Bu da benim çeyizimden örnekler...

canım kaç beden aldın internetten siparişmi verdin ben şu anda hiçbişi bulamıyorum beden ama relax mode çok çok kalitelidir canım i&d gibi oda ben bu markaları hep not ettim biryere ilerde zorlanmıyım die iyikide relax modeden aldın canım

Kızlar çok sağolunnnnnnn :) Daha güzelleri sizlerin olsun inşallah. Gizcim relax mode Samsun mağazasına girdim tesadüfen kış sezonundan kalan parçalara baktım bunlar çok yakıştı zaten birer tane kalmıştı. Kuşaklı olan M beden ama S beden de olurmuş bana uzun boylu olduğum için pek farketmedi. Diğer eşofman takımı resimdekinden çok daha güzel duruyor o da S bedeb tam oldu bana. Daha ne modeller varmış ta bitmiş çok üzüldüm tam benim tarzım şeyler var orda. Spor, şık ve uzun boylu olduğum için üstü daha dökümlü beli uzun şeyler beni mutlu etti doğrusu. 120-170 Tl arasıydı bunlar ben ikisini %50 indirimle 165 e aldım. Kadife olan yumuş yumuş o kadar rahat ki.

Kızlar dayanamadım mağazada denemiştim ama bedeni yoktu bugün sitesine baktım bu modeli de aldım Relax Modedan artık kendi üstüme başıma çeyiz alışverişi yapıyorumm su yeşili rengini aldım ben.

Pijamalarım düzenleme.

Son düzenleme:
canım aldığın tüm çamaşırlar takımlar çok güzel güle güle kullan inşallah : ) biraz birikim yapıp bende almaya başlayacağım sayende fikir edinmiş oldum : )

canım aldığın tüm çamaşırlar takımlar çok güzel güle güle kullan inşallah : ) biraz birikim yapıp bende almaya başlayacağım sayende fikir edinmiş oldum : )

Çok sağol canım benim vaktim daraldı biraz bütçemi aştım ama son aylarda böyle şeyler almakla uğraşmak istemiyorum sadece borç ödeyeceğim galiba :) Fikir verdiysem ne mutlu

Canım Samsun'a gelmişken bir çayımı içseydin :))
Aldığın pijamalarını güzel günlerde mutlulukla giyin inş.Relax Mode markasını da yeni duymana şaşırdım ,senin gibi her şeyin güzelini bilen bir bayana :)) Ben relax mode dan erkek arkadasıma kaç yıl önce sevgililer gününde pijama almıstım.Annemle kardesim de kendilerine almıslardı hala çok severek giyiyorlar.Daha yeni annem kardesime ordan 3lü takım pijama aldı doğum günü hediyesi olarak 93 tl ye.Gerçekten pijamaları çok kaliteli.Samsun da çiftlikte ve atakum da olmak üzere 2 şubesi var.Bende erkek arkadasımla kendime bayan-erkek modeli aynı olan pijamadan alıcam sonra.İkimizinde aynı olsun :))

Son düzenleme:

Canım valla ben de anlayamadım neden haberim olmadığımı :)))) Samsuna annem hasta olduğu için gelmiştim safra kesesi alınacaktı gribe yakalanmış ameliyat ertelendi. Koşuşturma falan böyle geçti. Bir dahakine gelirim çiftlikteki mağazanıza :)))

Canım benim çok geçmiş olsun.Ameliyat çok sıkıntılı bir süreç,biliyorum.Allah yardımcınız olsun.Canım tabi ki gelince magazamıza da ugra,ben olmuyorum ama belki kendine göre güzel bir şeyler bulursun.Biz de ürünler hemencik bitiyor.Yeni ürün gelince herkes kapış kapış :)))

çOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM İYİ DİLEKLERİN İÇİN İNŞALLAH İYİLEŞİR HEMENCECİK. kOLAY DA ZOR DA OLSA NE DE olsa ameliyat insan tedirgin oluyor.

çOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM İYİ DİLEKLERİN İÇİN İNŞALLAH İYİLEŞİR HEMENCECİK. kOLAY DA ZOR DA OLSA NE DE olsa ameliyat insan tedirgin oluyor.

Evt cnm annemde kadın hastalıklarından ameliyat olmuştu,küçük bir ameliyattı ama bana sor vaktin nasıl geçtiğini.Allah yardımcısı olsun.İyileşir hemencik inşallah

Canım geçmiş olsun öncelikle. Allah şifa versin inşallah.
Samsun'a geldin demek, kim bilir komşuyuzdur ya da yakınızdır birbirimize :)
Relax mode'dan ben de almıştım pijama. İndirimi gördüm ama hep açık olmadığı ya da acelem olduğu zamanlar önünden geçiyorum, içeri girmek kısmet olmuyor :)) Yazlık bir şeyler almak istiyorum ben de , bakalım :) Hatta senin iç çamaşırlarından da vardı vitrinde ama kutuda :))
:) Evlilik iyi gidiyor canım, şükür :) Bu ara bir de bebek alarmı yaşadık ama yanlış alarmmış :))
Senin beyaz eşyaları kaydettim , annemler beyaz eşya yenileyebilirler seninkileri tavsiye edeceğim:)))
Her şey gönlünce olsun, kolaylıkla hallolsun inşallah canım :) Çok öptüm :)

canım çok teşekkür ederim Samsunda Fevzi Çakmak Mah.deyiz Samsun Anadolu Lisesi yakınında. Beyaz eşyalarımı tekcarsı.comdan aldım çok uygun piyasaya göre ve gerçekten Samsung da kaliteli bir marka iyi araştırma yaptım. Biraz da şans işi inşallah memnun kalırız. Her şey gönlümüzce olsun. Çok öpüyorum.

Son düzenleme:

Canım annanem de 50. yıl ilköğretimin karsısında oturuyor.Yıllarca büyükannanemde SAL'ın karsısında oturdu.Çok yakınımdaymıssın da haberim yokmus :)

günnurcum geçmiş olsun annen çabucak atlatır ayağa kalkar umarım. bildiğim kadarıyla basit bir ameliyat safra kesesi taşı. annene sevgiler

Canım geçmiş olsun ,Allah şifa versin. Benim annem de safra kesesi ameliyatı geçirdi. Safra kesesini aldırdı. Küçük bir operasyon ama dediğin gibi insan yine de endişeleniyor. Gönlünüzü ferah tutun yine de.

aqualilly
günnurcum geçmiş olsun annen çabucak atlatır ayağa kalkar umarım. bildiğim kadarıyla basit bir ameliyat safra kesesi taşı. annene sevgiler
Çok sağolasın canım benim. Annemin safra kesesinde kist varmış alınması gerekiyormuş biraz fazla büyümüş ilerde kötü huylu bir şeye dönüşmemesi için safra kesesi alınacak ama ertelendi grip nedeniyle. İnşallah çabucak iyileşir.

Çok teşekkür ederim ya çok duyarlısınız işte kknın gücü duygulandım resmen. Hepinizi çok seviyorum.

Yaa resmen çok yakınmışız aslında :)) Ben çok geçtim 50. yılın oralardan görmüşsündür belki beni :) Dünya çok küçük hele Samsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…