Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günnurcum teşekkürler canım sayende ziyada.comdan haberimiz oldu çeyizlik çamaşırlar aldım:) bakalım güzel olduğunu umut ediyorum çünkü sen çok beğenmiştin kalitesini. bu arada mikserin markasını ilk kez duydum bende almadım canım sen aldıysan iyidir kesin nerden kaça aldın:) güle güle kullan canım buarada
üç tane sutyen aldım canım toplamda 120 civarı bişey yaptı liste fiyatıyla kıyaslayacak olursak gayet uygun tanesi 40tl yapıyor:)) bunlar gelsin bi üç tane daha almak istediğim var onlarıda alırım
canım ben de çok seviyorum özellikle bu yeşilin modelini ben onun pembesini almıştım resmini ekleyememiştim yoktu nette benimki de bu. Ayrıca leoparlarımız aynı oldu :)
Eki Görüntüle 398083
bende çok kararsız kalmıştım canım pembesimi yeşilimi diye:)) inşallah sorunsuz ulaşırda elimize tekrar almak istiyorum çünkü
kızlar selamlar bu çek olayı zidaya.com damı oraya üye olunca 50 tl diyor ama 25 tl çekler nasıl oluyor anlatırmısınız
paşabahçelerini çok sevdim canım yaa hepsi her zaman kullanılıcak şeyler çamarışlarında güzeller hepsini güle güllle kullan paşabahçelerden bendemi alsam kiii çok
Kızlar bu iki babet harika oldu çok kaliteliler
ama bu olmadı 39 numara giyiyiorum normalde 38 alsam yeriymiş kalıbı büyük
iade edeceğim