bu da benim evim :)

Oturma bölümüne bayildim, güle güle kullan insallah.

Bu aralar ev dösemekle mesgul oldugum icin baya bi arastirmalarim oldu internette fikir edinmek amaciyla.
Senin salonuna benzer (özellikle tv duvarin) hatta bire bir ayni diyebilecegim bi dekorasyon fikri cikmisti görsellerde benim de arsivime kaydettigim :)
Zevklerimiz hemen hemen ayniymis demek ki:)

Sadeligi cok severim, evin icinde ayagima biseyler dolasmasindan, abartili süsten püsten oldum olasi hazetmem.
Az olsun öz olsun fikrindeyim mobilya konusunda ve senin gibi modern dekorasyonlari seviyorum :)

Tv panelindeki dolaplarin ikeadan mi?

Son düzenleme:
salonun çok ferahmış canım güle güle otur
bende mor renk içeren bir oturma grubu istemiştim ama pek içimize sinen bulamamıştık

öncelikle maşallah demek istiyorum mutlu günlerde kullanılsın inşallah;9

biraraya getirmeye çalıştığım renkleri gördüm salonunda canlı görmek benim içinde çok faydalı oldu. sadece tv ünitemi beyaz düşünüyorum seninkinden farklı olarak, onun dışında birebir aynı zevklere sahibiz.

bikaç soru sorucam yanıtlarsan çok sevinirim:KK66:

duvar boyanı adı ve koduyla öğrenebilirmiyim gri gibi duruyo ama açık bi tonu olduğundan çokda ferah göstermiş
bide mobilyalarının markası ne canım

Oturma bölümüne bayildim, güle güle kullan insallah.

Bu aralar ev dösemekle mesgul oldugum icin baya bi arastirmalarim oldu internette fikir edinmek amaciyla.
Senin salonuna benzer (özellikle tv duvarin) hatta bire bir ayni diyebilecegim bi dekorasyon fikri cikmisti görsellerde benim de arsivime kaydettigim :)
Zevklerimiz hemen hemen ayniymis demek ki:)

Sadeligi cok severim, evin icinde ayagima biseyler dolasmasindan, abartili süsten püsten oldum olasi hazetmem.
Az olsun öz olsun fikrindeyim mobilya konusunda ve senin gibi modern dekorasyonlari seviyorum :)

Tv panelindeki dolaplarin ikeadan mi?

Kusura bakma Elvo yeni girebildim internete. Soylemesi ayip tatildeyim de :))
Tv unitesini ben de internetten bulmustum. Hazir olan tv uniteleri pek cime sinmedi belki dogru yerlerde aramadim bilmiyorum. Evin sadeligi benim de hosuma gidiyor.ne kadar az o kadar iyi diye dusunuyorum. Bu arada tv unitesinin dolaplari demissin ama onlar da tv unitesinin parcalari. Ryo design diye bir yerde yaptirdik maskoda.hizmetinden cok memnun kaldim cok profosyonel ciktilar. Tavsiye ederim.
Ayrica cok tesekkur ederim guzel yorumun icin :))

öncelikle maşallah demek istiyorum mutlu günlerde kullanılsın inşallah;9

biraraya getirmeye çalıştığım renkleri gördüm salonunda canlı görmek benim içinde çok faydalı oldu. sadece tv ünitemi beyaz düşünüyorum seninkinden farklı olarak, onun dışında birebir aynı zevklere sahibiz.

bikaç soru sorucam yanıtlarsan çok sevinirim:KK66:

duvar boyanı adı ve koduyla öğrenebilirmiyim gri gibi duruyo ama açık bi tonu olduğundan çokda ferah göstermiş
bide mobilyalarının markası ne canım

Begenmene cok sevindim. Demek ki zevklerimiz benziyor. Tavsiye edecegin seyler olursa bana seve seve dinlerim. Ayrica istedigin her seyi sorabilirsin elimden geliyorsa mutlaka yardim etmeye calisirim seve seve.
Mobilyalarimin markasini sormussun ama hicbirinin markasi yok. Tv unitesi ryo desingn'dan internette gordugum bir modeli cizdik onlar da yapti, koltuklarim sakip cak'ta yaptirdik. Normalde tanesi 4000tl deyince uclu koltuga bana benim kas goz oynadi tabii. Sakip cak'a girmistik adam ben yaparim dedi.masa ve konsol da ozel yapim, asitli cam ustu. Uzun ve ince bir masa. Bir tarafi kapali hatta. Bunun disinda varsa bir sorun lutfen yaz.

duvar rengini merak ettim marka ve renk yazabilir misin bıyanmış duvardaki hai kataloğa göre çok daha iyi fikir veriyorda:KK34:

duvar rengini merak ettim marka ve renk yazabilir misin bıyanmış duvardaki hai kataloğa göre çok daha iyi fikir veriyorda:KK34:

Rkyogncum maalesef ne kodu ne de markasi aklimda boyanin. Duvarlar basimiza cok is acmisti. O zamanlar o stresle ne sectigimi inan hatirlamiyorum. Salonu ve tum koridoru bu renk ile boyadik. Aslinda bu ikinci boya. Ilk yapan usta berbatti batirdi evi resmen. Sana tek tavsiyem sakin parlak ya da yari mat boya alma evine. Direkt olarak mat al, acayip parlama yapiyor ve guzel görünmüyor. En azindan benım evimde oyle oldu cok isik aliyor diye sanirim. Acayip parladi ve ben hic hoslanmadim. Bu yaptigimiz boya da beyaza cok yakin icinde cok hafif bi grilik vardi. Umarim isine yarar.

Merhaba kızlar..
Aslında daha önce bir konu açmıştım ama başka bir bölüme alında ve kaynadı gitti o bölümün popularitesi nedeniyle. O yüzden oraya yorum yapan arkadaşların hepsinden özür dilerim tekrar karşılarına çıktığım için :)) Evlerini zevklerini çok beğendiğim arkadaşlar var aranızda o yüzden ben de açmak istedim. Belki değişik farklı fikirlerle karşılasırım diye. Zaten biraz tarzı yok gibi oldu evimin :KK43: Öncelikle salonumdan resimler ekliyorum.
Bu arada daha eksiklerim var duvar kağıdı gibi, zamanla tamalayacağım umarım.
Ayrıca her türlü önerinize açığım.

Eki Görüntüle 743218 Eki Görüntüle 743219 Eki Görüntüle 743220 Eki Görüntüle 743221 Eki Görüntüle 743222

yemek takımına bayıldım. bence ayrı ayrı parçaları çok güzel kombinlemişsin ve çok şık olmuş güle güle kullan canım :KK70:

evin çok güzel canım. özellikle mor detaylara bayıldımmm. güle güle mutlu huzurlu otur içinde ömür boyu :)

X