Bu da benim çeyizimden örnekler...

Kızlar ben de bugün indirimden bir pijama (pop&pink marka) bir de almak istediğim nevresim vardı English Homedan çift kişilik onu aldım.

ikisi çok güzel olacak yupiiiii

canım ben de paintte bir türlü yapamıoyrdum sonra paint ekranını % 25 küçülttüm işlemleri bu boyutta yapınca tüm ekrana hakim oluyorsun sonra işlem bitince kaydettiğinde normal boyutta görünüyor, olacak bence biraz daha gayret yapabilirsin bak ben bir tane yaptım ekliyorum hemen

%25 ne ki ben kendiime göre ayarladm beyaz paint ekranını öyle denedm açıorm gayet boyut güzel siteye ekliorm minnacık
dur bakim biraz daha deniym
mesela seninkide küçük olmuş üstüne tıklayınca büyüyo..ama sen ilk sayfaya ekleyince de büyükler gayet benmkiler url kopyalanarak eklenince ilk sayfaya yine küçük kalıolar

canım eklediğin fotoları yan sekmede açınca + işareti olunca da tıkla gayet büyük oluyor o zaman kopyala urlyi bir daha dene yani %25 boyut senin yaptığın gibi o paintin beyaz ekrarnını kendine göre ayarla sayfada çok boşluk olurda senin fotoların küçük boyutlu kopyalarını yapıştırırsan yine küçük kalırlar.

hallettm sekerm paintle uraşmıorm bile screenshot yapıorm ilk sayfadaki resmleri 4lü 6lı şekilde sonra kaydedip onu jpeg dosyasına cevirip öyle ekliorm urlyi çok kolay oluo paintle ayarlamaya çalışmıosn bu sayede

canım iyi yapmışsın tüm aldıklarını ilk sayfada görmek çok güzel olacak şu senin aldığın groupundan alsam mı diye düşünüyorum :44:

canım iyi yapmışsın tüm aldıklarını ilk sayfada görmek çok güzel olacak şu senin aldığın groupundan alsam mı diye düşünüyorum :44:

valla benm için iyi bi indrm oldu gunnurcm..sepetin toplamı üzerinden extra %40 indrm oluo gayet uyguna aldığımı düşünüorm sitede tweenin beğendiğim kemeri de olsa onu da alıcaktm ama belirli seyleri satıo:S
sen ne için değerlendiriceksn peki bohça olayı bitmişti heralde senin

güle güle kullan canım sen internetten falan mı aldın ? ben genelde ev giyisileri tarzında şirin şeyler seviyorum bu siteden bi kaç model aldım şortlu takım falan 10 tl idi ama yok onlardan şimdi sevdiklerime de aldım:):)

Yok canım netten almadım mağazadan aldım hem de ilk defa altı tam bana göre ama uzun boylu olmamadan mı nedir üstünü yakıştıramadım kendime düz renk bir badi aldım mükemmel oldu ikisi çok tatlı şeyler var ama orda %70 falan indirim de vardı. Güle güle kullan sen de aldıklarını

Gömlek alacaktım ama vazgeçtim bohça yaptık ama ihtiyacı vardır diye düşünmüştüm nişanlımın sonra neyse amaaan dedim sonra alırız :)))))

Gömlek alacaktım ama vazgeçtim bohça yaptık ama ihtiyacı vardır diye düşünmüştüm nişanlımın sonra neyse amaaan dedim sonra alırız :)))))

cnm benm tween ürünleri geldi hepsi çok güzel çok şık yaaa
iyiki almısım dedm
ilerde lazm olursa zaten alırsınız cnm ben prosedür olarak almalıydm

canım bende mutfak önlüğü seti arıyorum ama bulamıyorum. nerden aldın acaba???

englısh home sıtesınde var ama tek tek alınyo toplamda 35 tl oluyor, bernardo da da setı 15 tl dıyor, ben muglada yasıyorum burada ımkan kısıtlı yenı cıkan orjınal sık seyler yok hep eskı zaman ıslerı var uyuz oluyorum ya

canım bende mutfak önlüğü seti arıyorum ama bulamıyorum. nerden aldın acaba???

Canım Boynerin online sitesinden %70 indirimden aldım hepsi toplamda kargo dahil 20 tlye mal oldu normalde tek önlüğün fiyatı bu. Bazen salı ve perşembe günleri böyle müthiş indirimler oluyor şuan bile bazı ürünler indirimde bakmanı öneririm canım.

cnm benm tween ürünleri geldi hepsi çok güzel çok şık yaaa
iyiki almısım dedm
ilerde lazm olursa zaten alırsınız cnm ben prosedür olarak almalıydm

Çok iyi yaptın canım bence bedavaya geldi resmen ben de kendim almadım ama en azından iş yerimde birinin yakını nişanlanacaktı ona aldırdım grouponu ama kodunu hemen göndermediler kodu gönderdikleri an alışveriş yapacak. Çeyiz çılgınlığımı iş yerindekilere alışveriş yaptırarak yaşamaya başladım :)

Canım Boynerin online sitesinde Boyner Evde markasına bakın çok tatlı önlükler oluyor ben de ordan indirimle almıştım English Home ve Tepe Homeda da romantik şeyler var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…