için :)) Evlerini zevklerini çok beğendiğim arkadaşlar var aranızda o yüzden ben de açmak istedim. Belki değişik farklı fikirlerle karşılasırım diye. Zaten biraz tarzı yok gibi oldu evimin Öncelikle salonumdan resimler ekliyorum.
Bu arada daha eksiklerim var duvar kağıdı gibi, zamanla tamalayacağım umarım.
Ayrıca her türlü önerinize açığım.
Eki Görüntüle 743218 Eki Görüntüle 743219 Eki Görüntüle 743220 Eki Görüntüle 743221 Eki Görüntüle 743222
Cok tesekkur ederim. Dedim ya tarzsizligi tarzi oldu galiba :)) ins eksiklerimi tamamlayinca daha bi oturur.