Bu da benim çeyizimden örnekler...

Çok güzeller canım sevdiceğinle mutlu günlerde kullanırsın inşallah...

canım günaydın:) bi sorum olucak, senin modaevinde sadece gelinlikmi dikiliyo yoksa özel kıyafette dikiyorlarmı?

Acaba topuğu kısaltılmaz mı ki benim de çok hoşuma gitti küçük topukla bile güzel olur hehe :) Ama riske atma tabi olur mu olmaz mı belli değil :)

Ben de bilemedim topuk kısaltılabilir mi? Şöyle sorun çıkarmayacak al giy bi ayakkabı olsa da bulsam :KK31::KK9:

sayfa aralarında dikkatimi çekti samsunlusun nişanlın da mersinli ..biz de aynı şekilde:)))
hatta benzerliğin bu kadarı çeyizimiz bile aynı olmuş desem abartmam beyaz eşyaların markaları dışında ..hepsi çok güzel rabbim hepsini ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin..
ben aldığım herşey için daha evlenmeden pişman oldum nişanlım da ben de öğretmeniz ve maalesef gümüşhanenin bir köy okulundayız..buradaki evler de malum..insan bir an herşeyi unutup en güzelini en özelini almak istiyor.keşke kendimi frenleseymişim de hiç almasaymışım diyorum:KK43:..neyse umarım sen en güzel yaşantılarla yıpratırsın eşyalarını..şimdiden mutluluklar canım..

sayfa aralarında dikkatimi çekti samsunlusun nişanlın da mersinli ..biz de aynı şekilde:)))
hatta benzerliğin bu kadarı çeyizimiz bile aynı olmuş desem abartmam beyaz eşyaların markaları dışında ..hepsi çok güzel rabbim hepsini ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin..
ben aldığım herşey için daha evlenmeden pişman oldum nişanlım da ben de öğretmeniz ve maalesef gümüşhanenin bir köy okulundayız..buradaki evler de malum..insan bir an herşeyi unutup en güzelini en özelini almak istiyor.keşke kendimi frenleseymişim de hiç almasaymışım diyorum:KK43:..neyse umarım sen en güzel yaşantılarla yıpratırsın eşyalarını..şimdiden mutluluklar canım..

Çok teşekkürler ne güzel zevklerimiz aynıymış. Olsun canım ben de kirada oturacağım ve evin nasıl olacağını bilmiyorum bu şekilde yatırım yapayım dedim kenara para koyamıyorum çünkü :KK9: İnşallah hepimiz mutlulukla eskitiriz eşyalarımızı :KK31:

günürrrr naptın güzelim ilk provan nasıl geçti:)))

Canımmm topiğine de yazdım sevgilim süpriz yaptı sabah sabah karşımda görünce tanıyamadım hatta gözümü açtım biri beni yanaklarımdan öpüyor salak mısın dedim çocuğa :KK9: Kuzenim bizdeydi o sandım deli mi ne dedim bu beni bu kadar sevmezdi öperek uyandırıyo :KK9: Sonradan farkına vardım ki bizimki çok sevindim tabiii :KK16:

attachment.php
Kızlar ayakkabımı aldımm bakalım beğenecek misiniz? http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...icin-fikir-verir-misiniz-14.html#post24841366 benim içime sindi gelinlikle uyumlu olur diye düşündüm.

Son düzenleme:
:nazar: çok zevkli seçimler olmuş Allah mutluluğunu daim etsin inş :124::124::124:

herşey gönlünce olsun canım :KK69:

canım gelinliğin çok güzel zarif ayakkabında çok yakışıcak bence gelinliğin altına çok şık .

gelinlik dikiliyor ayakkabı bulunmuş zor işleri atlatmışsın değme keyfine. maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar: ayacıkların rahatsa içine sindiyse ne mutlu bize. güle güle giy :KK16:

X