Bu da benim çeyizimden örnekler...

canım bizde ne yapalım diye düşünüyoruz beyaz eşyalar ve tv aradan çıksın istiyoruz yoksa haftasonu hala çok harcama yapıyoruz, gezmeye tozmaya yemeye içmeye çok para gidiyor zaten aralıkta balayını alacağız o zamana kadar maaşın yarısını beyaz eşyalar taksidine bağlasak diye düşünüyoruz daha sonra uğraşmamak için şimdi alsak dedik, evimizde bellli içini yapıyoruz şu sıra

canım bide bunlar kurulduğundamı garanti başlıyor, yoksa aldığmız yerde bırakabiliyormuyduk unuttum hep bu şeyler sormadımda gititğimiz bayilere

Canım garanti kurulduğunda başlıyor servis gelip kuruyor zaten siz dokunmuyorsunuz :) Olsun tecrübeyle sabittir yardımcı olurum ben, istediğini sorabilirsin. Şimdi almakla iyi ediyorsunuz vakit bulmak zorlaşıyor sonra. Büyük eşyaları alıp yerleştirin ki küçüklere de kafa yormaya derman kalsın onlar daha çok uğraştırıyor ve beğenmek zor oluyor.

Canım garanti kurulduğunda başlıyor servis gelip kuruyor zaten siz dokunmuyorsunuz :) Olsun tecrübeyle sabittir yardımcı olurum ben, istediğini sorabilirsin. Şimdi almakla iyi ediyorsunuz vakit bulmak zorlaşıyor sonra. Büyük eşyaları alıp yerleştirin ki küçüklere de kafa yormaya derman kalsın onlar daha çok uğraştırıyor ve beğenmek zor oluyor.

biz beyaz eşyaları halledelim dedik diğer zamanlar borç harç ödememiz zor olacak çünkü canım, benim ailem şimdi evin içini yaptırıyor banyo yenilediler, bir odayı babam kırdırmış balkonu eve katmış kendi kafalarına iş çıkardılar hal böyle olunca, ben beyaz eşyaları alayım dedim ne yapayım çok yük binicekti onlara yoksa beyaz eşyaları büyükler alacaktı bileydim daha önce alırdım aralık yada ocak ayına kadar alıp ödeyelim çıksınlar aradan istiyorum.

ekim ayı gibide yemek takımları ve küçük ev aletlerini annemle halletmeye başlıcaz yavaştan yaparız eksik gediği hallederiz diyorum

korkuyorumda evlenincede eksik tamamlanıyor değilmi ben nedense çok panikliyorum bazen canım :KK1::KK1::KK1::KK1:

biz beyaz eşyaları halledelim dedik diğer zamanlar borç harç ödememiz zor olacak çünkü canım, benim ailem şimdi evin içini yaptırıyor banyo yenilediler, bir odayı babam kırdırmış balkonu eve katmış kendi kafalarına iş çıkardılar hal böyle olunca, ben beyaz eşyaları alayım dedim ne yapayım çok yük binicekti onlara yoksa beyaz eşyaları büyükler alacaktı bileydim daha önce alırdım aralık yada ocak ayına kadar alıp ödeyelim çıksınlar aradan istiyorum.

ekim ayı gibide yemek takımları ve küçük ev aletlerini annemle halletmeye başlıcaz yavaştan yaparız eksik gediği hallederiz diyorum
korkuyorumda evlenincede eksik tamamlanıyor değilmi ben nedense çok panikliyorum bazen canım :KK1::KK1::KK1::KK1:

Canım yemek takımımı çok beğeniyor olmama rağmen yuvarlaklar bulaşık makinesinde ve masa daha az yer kaplıyor gerçekten bunu da göz önüne al istersen.Eksik kalmaz korkma bizim bütçe yerlerde olmasına rağmen hepsini aldık borçların yarısı ödendi bile :))

