Bu da benim çeyizimden örnekler...

canım seni çok özledim görünce hemen yazmak istedim aldıkların çok güzel
inşallah kpss de çok iyi bir puan yaparsın

uzaklıklar aşılcak sen bu yılın mutlularından olcak bende şu anda uzaktayım ama bir şekilde aşıyoruz sevgilim mezun oldu çıkış belgesini alıp askeriyeye vercek temmuzdada kpss var ve ben hala onu beklyorm ağustostada asker olcak topu topu 1 ay görebilcem :18::18::18::18::18::18::18:

sen artık kavuşucaksın sorunlarınız oldumu beraberken üstesinden geleblceksiniz uzaklar aşk için mesafe olabilir ama aşkı duyguyu yenemez canım o yüzden hep güzel günlerini düşün üzülüp kırıldığında geleceğini düşün onca emek verdin herşey çok güzel olcak inşallah

Canım ben de çok özledim haftasonu birlikte resmen terapi gibiydi artık bir noktadan sonra insan sabredemiyor daha çok özlemeye başlıyor Kpss çok uzun bir maraton inşallah başarılı oluruz askerlik de sayılı gün hemen geçer üzülme çok özleyeceksin ama güzelce geçecek. Temmuzda Kpss ondan sonra daaa 19 Temmuz Nikah ve 8 Eylül düğün çok yoğun geçecek :)

Canım çok yoğun bir dönemdesin farkındayım.Bende bayagı zorlanıyorum iş güç hem de ders çalışma sen benden daha zor durumdasın bu konuda bir de düğün telaşın var.Bizim deneme sınavlarımız da zor oluyor bazen saçma sorularda olmuyor değil.Bende en fazla 83 almıstım ama son denemelerin daha kötü.Ama çoğu soru saçma.Pazar günü Türkiye geneli var onu bekliyorum.İnşallah olur bende çok istiyorum olmazsa da sağlık olsun yapacak bir şey yok 2 sene sonra artık :))

Canım hiç kafayı takma eksik olduğun konuları hedefleyerek eksikliklerini tamamla sen de elimizden geleni yaptıktan sonra ne yapalım inşallah kazanacağız :)

Kızlar bu arada daha önce aldığım kapatıcı ve pudrayı ailecek kullandığımız için ben de kendime başka makyaj malzemeleri almıştım tenime uygun olarak. Çok kullanmıyorum ama fondöten, pudra kapatıcı falan aldım. Nikahta makyajımı kendim yapacağım vee çok sık olmasa da her genç kıza lazım olan şeyler :)

Günnur'um son aldıklarını da güle güle kullan canım. Nerelerdesin sen unuttun bizi ama yaa ( Gelinlik ne durumda canım? meraklardayııııımm

Günnur'um son aldıklarını da güle güle kullan canım. Nerelerdesin sen unuttun bizi ama yaa ( Gelinlik ne durumda canım? meraklardayııııımm

Kuzummm teşekkürler hiç unutur muyum giremiyorum ki foruma Kpss kapıya dayandı düğün hazırlıkları devam ben de bu arada derede birşeyler yapmaya çalışıyorum. Hayırlısıyla KPSS sonrası gelişmeleri sizinle paylaşacağım. Gelinliğin henüz ikinci provası yapılmadı. 21 Temmuzda 2. provadan sonra %80 bitmiş olacak.

Canım sen işyerinde ders çalışabiliyor musun?Bu arada annen ameliyat olacaktı oldu mu?

offf canım annem ameliyat oldu iyi geçti sadece kendine dikkat etmesi gerekiyor bu süreçten sonra. İş yerinde hiç sorma ders çalışamıyorum yaa bu aralar çok yoğun tam da ders çalışmam gereken zamanlar. Akşam 10 gibi oturabiliyorum artık derse elimden geldiğince. Sen neler yapıyorsun çalışabiliyor musun canım.

canım çok geçmiş olsun annen için Allah acil şifa versin
kpss de de ıns emegının karsılıgını alırsın guzel sonuclar alırsın tatlım

Son düzenleme:

Canım annene çok geçmiş olsun inş daha da iyi olur.Ben işyerinde çalışabiliyorum ama çok verimli calısamıyorum önümde net sürekli açık ve ben oraya buraya bakıyorum ( önümüzdeki hafta izinliyim 1 hafta evde çalısıp öyle girecegim sınava.Yıllık iznimi sınavdan bir hafta önce ve bir hafta sonra olarak kullanacagım.Umarım evdeki 1 hafta verimli geçer.Zaten uzun süredir çalıştım az da olsa bir okumayla bile bilgiler canlanıyor 1 hafta bile önemli geliyor bana sıcak bilgi olacak en azından

günnurcum yeni fırsat bulabildim yazmaya beyaz eşyalarım geldi bir haftadır kullanıyorum hepsi çok güzel çok memnunum şimdilik yalnız teslimatta sıkıntı yaşadık özellikle siemens fırınım epey yordu bizi. tekçarşı'da sanırım stok olmuyor onlar fabrikadan istiyorlar fabrika onlara gönderince onlar da bize gönderiyorlar o nedenle evi tutunca çok beklemeden beyaz eşyalarını istet bence. 19 mayısta almıştık beyaz eşyaları 10 güne elinizde dediler geçen hafta teslim alabildik öyle düşün yani :/

benim canım epey sıkıldı seni de uyarmak istedim aynı sorunları yaşamaman için :)

mersin fotolarını gördüm bu arada ama bakamadım tam bilgisayarım yanımda olmayınca :/ pazar günü ben de mersin'e gidiyorum :) düğüne kadar biraz tatil yapayım :) görüşmek üzere canım :)

Ben düğün nedeniyle izin alamayacağım ama işte çalışmaya çalışacağım. Off kaç gündür hiç çalışamadım desem yeridir. Allah yardımcımız olsun bildiklerimizi hatırlamamız için :)

Canım çok teşekkür edetim bilgilendirdiğin için beni çok mutlu ettin ben de söyleyeyim nişanlıma bunları Ağustos başında steyelim eşyaları :) Yoksa evde eşyasız kalacağız Mersinde 3 gün çok güzeldi senin de çok güzel geçer inşallah :)

Canım Allah yardımcın olsun valla zor iş ya hu:)

Annene de geçmiş olsun Gunnurcuumm inşallah bi an evvel sağlığına kavuşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…