- 14 Kasım 2011
- 1.386
- 1
http://www.trendyol.com/sampanya-Saten-Bayan-Ayakkabi-FIORRA/UrunDetay/8512/1124258
Canım 9 cm topuğu varmış ama çok kibar bir bak istersen :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günnurcugum sana ayakkabı arıyorum :))) Nerde ayakkabı görsem aklıma sen geliyorsun.
Babet giyeceksen böyle bir şey tercih edebilirsin.
Eki Görüntüle 426906
Senin gelinliğin de dantelli felan oldugu için spor mu kaçar ki bilemedim ama çok güzel
http://www.trendyol.com/sampanya-Saten-Bayan-Ayakkabi-FIORRA/UrunDetay/8512/1124258
Ayyy çok güzel ama çok topuklu nişanlıma 5 cm fark atarım bununla
canım günaydın:) bi sorum olucak, senin modaevinde sadece gelinlikmi dikiliyo yoksa özel kıyafette dikiyorlarmı?
Çok güzeller canım sevdiceğinle mutlu günlerde kullanırsın inşallah...
Acaba topuğu kısaltılmaz mı ki benim de çok hoşuma gitti küçük topukla bile güzel olur hehe :) Ama riske atma tabi olur mu olmaz mı belli değil :)
Canım abiye de dikiyor diye biliyorum sorarım Cumartesi prova var benim gel istersen sen de
Ben de bilemedim topuk kısaltılabilir mi? Şöyle sorun çıkarmayacak al giy bi ayakkabı olsa da bulsam
sayfa aralarında dikkatimi çekti samsunlusun nişanlın da mersinli ..biz de aynı şekilde:)))
hatta benzerliğin bu kadarı çeyizimiz bile aynı olmuş desem abartmam beyaz eşyaların markaları dışında ..hepsi çok güzel rabbim hepsini ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin..
ben aldığım herşey için daha evlenmeden pişman oldum nişanlım da ben de öğretmeniz ve maalesef gümüşhanenin bir köy okulundayız..buradaki evler de malum..insan bir an herşeyi unutup en güzelini en özelini almak istiyor.keşke kendimi frenleseymişim de hiç almasaymışım diyorum..neyse umarım sen en güzel yaşantılarla yıpratırsın eşyalarını..şimdiden mutluluklar canım..
günürrrr naptın güzelim ilk provan nasıl geçti:)))