- 25 Şubat 2011
- 2.687
- 4
canım english homeden alabilirsin aynısı beyazı hemde
Canım teşekkürler bugün English Home s gideceğim plaj havlusu bakmak için aksesuarlara da bakarım ama ben beyaz değilde koyu renk almak istiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım english homeden alabilirsin aynısı beyazı hemde
Merhaba. Ben de brabantianın ütü masasından almayı düşünüyorum. Sizce o paraya değer mi? Ayrıca buhar kazanlı ütü almışsınız, o aldığınız ütü masasının ütü koyma yerine nasıl sığıyor?
Merhaba, Bence almaya değer çünkü kesinlikle üstüne çıksan bile açılmıyor. Ayrıca bu kazanlı ürüte uygun olmamasına rağmen o bölüme sığdı ve kullanabiliyorum. Ben kampanyayla 124*38 cm boyunu 100 TL ye almıştım şuan 250 TL indirimli hali gerçekten uyguna almışım. Evmanya.comda güzel bir indirim vardı. Bazen internet siteleri hediye çekleri veriyor bunları takip et bence. Ayrıca kazanlı ütü alacağımı bilseydim kazanlı ütüye uygun olan model alırdım. Deloghninin böyle bir ütü masası var. Hatta çok memnun olmama rağmen daha geniş bir ütü masası alırdım. En az 45 cm olsun bence genişliği.
günnur canım nasılsın evlilik nasıl gidiyor. biz beyaz eşyalarımıza bakıyoruz siemens bosch ve samsung arasında kalakaldık , sen samsung almıştın ondan memnunmusun nişanlımda çok araştırdı samsungun güzel olduğunu düşünüyor sen memnunmusun
Canım evlilik iyi gidiyor, düzenimiz iyice oturdu çok şükür :) Samsung ürünlerinden çok memnunum özellikle buzdolabı ve çamaşır makinesi. Buzdolabımızın iç hacmi çok geniş ve az yer kaplıyor. Arçelikten uzak durun derim. Eşimin teyzesi kombi tipi arçelik almış. Çok fazla yer kapladığı gibi içine bizim buzdolabımız kadar ürün almıyor ve alınalı iki sene bile olmadan motor arızası vermişti. Bulaşık makinesine gelince o da fena değil ama ben şimdi alacak olsam siemensin çatal kaşık için ayrı bir çekmecesi olan bulaş makinesi alırdım. Kuzenimin eşinde gördüm ve alt rafta kaşıklık olmadığı için kapasitesi çok fazla ve çatal kaşıkları da tıpkı çatal kaşık takımı kutusundaki gibi tek tek dizdiğiniz için birbirine temas etmeden yıkıyor.
Eki Görüntüle 791882 Eki Görüntüle 791883
bende çamaşır makinası ve buzdolaplarının methini duydum bu haftaya özel çamaşır makinalaırnda kampanya var gerçekten çok indirim oldu buzdolabı zaten hep fix 2.000 2500 arası o yüzden çamaşır bulaşık makinelerini araştırıyorum ne yapacağımı bilemiyorum , ben kombi tipi samsung baktım çok beğendim
bu model gibi birşey alacağız
RL4352KBASL - GENEL BAKIŞ | SAMSUNG
çamaşır makinelerinde ise şunlarda kararsız kaldık bu makinelerde 2000 lerden inmişler
WF1802WPC - GENEL BAKIŞ | SAMSUNG
WF1800WPC - GENEL BAKIŞ | SAMSUNG
bende çamaşır makinası ve buzdolaplarının methini duydum bu haftaya özel çamaşır makinalaırnda kampanya var gerçekten çok indirim oldu buzdolabı zaten hep fix 2.000 2500 arası o yüzden çamaşır bulaşık makinelerini araştırıyorum ne yapacağımı bilemiyorum , ben kombi tipi samsung baktım çok beğendim
bu model gibi birşey alacağız
RL4352KBASL - GENEL BAKIŞ | SAMSUNG
çamaşır makinelerinde ise şunlarda kararsız kaldık bu makinelerde 2000 lerden inmişler
WF1802WPC - GENEL BAKIŞ | SAMSUNG
WF1800WPC - GENEL BAKIŞ | SAMSUNG
Kombi tipi Bosch ve Siemenste çok pahalıydı. Samsungun bu modeli yoktu sanırım ben buzdolabı alırken şık bir model benim buzdolabının şekliyle aynı sadece kulbu var çok kibar duruyor. Bence çamaşır mak. buzdolabını ve televizyonu Samsung alın bulaşık mak. siemensten. İnternetten de bakabilirsin fiyatlara güvenilir sitelere. Kurulumu zaten servisler yapıyor.