Canım yemek takımımı çok beğeniyor olmama rağmen yuvarlaklar bulaşık makinesinde ve masa daha az yer kaplıyor gerçekten bunu da göz önüne al istersen.Eksik kalmaz korkma bizim bütçe yerlerde olmasına rağmen hepsini aldık borçların yarısı ödendi bile :))

ben böyle yorumlar duymak istiyorum saol günnurcum, nişanlım kare yemek takımlaırnı beğeniyormuş:) bende kare isterken büyükler yuvarlak daha mantıklı dediler yuvarlak sade bir model alacağım onu ekimin başında kurban bayramı için kampanyalar olur o zaman hallederim.

beyaz eşya konusunda nişanlım samsung diyor o çok emin, ablasıda samsung aldı 1 ay önce evlendi memnunmuş çoğu kullanıcı memnun, birde buzdolaplarında öyle fiyat farkı yok aynılar resmen fiyatlar

verdiğin bilgiler için ayrıca çok sağol canım ben yine gelirim bu topike bu yazdıklaırmız iyi olucak

sanada bu yakışır:nazar::nazar::nazar::nazar:

berfin yaaa napacağmı kara kara düşünüyorum seçemiyorum bir ara bir topik açıp anlatacağım bu beyaz eşyaları, bu ay bitmeden alsak diyoruz artık birikim değilde bu tür eşya ödemelerine girişcez

berfin yaaa napacağmı kara kara düşünüyorum seçemiyorum bir ara bir topik açıp anlatacağım bu beyaz eşyaları, bu ay bitmeden alsak diyoruz artık birikim değilde bu tür eşya ödemelerine girişcez

sen halledersin güveniyorum ben sana. bilgim olsa yardımcı olurdum ama hiç bir bilgim yok:KK43: en mantıklısı da bunları alıp borçlarını ödemek zaten

Canım teşekkürler eğer ütü masanı almasıysan kesin kazanlı ütüye göre birşey al. İyi bir ütü masası olmazsa yanlışlıkla açılır ve kazanlı ütünde hasar olursa tamiri çok pahalı. Kayınvalidemin tefal kazanlı ütüsü yere düşmüş ve tami için 150 TL ödemiş. Ütü masasına da koymuyor başka ibr sehpa gibi birşeyin üzerine koyarak ütü yapıyor. Yani çok zahmetli oluyor bu sefer de. Sen de aldıklarını güle güle kullan :)

evet canım kesinlikle haklısın eğer kazanlı ütüye göre olmazsa ütü masası gerçekten çok zahmetli olur, bu yüzden ütü masası alırken bu noktaya dikkat etmiştim. Epey oluyor aslında ama benimkisi Arzum Massa XL, kazanlı ütü için yeri mevcut umarım sıkıntı çekmem :KK31:

$Adsız.jpg Kızlar Trendyol 20 TL çek vermişti ben de chiccy deco life kampanyasından bunları aldım umarım geldiğinde güzel dururlar evimde durmasa da iade ederim neyse :) En çok kafesi merak ediyorum. Metal tabağı da yemek masama düşünüyorum. Güzel küçük bir örtü veya runner düşünüyorum da hiç rastlayamadım, yemek masası için.

Eklentiler

• $T03370DIDV001_1_org_thumb.jpg
    $T03370DIDV001_1_org_thumb.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 82
  • $T03370DIDV001_2_org.jpg
    $T03370DIDV001_2_org.jpg
    20,3 KB · Görüntüleme: 80
  • $C840L072B_1_org_thumb.jpg
    $C840L072B_1_org_thumb.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 67
  • $T03370DIBZ001_1_org_thumb.jpg
    $T03370DIBZ001_1_org_thumb.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Kızlar Merhabalar, Bu aralar runner bakıyorum yemek masamın dekorasyonu o kadar eksik ki :) Bir runner neleri değiştiriyor. Beğendiğim modeller ve yemek masam aşağıdaki gibi. Sizce hangisi masamda daha güzel durur. $mnls6znvnm9ng8xrk96q.jpg $00711002_IMG_0221.jpg $53-145127-300x250.jpg $00711002_IMG_0245.jpg $12855235_14356010.jpg $12855237_14356014.jpg $1.jpg

