Bu da benim çeyizimden örnekler...

kızlar aılelerle ılgılı yazdıklarınızı okudum bıraz da; aynı dertler sorunlar herkesın basında var ınanın.. ama ınsan ne kadar duymaz ne kadar gormezse o kadar ıyı oluyor hersey.. bızımde oyle nısanlımın aılesı yardım etmıyor borcları varmıs..onlar etmeyınce bızımkılerde kendılerını cektıler..iş ıkımıze kaldı.. kayımpederım bırde sureklı aldıklarınızın ıyısını alın, soyle olsun boyle olsun,,ıkınızde memursunuz sız odersınız,, borc odemek kolay olur falan fılan laf soyluyor sureklı,, kızsan bı dert kızmasan bı dert :21: nişanlımla berbaber olup halledıyoruz herseyı cok sukur, allah ta yardım edıyor,, ılk yıllar borc odemekle gececek ama huzur olsun gerısını onemlı degıl ne yapalım :nazar::nazar:

Kızlar herkesde benzer şeyler oluyor demmek ki çok kafaya takmayacağız önemli olan bizim mutluluğumuz gerisi boş :KK70:

hepsi güzel ki :KK1: fotosunu yükleyemedim ama 6405 model güzel mesela :KK16:ben eşofman tipi modelleri beğeniyorum :KK1:

canım denemedim ama elime geçince inceledim ve mükemmel bir ürüne benziyor :)) Çok şık ve 5 sene garantili hem de evkurda falan 250 TL YE satılıyor netten kargo dahil 160 TL ye almıştım. Çok hafif ve rengi tasarımı çok hoşuma gitti.

fıyatı gercekten ıyı almıssın hangı sıteden aldın, bende netten 172 ye buldum kargoyla 180 olabılır. hafıf oldunu ogrenmek benı mutlu ettı buyuk ıhtımalle alacagım:)

fıyatı gercekten ıyı almıssın hangı sıteden aldın, bende netten 172 ye buldum kargoyla 180 olabılır. hafıf oldunu ogrenmek benı mutlu ettı buyuk ıhtımalle alacagım:)

canım sanalreyonum.comdan aldım müşteri hizmetlerine ulaşmak zor oldu ama dedikleri gibi 3 gün içinde kargoya verdiler .

kızlar reflections pijamam geldi çooooooooook beğendim tam üzerime oldu :)

$306590.jpg

canım sanalreyonum.comdan aldım müşteri hizmetlerine ulaşmak zor oldu ama dedikleri gibi 3 gün içinde kargoya verdiler .

bende az once gittigdiyordan aldım 158e buldum kargoda 8,9 tutar sanırım , ceyızıme alyom dıye bahaneyle aldım ınsallah dugune kadar kullanmam:)

günnurcm nasılsn tatlm denk gelemiorz bi kaç gündür:))
ya sana bişi sormak istiorm..simdi benim topikte resmleri ilk msja eklerken uyarı verdi grafik sayınız 100ü aşıo die ekleyemiorm..sanırm sende böyle bişi olmustr sen resmleri 3lü 4lü gruplar halnde tek resm tek url olarak kopyalamıssın anladığım kdryla onu nasıl yaptn cnm yaa:))anlatırsan çok sevinicm:KK39:

güzel çeyizlerini ilgiyle takip ediyorum canım :) hepsini sağlıkla mutlulukla kullanın inş

kızlar ben burdan aldım baya pijama tulum vs çok hoşlar:))
ID Lingerie - Pijama | İç Giyim | Ev Giyim | Sabahlık | Gecelik

bu sıralar bunu da almayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 366347

canım ben de bugün pijama araştırmasındanydım Ankamallde ama resmen şöyle gönlüme göre takım halinde bulamadım. Pop&Pink marka çok güzel indirimdeydi.Pijama takımları 70 den 28 e düşmüş. Altına bayıldığım için aldım üstü de çok güzel ama ben altını çok beğendim.

günnurcm nasılsn tatlm denk gelemiorz bi kaç gündür:))
ya sana bişi sormak istiorm..simdi benim topikte resmleri ilk msja eklerken uyarı verdi grafik sayınız 100ü aşıo die ekleyemiorm..sanırm sende böyle bişi olmustr sen resmleri 3lü 4lü gruplar halnde tek resm tek url olarak kopyalamıssın anladığım kdryla onu nasıl yaptn cnm yaa:))anlatırsan çok sevinicm:KK39:

Canım ürünleri ilk önce gruplar haline getirdim 4'lü 5'li sonra kopyala yapıştır şeklinde paintte düzenledim. Bazılarını küçült,büyüt, kırp derken güzel şeyler çıkıyor sonra o fotoyu tekrar topiğime ekledim, sonra urlsini de ilk sayfaya :KK70: İlkten ben de zorlanmıştım ama aslında çok basit ve zevkli :)) Canım ben de bir kaç gündür çok az girdim foruma işte geldim burdayım hepinizi seviyorum :KK3::KK54:

Canım ürünleri ilk önce gruplar haline getirdim 4'lü 5'li sonra kopyala yapıştır şeklinde paintte düzenledim. Bazılarını küçült,büyüt, kırp derken güzel şeyler çıkıyor sonra o fotoyu tekrar topiğime ekledim, sonra urlsini de ilk sayfaya :KK70: İlkten ben de zorlanmıştım ama aslında çok basit ve zevkli :)) Canım ben de bir kaç gündür çok az girdim foruma işte geldim burdayım hepinizi seviyorum :KK3::KK54:
ayy sen benm bu gün paint denemelerimi görücektm..ecikcücük oldular siniroldm vazgeçtm cnm ya:))
mesela 4 tane resmi paintte güzel düzenliorm eklemeden önce açıorm fln sonra bi ekliorm bir resm boyutunda tek resm şaka gibi:))
en son printscreen yapıp ekledm ama onda da biraz büyüdüler sadece:KK43:(
bende tatildm cnm yarn gidicem büyük ihtimalle işe daha belli deil ama evde olmak da yaramıo bana devamlı alışveriş yapıorm:KK9:

X