Bu da benim çeyizimden örnekler...

Canım salona en azından duvar saati almak istiyorum bir de kirli sepeti şuan için diğer ıvır zıvırları almayı düğünden sonraya bırakacağım çünkü paramız da kalmadı zamanımız da :)) Daha sonra alınacaklar l,stesi oluşturmam lazım galiba: Balkona masa sandalye, halılarımız, salona orta sehpa, yan sehpa ve zigon vs, dekoratif eşyalar taoblo, vazo, duvara çerçeveler, yatakodamın komodinlerini almadım onları da alacağım kesinlikle, uygun abajur alacağım yanllarına, hole portmanto olabilir işte daha eksik çıkıyor destikçe ama çoğu eksiğimiz bitti çok şükür :))Gelinliğim dikildi ben çok beğendim ama zayıflamışım daraltılıyor şuan :) İnşallah yine zayıflamamışımdır.Düğünden önce gelinlik fotoğrafı paylaşmamaya karar verdim kızlar sabredin. Samsunda 4 Eylül Mersinde 8 Eylül de düğünler yaklaştı. Davetiyelerimiz de çok beğeni aldı bu arada bak buu Eki Görüntüle 494422 Eki Görüntüle 494423

Sen salonuma hangisini önerirsin saat olarak bu tarz farklı model de olabilir.

canım çok sevindim herşey gönlünce olur umarım:) gelinliği bencede paylaşma süpriz oılsun bize:) saati çok beğendim ben çok hoş bence bunu al
davetiyen çok farklı ve çok güzel kesinlikle:) eşyalarında güzel güle güle oturmayı nasip etsin rabbim:)

Amaaa hangisiiiiiiiiii ((

canım ben krem rengi olanı beğendim salonunu daha açar gibime geldi:)

Off altıncıcaddede vardı kaldırmışlar bu ürünleri neyse indirime girdiğinde düşünürüzü artık dekorasyonun tamamlanmasına daha var zaten :)

Kızlar sizce salona nasıl bir halı tercih etmeliyim asıl kararsız kaldığım konu renk ve desenli veya düz halı seçimi hakkında krem bej tonlarını beğendim ama kendinden desenli olanları netten baktığım kadarıyla çok fazla model bakmadım ama. Off koyumu açık mı pona karar veremiyorum koltuklar koyu renk bu nedenle açık renk olsa daha mı iyi.

kızlar inanamıyorum size ve çoook tebrik ediyorum!! sanırım bende sorum varmış, şaka gibi)

Valla ağanın eli bükülmezBelliki durumun var ee malum maşallah zevkinde var bizdende allah tamamına erdirsin demek düşer inşallah eşyalarınla mutlu bir hayat sürersin çünkü çoook insanlar var saray gibi evlerinde mutsuzlar eşyalardan bişi olmaz saglık huzur mutluluk olsun ve bır gecede hepsını kaybettıgımız günler yaşadık RABBİM bir daha yaşatmasın kimseye...adapazarından sevgiler....

Canım çok teşekkürler dediklerinde haklısın aslında durumum çok yok ama çalıştığımı çeyişze yatırdım 1,5 sene boyunca. Sağolsun ailelerimiz de büyük eşyalarımızı aldılar. Ama ıvır zıvır büyük eşyalardan daha fazla tuttu gerçekten. İnşallah huzurla mutlulukla kullanmak nasip olur :) Tekrar teşekkürler

Canım bende sana yazacaktım sende gelmişsin.
İş durumun ne oldu onu merak ettim, bir de büyük eşyaları hani siz alacaktınız bir yerde öyle yazdıgını hatırlıyorum.Kenan'ın ailesi almayacagı için bende ailemden istemeyecegım demiştin.Büyük eşyaları aldılarsa sizin için çok sevindim borcunuz olmaz en azından

Canım ellerinden geleni yaptılar borç harç sağolsunlar sadece beyaz eşyaları biz aldık. Allah razı olsun yaa Mersine gidince tam olarak tanıma fırsatım oldu inşallah herkesin en kötü böyle geçer bu aralar kafaya takmıyorum nazar değmesin de her şey yolunda gitsin :))

Allah bozmasın canım senin adına gerçekten çok sevindim(laf olsun diye söylemiyorum) çünkü işten de çıkacagım felan deyince çok üzülmüştüm.1 yıl boyunca çogu zaman konustuk ettik ders calısmanı işe gitmeni bir yandan da düğün hazırlıkları yapıyor olmanı çok takdir etmiştim hem de çok yoruluyorsun diye üzülmüştüm.İnşallah bundan sonra çok mutlu olursunuz canım.Bakalım biz senin durumuna gelince nasıl olacagız.Bende borcsuz harcsız bir evlilik istiyorum

Canım eminim sizin için de her şey çok güzel geçecektir. Çok borcumuz olmadan evlenmiş olacağız dediğin gibi sadece kredi kartları falan olacak. İşten ayrılıyorum bir hafta falan sonra çok kırgınım iş yerime mahkemelerde uğraşacağım ama tüm haklarımı alacağım Allah kısmet ederse. Avukatla görüştüm kesin kazanırsın dedi. Zaten iş mahkemelerinde işçiden yana oluyorlar. Üzülmüyorum ama İstanbulda iş bakıyorum şuan başvuru yapıyorum :)

Maşallah size gunnurum çok hoş gorunuyorsunuz yine :)
Beyaz tercih etmemişsin kuzum nikahta

Kuzum bilerek etmedim aslında :)) Ne de olsa iki düğünde de gelinlik giyeceğim nikaha da canlı bir şeyler olsun dedim. Çok teşekkürler ben sıramı savdım şimdi sıra sizlerde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…