Ayrıca bunlar da son aldıklarım, peçetelik ve mini ayna.Eki Görüntüle 796554 Eki Görüntüle 796555

Ben hasır olanı beğendim boyner home mağazasında 20 TL morhipoda şuan 10 TL bordürlü olması hoşuma gitti. Sizce?

Eklentiler

• $1_1960841.jpg
    $1_1960841.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
Kızlar Merhabalar, Bu aralar runner bakıyorum yemek masamın dekorasyonu o kadar eksik ki :) Bir runner neleri değiştiriyor. Beğendiğim modeller ve yemek masam aşağıdaki gibi. Sizce hangisi masamda daha güzel durur.Eki Görüntüle 796547 Eki Görüntüle 796548 Eki Görüntüle 796549 Eki Görüntüle 796550 Eki Görüntüle 796551 Eki Görüntüle 796552 Eki Görüntüle 796553

Ayrıca bunlar da son aldıklarım, peçetelik ve mini ayna.Eki Görüntüle 796554 Eki Görüntüle 796555

Ben hasır olanı beğendim boyner home mağazasında 20 TL morhipoda şuan 10 TL bordürlü olması hoşuma gitti. Sizce?

Canım bence taş rengi gibi olan, hani senin masanın rengi üzerinde denenmiş; benim en çok o model hoşuma gitti.

Üzerinde beyaz/ krem rengi yuvarlak motifler de ayrıca güzel bir hava katmış :KK34:

Canım bence taş rengi gibi olan, hani senin masanın rengi üzerinde denenmiş; benim en çok o model hoşuma gitti.

Üzerinde beyaz/ krem rengi yuvarlak motifler de ayrıca güzel bir hava katmış :KK34:

Canım ben de onu çok beğendm de şuan bulamadım mika home diye bir marka zaman zaman altıncıcaddeye falan geliyormuş rastlarsam onu da alırım çünkü en çok beğendiğim model oydu :) Teşekkür ederim verdiğin fikir için.

canım ben de bu tarz bişey arıyorum ama aklıma bişey takılıyor bunu masa örtüsüyle beraber mi kullanacaksın tek mi kullanacaksın? örtüsü kullanırsak masa çok çıplak kalıyor gibi, örtüyle beraber kullanınca da boşuna fazlalık etmiş gibi oluyor. benim de sofra dekorasyonum hala eksik ve bu işten pek anlamadığımdan bi türlü tamamlayamıyorum

canım ben de bu tarz bişey arıyorum ama aklıma bişey takılıyor bunu masa örtüsüyle beraber mi kullanacaksın tek mi kullanacaksın? örtüsü kullanırsak masa çok çıplak kalıyor gibi, örtüyle beraber kullanınca da boşuna fazlalık etmiş gibi oluyor. benim de sofra dekorasyonum hala eksik ve bu işten pek anlamadığımdan bi türlü tamamlayamıyorum

Canım ben tek kullanacağım sofra kuracağın zaman istersen amerikan servislerini de alıp kullanabilirsin. Salonda masanın üstünde hiçbir şey olmadığı için böyle bir runner ortasına yayvan bir dekoratif tabak içine de kurutulmuş çiçek dekoratif toplar falan vs uydurabilirim diye düşünüyorum.

Güle güle kullan canım hersey güzel olmus

Merhaba, özel indirim klübüne girmeyeceksiniz. Direk morhipoda devamlı satışta olan boyner evde markasının ürünlerinde bulabilirsin. Başka modeller de var. Boynerin mağazasında iki katı fiyatına bu sitede indirimliler.

X