Bu da benim çeyizimden örnekler...

Ayakkabım geldi ama olmadı yaa :KK43:( iade ettim ben de bakalım babetlerimm nasıl olacak
attachment.php

Son düzenleme:
$Untitled.jpg Kızlar evimisterden bunu aldım kupon da kullanarak siyah çok hoşuma gidiyorr.

$[img][5][3][2000x2743].jpg

Son düzenleme:
$Adsız.jpg $3\l Paşabahçeden aldıklarım hepsi evimisterden 39 a geldi 6 taksitle

$3\l $Başucu sürahi.jpg $çay tabağı.jpg $fincan takımı.jpg $ince belli.jpg
3'lü ve 6'lı kaseler, 12 çay bardağı, 12 çay tabağı, başucu sürahisi, 6'lı fincan takımı

Son düzenleme:
Kızlar zidaya.com a reflections ürünleri gelmiş sütyenleri harika tavsiye ederimm üye olana 50 tl hediye çeki de veriyor iyi indirim olur mağazalarda hiç iskonto yapmıyorlar benim geceliğimi de gördüm satışta çok tatlı

$Reflections-REFLECTIONS-NIGHT-DRESS-5702-46886-1-product.jpg $Reflections-REFLECTIONS-NIGHT-DRESS-5702-46886-1-zoom.jpg

Zidaya.comdan bir de çeyzime pudra günlük kullanım için de rimmel alacağım. Pudrayı hangi tonda alacağıma karar veremedim :)

kIZLARRRRRRRRR MİKSERİM GELDİ O KADAR GÜZEL Kİ İYİKİ ALMIŞIM O KIRMIZI GÖRÜNEN YERİŞ BORDO ASLINDA KETTLENIN RENGİNDEN ÇOK BEĞENDİMMMMMMMMMMMMM

attachment.php

günnurcum teşekkürler canım sayende ziyada.comdan haberimiz oldu çeyizlik çamaşırlar aldım:) bakalım güzel olduğunu umut ediyorum çünkü sen çok beğenmiştin kalitesini. bu arada mikserin markasını ilk kez duydum bende almadım canım sen aldıysan iyidir kesin nerden kaça aldın:) güle güle kullan canım buarada:KK16:

günnurcum teşekkürler canım sayende ziyada.comdan haberimiz oldu çeyizlik çamaşırlar aldım:) bakalım güzel olduğunu umut ediyorum çünkü sen çok beğenmiştin kalitesini. bu arada mikserin markasını ilk kez duydum bende almadım canım sen aldıysan iyidir kesin nerden kaça aldın:) güle güle kullan canım buarada:KK16:

Canım normalde 90 TL bana 70 e geldi Esse mağazalrında satılıyor güzel bir marka renkli ürünleri var ben siyah çok istiyordum bir de kettlemla bordo kısmı çok uyumlu yakından baktığımda çok beğendim. İş arkadaşlarım da bayıldılar. Zidaya.comdan pudra alacağım maybelline den bir de maskara. Çok ucuza mal etmiş olacağım. Şu 25 TL hediye çeki olayı çok güzel yaa. Reflection sütyenler gerçekten harika ben çeyizime aldıklarımdan bir tanesini günlük kullanıma açtım :))) Sütyen topuyla yıka 3 sene en az kullanırsın o kadar yani :)) Tanesi 60 TL ama değer :)

üç tane sutyen aldım canım toplamda 120 civarı bişey yaptı liste fiyatıyla kıyaslayacak olursak gayet uygun tanesi 40tl yapıyor:)) bunlar gelsin bi üç tane daha almak istediğim var onlarıda alırım:KK16:

üç tane sutyen aldım canım toplamda 120 civarı bişey yaptı liste fiyatıyla kıyaslayacak olursak gayet uygun tanesi 40tl yapıyor:)) bunlar gelsin bi üç tane daha almak istediğim var onlarıda alırım:KK16:

Canım dediğin gibi ben bu sütyenleri şimdiye kadar hiçbir mağazada indirimli görmedim 55 iskontoyu da zor yaptırdım yani bu siteden haberim olsaydı almazdım gerçi o zaman yoktu bu site. Hangilerini aldın canım?

Kızlar bu iki babet harika oldu çok kaliteliler

attachment.php
attachment.php

ama bu olmadı 39 numara giyiyiorum normalde 38 alsam yeriymiş kalıbı büyük

iade edeceğim

attachment.php

canım ben de çok seviyorum özellikle bu yeşilin modelini ben onun pembesini almıştım resmini ekleyememiştim yoktu nette benimki de bu. Ayrıca leoparlarımız aynı oldu :)

$adsız.JPG

bende çok kararsız kalmıştım canım pembesimi yeşilimi diye:)) inşallah sorunsuz ulaşırda elimize tekrar almak istiyorum çünkü

canım yeşili de bomba ben başka bir modelinin yeşili aldığım için tekrar yeşil amka istememiştim umarım sorunsuz ulaşır elimize gerçekten çok karlı bir alışveriş yapmış olacaksın çok merak ediyorum.

kızlar selamlar bu çek olayı zidaya.com damı oraya üye olunca 50 tl diyor ama 25 tl çekler nasıl oluyor anlatırmısınız

paşabahçelerini çok sevdim canım yaa hepsi her zaman kullanılıcak şeyler çamarışlarında güzeller hepsini güle güllle kullan paşabahçelerden bendemi alsam kiii çok

kızlar selamlar bu çek olayı zidaya.com damı oraya üye olunca 50 tl diyor ama 25 tl çekler nasıl oluyor anlatırmısınız

paşabahçelerini çok sevdim canım yaa hepsi her zaman kullanılıcak şeyler çamarışlarında güzeller hepsini güle güllle kullan paşabahçelerden bendemi alsam kiii çok

Canım zidaya.com da aynı evimistere üye olduğun zamanki gibi 2 defa da 25er TL olmak üzere 50 TL çek veriyor. Gerçekten ulaşımda bir problem olmazsa çok iyi indirim iç çamaşırları, kozmetik ürünleri falan çok da cezbediyor kargonun da bedava oluşu. Canım paşabahçeler dışarda daha pahalı resmen bizim markete baktım da en azından başucu sürahisi nerdeyse 7 TL evimisterde çok uyguna geldi hepsi 25 TL hediye çekiyle. Ben en çok mikserimi beğendim ama :)) Yakından çok tatlı kızlar.

Kızlar bu iki babet harika oldu çok kaliteliler

attachment.php
attachment.php

ama bu olmadı 39 numara giyiyiorum normalde 38 alsam yeriymiş kalıbı büyük

iade edeceğim

attachment.php

Kızlar bir daha netten ayakkabı almayacağım biti büyük biri küçük geldi ikisinde sorun yaşayınca da hiçbiri içime sinmedi yarın hepsini iade edeceğimm :KK14:

X