ayy sen benm bu gün paint denemelerimi görücektm..ecikcücük oldular siniroldm vazgeçtm cnm ya:))
mesela 4 tane resmi paintte güzel düzenliorm eklemeden önce açıorm fln sonra bi ekliorm bir resm boyutunda tek resm şaka gibi:))
en son printscreen yapıp ekledm ama onda da biraz büyüdüler sadece(
bende tatildm cnm yarn gidicem büyük ihtimalle işe daha belli deil ama evde olmak da yaramıo bana devamlı alışveriş yapıorm
Canım ürünleri ilk önce gruplar haline getirdim 4'lü 5'li sonra kopyala yapıştır şeklinde paintte düzenledim. Bazılarını küçült,büyüt, kırp derken güzel şeyler çıkıyor sonra o fotoyu tekrar topiğime ekledim, sonra urlsini de ilk sayfayaİlkten ben de zorlanmıştım ama aslında çok basit ve zevkli :)) Canım ben de bir kaç gündür çok az girdim foruma işte geldim burdayım hepinizi seviyorum
canım ben de paintte bir türlü yapamıoyrdum sonra paint ekranını % 25 küçülttüm işlemleri bu boyutta yapınca tüm ekrana hakim oluyorsun sonra işlem bitince kaydettiğinde normal boyutta görünüyor, olacak bence biraz daha gayret yapabilirsinbak ben bir tane yaptım ekliyorum hemen
Eki Görüntüle 367535
%25 ne ki ben kendiime göre ayarladm beyaz paint ekranını öyle denedm açıorm gayet boyut güzel siteye ekliorm minnacık
dur bakim biraz daha deniym
mesela seninkide küçük olmuş üstüne tıklayınca büyüyo..ama sen ilk sayfaya ekleyince de büyükler gayet benmkiler url kopyalanarak eklenince ilk sayfaya yine küçük kalıolar
hallettm sekerm paintle uraşmıorm bile screenshot yapıorm ilk sayfadaki resmleri 4lü 6lı şekilde sonra kaydedip onu jpeg dosyasına cevirip öyle ekliorm urlyi çok kolay oluo paintle ayarlamaya çalışmıosn bu sayedecanım eklediğin fotoları yan sekmede açınca + işareti olunca da tıkla gayet büyük oluyor o zaman kopyala urlyi bir daha dene yani %25 boyut senin yaptığın gibi o paintin beyaz ekrarnını kendine göre ayarla sayfada çok boşluk olurda senin fotoların küçük boyutlu kopyalarını yapıştırırsan yine küçük kalırlar.
hallettm sekerm paintle uraşmıorm bile screenshot yapıorm ilk sayfadaki resmleri 4lü 6lı şekilde sonra kaydedip onu jpeg dosyasına cevirip öyle ekliorm urlyi çok kolay oluo paintle ayarlamaya çalışmıosn bu sayede
canım iyi yapmışsın tüm aldıklarını ilk sayfada görmek çok güzel olacak şu senin aldığın groupundan alsam mı diye düşünüyorum :44:
canım ben de bugün pijama araştırmasındanydım Ankamallde ama resmen şöyle gönlüme göre takım halinde bulamadım. Pop&Pink marka çok güzel indirimdeydi.Pijama takımları 70 den 28 e düşmüş. Altına bayıldığım için aldım üstü de çok güzel ama ben altını çok beğendim.
güle güle kullan canım sen internetten falan mı aldın ? ben genelde ev giyisileri tarzında şirin şeyler seviyorum bu siteden bi kaç model aldım şortlu takım falan 10 tl idi ama yok onlardan şimdi sevdiklerime de aldım:):)
valla benm için iyi bi indrm oldu gunnurcm..sepetin toplamı üzerinden extra %40 indrm oluo gayet uyguna aldığımı düşünüorm sitede tweenin beğendiğim kemeri de olsa onu da alıcaktm ama belirli seyleri satıo:S
sen ne için değerlendiriceksn peki bohça olayı bitmişti heralde senin
Gömlek alacaktım ama vazgeçtim bohça yaptık ama ihtiyacı vardır diye düşünmüştüm nişanlımın sonra neyse amaaan dedim sonra alırız :)))))
canım bende mutfak önlüğü seti arıyorum ama bulamıyorum. nerden aldın acaba???
canım bende mutfak önlüğü seti arıyorum ama bulamıyorum. nerden aldın acaba???
cnm benm tween ürünleri geldi hepsi çok güzel çok şık yaaa
iyiki almısım dedm
ilerde lazm olursa zaten alırsınız cnm ben prosedür olarak almalıydm
englısh home sıtesınde var ama tek tek alınyo toplamda 35 tl oluyor, bernardo da da setı 15 tl dıyor, ben muglada yasıyorum burada ımkan kısıtlı yenı cıkan orjınal sık seyler yok hep eskı zaman ıslerı var uyuz oluyorum ya
canım english home nevresimin çok güzel güle güle kullan : )