Bu da benim çeyizimden örnekler...

Canım ben de onu çok beğendm de şuan bulamadım mika home diye bir marka zaman zaman altıncıcaddeye falan geliyormuş rastlarsam onu da alırım çünkü en çok beğendiğim model oydu :) Teşekkür ederim verdiğin fikir için.

Demek ki aynı runnerda mutabbık oldu günnurcum, öyleyse denk geldiğinde ben de sna hemen haber uçurayımm :KK55:

Canım ben tek kullanacağım sofra kuracağın zaman istersen amerikan servislerini de alıp kullanabilirsin. Salonda masanın üstünde hiçbir şey olmadığı için böyle bir runner ortasına yayvan bir dekoratif tabak içine de kurutulmuş çiçek dekoratif toplar falan vs uydurabilirim diye düşünüyorum.

he anladım sen daha çok salon dekorasyonu olarak kullanacaksın. ben sofra düzeni olarak düşünüyorum :) öyleyse hasır olan pek uygun olmaz keten türü olanlar daha hoş olur bence

Teşekkür edlerim.bı bakayım.Aldıklarını çok beğenıyorum hem kalıtelı hem uygun bulabılıyosun.Bızde bılgılenıyoruz.

Son düzenleme:
Demek ki aynı runnerda mutabbık oldu günnurcum, öyleyse denk geldiğinde ben de sna hemen haber uçurayımm :KK55:

Sağol canım inşallah girer indirime :) Bir iki tane böyle runner alıp farklı sofralar kurmak istiyorum ama renkli modellerdense hep natürel tonlar hoşuma gidiyor. Hasır olanı da alırım belki zaten çok ucuz :)

he anladım sen daha çok salon dekorasyonu olarak kullanacaksın. ben sofra düzeni olarak düşünüyorum :) öyleyse hasır olan pek uygun olmaz keten türü olanlar daha hoş olur bence

Ben aslında hasır olanı da keten olanı da alayım diyordum hem sofra hem de dekorasyon amaçlı deneyip farklı alternatifler yaratırım belki :) Keten olan da nadir olarak altıncıcaddeye ve evim.nete giriyormuş indirime inşallah bulurum.

Sağol canım inşallah girer indirime :) Bir iki tane böyle runner alıp farklı sofralar kurmak istiyorum ama renkli modellerdense hep natürel tonlar hoşuma gidiyor. Hasır olanı da alırım belki zaten çok ucuz :)

ucuzsa bence de al canım farklı farklı kullanırsın, istersen bir de ikea ya bak sanırım orada da uyguna güzel runnerlar vardır :KK34:

ucuzsa bence de al canım farklı farklı kullanırsın, istersen bir de ikea ya bak sanırım orada da uyguna güzel runnerlar vardır :KK34:

canım morhipoda dolanırken limbo home cupcake tuzluk biberlikler var sevdiğini biliyorum topiğinden fiyatları da 10 TL. http://www.morhipo.com/limbo-home-ym130464-m-tuzluk/3226922/detay?q=tuzluk

$1 (3).jpg $1 (2).jpg $1 (1).jpg $1.jpg

Son düzenleme:
canım morhipoda dolanırken limbo home cupcake tuzluk biberlikler var sevdiğini biliyorum topiğinden fiyatları da 10 TL. Limbo Home Tuzluk Biberlik YM130464 M Tuzluk | Morhipo.com

Eki Görüntüle 798258 Eki Görüntüle 798257 Eki Görüntüle 798255 Eki Görüntüle 798256

Günnurcum inanılmaz sevindimmm canımm, cupcake den ziyade benim beğendiğimi farketmen ve bana hatırlatma inceliğini göstermene :KK16: çok teşekkr ediyorum ve hemen bakıyorum canımm :KK54:

Günnurcum inanılmaz sevindimmm canımm, cupcake den ziyade benim beğendiğimi farketmen ve bana hatırlatma inceliğini göstermene :KK16: çok teşekkr ediyorum ve hemen bakıyorum canımm :KK54:

canım ne zaman görsem aklıma geliyor. Bazı ürünleri sevebileceğini düşündüğüm kişilere haber vermek çok hoşuma gider. Rica ederim bu arada bu runner ı aldım kargo da bedavaydı bana hipoparam vardı ütü aldığım için.
$1_1960841.jpg

Runner runner derken English Home a gitmişken de bunu aldım hemen de denedim. Muffinler de ilk denemem fena olmadılar :)Eki Görüntüle 799349 Eki Görüntüle 799350 Eki Görüntüle 799351

Canım teşekkür ederim peçeteliği mudodan aldım %30 indirimle 17 mi neydi. Paris serisi olarak geçiyordu. PARİS KARE PEÇETELİK - Mudo Concept MUTFAK - SOFRA | Mudo Online Alışveriş Siteye baktım şimdi tükendi diyor ama İstanbul Optimumda vardı.

Tamam canım buradaki mudoya da bakarım kaldığını sanmıyorum ama nereden aldığını öğrenmiş oldum görürsem alırım :KK66:

Runner runner derken English Home a gitmişken de bunu aldım hemen de denedim. Muffinler de ilk denemem fena olmadılar :)

Günnurcumm çok güzel görünüyor çok yakışmış bayılldımmm

Blog topikinde yazdım ama kendi topikinde de tebrik edeyim dedim, artık sen de bloggersin hoş geldin aramıza kuzumm :KK16:

Son düzenleme:
X