Bu da benim çeyizimden örnekler...

canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için:)

cnm kaç gündür yoksn ben mi denk gelmiorm diorm ama son zaman aktivitelerine baktm takip ettm seni yokmussun hiç..umarm hersey yolundadır..aramıza dön burdaym de amaaa:))

cnm kaç gündür yoksn ben mi denk gelmiorm diorm ama son zaman aktivitelerine baktm takip ettm seni yokmussun hiç..umarm hersey yolundadır..aramıza dön burdaym de amaaa:))

Canım yoktum toplantı vardı bizim şirketin İstanbuldaydım fırsat bu fırsat nişanlımla görüştüm tabiii bugün geldim tekrar :)) Bir de artık fırsat mırsat takip etmek istemiyorum kredi kartı ekstremi görünce korktum bir an Kemer sıkma politikalarına geçiyorum artık

Canım yoktum toplantı vardı bizim şirketin İstanbuldaydım fırsat bu fırsat nişanlımla görüştüm tabiii bugün geldim tekrar :)) Bir de artık fırsat mırsat takip etmek istemiyorum kredi kartı ekstremi görünce korktum bir an Kemer sıkma politikalarına geçiyorum artık

canım bende nişana kadar bişey almamaya karar verdim limitleri aştım çünkü:)) nişandan sonra alırım birazda:)

Canım aynen üstüma başıma hiçbir şey almamışım aylardır kendimi çok kötü ve paspal hissediyorum çeyiz olayına ara vermem şart oldu artık :))

ben de geçen ay aynı şeyi düşündüm üstüme başıma alışveriş yaptım biraz bu sefer de dedim ki "yaa ben bunları alacağıma çeyizime neler alırdım "

napıcaamı şaşırdım artık

Ben de canım şaşırdım artık birşeyler almamaya karar verdim, inşallah her şey gönlümüzce olur

Canımm merhaba :)
Eksikler bitmiş , yaşasın :)))
Hayırlı olsun, güle güle kullanasın :)
Çamaşırların harika bu arada söylemeden geçemeyeceğim :))

Canım aynen üstüma başıma hiçbir şey almamışım aylardır kendimi çok kötü ve paspal hissediyorum çeyiz olayına ara vermem şart oldu artık :))

aynı düşüncedeyim :)) bu ara pek birşey almıyorum. kendi eksiklerimi ve bohça eksiklerini tamamlıyorum. çeyize bir süre ara verdim. indirim çeki olunca iş değişiyor ama kendimi tutmaya gayret ediyorum

bu arada seni özledim komşum

masalalh.herseyiniz çok güzel özenli ve zevkli.allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin inş çeyiz hazırlığı yapan herkese, hepimize :)

merhaba çeyizin çok kaliteli ve güzel. yemek takımını çok beğendim. hangi marka öğrenebilir miyim?

Kızlar bu haftasonu memleketteydim bu aralar maddi durum zorlanınca da çeyiz işine ara vereyim dedim :)) Çünkü burda kampanya görünce dayanamıyorum

elifwolky
iyi günlerde kullanmanı dilerim
Çok teşekkürler daha güzelleri senin olsun inşallah.

gentoo
merhaba çeyizin çok kaliteli ve güzel. yemek takımını çok beğendim. hangi marka öğrenebilir miyim?
Teşekkür ederim canım, bir kere alıyoruz yavaş yavaş az öz ama kaliteli olsun istemiştim bu kadarını başarabildim. Daha güzelleri kalitelileri senin olsun inşallah Yemek takımım Roy King Bone China Art Model.

Canım merhaba, nasılsın ben de özledim çok Çeyize en son Samsunda Relax Mode diye bir iç giyim mağazasından bir adet kadife şık bir pijama ve bir adet de eşofman takımı aldım %50 indirimden. Bu markada çok çok şık ev kıyafetleri var hatta eşofman takımları o kadar güzelki rahatlıkla gezersin

Almila07
Canımm merhaba :)
Eksikler bitmiş , yaşasın :)))
Hayırlı olsun, güle güle kullanasın :)
Çamaşırların harika bu arada söylemeden geçemeyeceğim :))

Merhaba, Almilacım nasılsın seni de çok özledim evlilik iyi gidiyor uğramıyorsun buralara İç çamaşırlarımı çok seviyorum beğendiğin için çok mutlu oldum. Eksiklerin çoğu bitti geriye büyük eşyalar kaldı. Allah nasip ederse onları da hallederiz bir şekilde.

Kızlar bunlar relax mode dan %50 indirimle aldıklarım harika bir marka daha önce bilmiyor oluşuma şaşırdım kaliteleri çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…