Bu da benim çeyizimden örnekler...

Dediğin gibi dekorasyon fikri almak için süper ama insan gidince kendini kaybediyor gerçekten :))

ider mobilya mı hiç duymadım bir bakayım kalteli olmas çok önemli canım mobilyanın netten güvenebilir miyim bilmiyorum

ider mobilya mı hiç duymadım bir bakayım kalteli olmas çok önemli canım mobilyanın netten güvenebilir miyim bilmiyorum

Kılzar bugün tepehome dan şunları beğendim sizce nasıllar? Nişanlım da bakacak hem klasik hem spor oldukları için hoşuma gittiler.

Koltuk takımının rengi sütlü kahve kapüçino mu desem öyle birşey renk seçeneği yok ama böyle de güzel ve çok kullanışlı teklisine varana kadar sandıklı depolama açısından da çok avantajlı. Konsol için de iki seçenek var her ikisi de uyumlu krem olan da koltuklarla uyumlu olduğu için çok gğzel bir hava veriyor. Bakalım Kenanın beğenecek mi :)

Eklentiler

• $20120801_165950.jpg
    72,7 KB · Görüntüleme: 3.931
  • $20120801_165958.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 2.345
  • $20120801_170016.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 1.084
  • $koltuk masa (3).jpg
    91,3 KB · Görüntüleme: 2.166
  • $koltuk masa (4).jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 36
  • $koltuk masa (5).jpg
    78,9 KB · Görüntüleme: 41
  • $koltuk masa (6).jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 41
  • $koltuk masa (10).jpg
    96,7 KB · Görüntüleme: 53
  • $koltuk masa (11).jpg
    93,6 KB · Görüntüleme: 3.842
çokkkkk güzelll çooook beğendimmm canım benim en sonunki konsol daha koş kemik rengi sandki takımınlada hoş olur bence ayyy çok sevdim modern ve eski countryede yakın ki bende iki kesime hitap etmesini isterm perde ve yastıkla eskiye gideceği gibi yeniliklerede barındırablr dekarasyonla ucu açık birşey bence modernede uysa eskiyede uyar çok beğendim canım benim

canım sen benm sayfanma bak derken ben zaten yorum yazmışım hemen çok beğendim dediğim gibi ben ki zaten tepede bu modelelri görüp sevgiliyle münazara bile yapıyordum ben sevgilicik müdahalecidir o beğendyse senin müstakbel eşin kesin beğenir sana güveniyordur bu konuda canımmm

Canim cok begendim ben de koltuklar cok kullaniski yaa ama konsolda ahsap rengini Kenan daha saglam olur dedi ama rengine karar veremedim yakindan hepsini cok begendim cok tatlilarr. Ben burdan siparis vercem Kenan istanbuldan odeyecek cok raht ve guzel bir alisveris oldu ohh

İkea salonlara bayılıyorum yaa çok güzel dekore ediyorlar sizce kaliteli midir?

Eki Görüntüle 476018 Eki Görüntüle 476019 Eki Görüntüle 476020

canım ikea'nın belli serileri var onlar çok kalitelidir, mesela hemnes mesela liatorp. koltuklardan da ektorp ve karlstad oldukça kalitelidir.

ayrıca ben ikea'ya bir çok mobilyacıdan daha çok güveniyorum canım. sürekli testler yapıyorlar bilmemkaç kiloya kadar dayanıklı bilmemkaç kere oturmaya açmaya kapatmaya dayanıklı ürünleri.

yukarıda yazdığım seriler çok yerden kaliteli, zaten şıklığı da apayrı. sen niye almadın dersen ben çok istedim ama istanbul'a gitme imkanım olmadı o dönemde. şu an bayrampaşa ikea'da o kadar güzel oda kombinasyonları var ki bir bak derim ben.

koltuklar çok güzel canım beğendim ama konsollardan açık rengi beğenmedim ya :S sanki alakasız gibi yemek masası ve sandalyeleriyle ahşap daha hoş ve daha uyumlu. ama bir de şu var koltuklar koyu çok açık değil açık renkli konsolla renk uyumu daha iyi olur gibi düşününce de.

bunlar gerçekten de çok güzel ben bu renk mobilyaları çok beğeniyorum hangi tarz alırsan al umarım güzel günlerde kullanırsın

Kizlar oturduk konustuk Kenanla hepsini cok begendi acik renk konsol haric ben de her ikisini de zaten begenmistim bir bosluk bulursam yarin siparis verecegim. Daha sonra aksesuarlarla falan eve biraz daha renk veririz. Hepsi bize 4950 ye mal pluyordu. Bugun birkac yere daha girdim hic hosuma gitmeyen koltuk tkmlari bile 2500 den basliyordu. Ikea suan icin ben de istanbula gidince cok vaktim ve enerjim olmadigi icin olmayacak ama dekorasyona erde kesinlikle katkisi olacaktir. Off artik iyisiyle kotusuyle sectik ya olsun. Evimizi de tuttuk mu esyalar ceyizler istanbula gelecektir. Cokk heyecanliyim.

Son düzenleme:
evet cnm yatak odanı gördüm gönlüne göre bişi bulabildiine cok sevindim :)) bu arada diger esyaların da mükemmel :)) çoookkk mutlu günlerde kullanırsın insallah :)

Çok teşekkürler içime sinen birşeylet bulamayacağım diye korkuyordum çok mutlu oldum beğenmenize :)

canım o zaman hayırlı olsun diyeyim şimdiden :)) açık renk konsoldan çok hoşlanmamıştım ben de ahşap çok daha güzel olacak. krem ya da bordo perdelerle şahane olacak salonun. çok beğendim ben, salon duvvarları da açık bir renk olursa vaaav diyorum başka da bi şey demiyorum. tepe home gibisi yok ya hem uygun hem tarz mobilyaları. hayırlı olsun canım tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…