canım bu kombi buzdolabından vazgeçmek üzereyim çünkü derin dondurucu hepsinden daha büyük siemns bosch daha normal kombiler, samsung alırsam senin buzdolabı yada paylaştığım buzdolabı olucak büyük ihtimal
bütün eşyaları samsung alırsam ocak fırın siemens alıcam model beğenmiştim daha önce
tv kesinlikle samsun alıcam, 5000 den 2500 e dev ekran tv ler düşmüştü özellikler büyüklüğü harikaydı 140 cm neyse biz onu kışın hallederiz zaten, ama çok uvuzladı bu piyasada
günnur kafam çok karışıyor inox ve gir alacağım kesin ama samsung makineleri öyle güzel indirim yapmış ki 1200 devirli 8 kg makine 1300 cidden fiyat olarak çok hoşuma gitti ve son teknoloji özellikleri
bir tek bulaşık makinalarında kararsızım, kaşık çatal için çekmece tiplilerin ne tür avantajı var canım
bide beyaz eşyaya o kadar para dökmek istemiyoruz somnuç olarak şans işi, tabi herşey güzel olsun diyoruz ama piyasa çok pahalıymış
Günnurcum aldıkların çok güzel güle güle kullan tatlım, ben de çeyizieme philipsin kazanlı ütüsünü aldım, bazıları çok hantal diyor ama senin kazanlı ütünden memnun kalman beni sevindirdi
canım bu kombi buzdolabından vazgeçmek üzereyim çünkü derin dondurucu hepsinden daha büyük siemns bosch daha normal kombiler, samsung alırsam senin buzdolabı yada paylaştığım buzdolabı olucak büyük ihtimal
bütün eşyaları samsung alırsam ocak fırın siemens alıcam model beğenmiştim daha önce
tv kesinlikle samsun alıcam, 5000 den 2500 e dev ekran tv ler düşmüştü özellikler büyüklüğü harikaydı 140 cm neyse biz onu kışın hallederiz zaten, ama çok uvuzladı bu piyasada
günnur kafam çok karışıyor inox ve gir alacağım kesin ama samsung makineleri öyle güzel indirim yapmış ki 1200 devirli 8 kg makine 1300 cidden fiyat olarak çok hoşuma gitti ve son teknoloji özellikleri
bir tek bulaşık makinalarında kararsızım, kaşık çatal için çekmece tiplilerin ne tür avantajı var canım
bide beyaz eşyaya o kadar para dökmek istemiyoruz somnuç olarak şans işi, tabi herşey güzel olsun diyoruz ama piyasa çok pahalıymış
Kombi buzdolaplarında buzluk çok geniş ve soğutucu bölüm dar. Bu nedenle normal bölüme birşeyler sığdırmak zorlaşıyor bak senin beğendiğin buzdolabıyla benimkini karşılaştıralım.
Kombi Tipi Kapasite
435 Litre Toplam Net
132 Litre Net Dondurucu
100 Litre Net Soğutucu
Toplam 473 Litre Brüt Kapasite
168 Litre Dondurucu Brüt Kapasitesi
305 Litre Buzdolabı Brüt Kapasitesi
Kombi tipin brüt hacmi çok fazla ama net hacmi çok düşük. 100 lt soğutucu bölüm yetersiz ki biz iki kişi olmamıza rağmen 380 litre bize tam yetiyor.Alışveriş ve yemek yaptıktan sonra buzdolabına birşey sığdıramazsam çok zorluk çekersin. Eşimin teyzesi bizim buzdolabını görünce ne kadar malzeme alıyor diye şaşırdı. Onunki kombi tipi ve brüt hacim olarak bizimkinden daha büyüktü.
Normal Tip Kapasite
480 L Net Toplam Kapasite
100 L Net Derin Dondurucu Kapasitesi
380 L Net Soğutucu Kapasitesi
Buzluk Özelliği
http://www.samsung.com/tr/consumer/h...RT60KZRSL1/XTR
canım işte ben de sana ondan bahsediyordum tam :)
kolay gelsin canım bende hep senden destek alıcam
bu paylaştığın bilgiler için çok sağol canım, çünkü ben dün gördüm samsung kombiliyi dondurucusu çok büyüktü gittik inceledik, ve haklısın bana yetmeyebilir ilerisini üdşünnce üst blme küçük tencereyi bile zor sığdırırım yani
baktığım siemenslerde aşağıdakiler, samsung alıcaksam kombiyi eliyorum canım soğutucuda önemli çünkü
Siemens KG57NP75NE A+ Enerji Sınıfı 443 Lt No-Frost Kombi Soğutucu Inox EasyClean Buzdolabı - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
Teknik Bilgiler
Enerji verimlilik sınıfı: A+
kWh/yıl: 0.986 kWh
Toplam brüt hacim: 505 l
Soğutucu bölmesi: 373 l
Dondurucu bölmesi net hacim: 70 l
Dondurma kapasitesi (kg/24 saat): 10 kg
Elektrik kesintisinde saklama: 20 saat
Ürünler - Soğutucular - NoFrost Kombi - KG57NP72NE
Teknik bilgileri
kWh/yıl: 0.986 kWh
Soğutucu bölmesi: 373 l
Dondurucu bölmesi net hacim: 70 l
Elektrik kesintisinde saklama: 20 saat
Kapı menteşesi sağda, Kapı yönü değiştirilebilir
İklim sınıfı: SN-T
Boyutlar (YxGxD): 185 x 70 x 75 cm (derinlik ölçüsüne kapı kolu dahildir)
en çok beğendiğim almayı düşündüğümüz ise
Ürünler - Soğutucular - NoFrost Kombi - KG57NP72NE
Teknik bilgiler
Elektrik tüketimi: 0.985 kWh/24saat
Soğutucu bölmesi net hacim: 373 l
Dondurucu bölmesi net hacim: 86 l
Kapı menteşesi sağda, Kapı yönü değiştirilebilir
İklim sınıfı: SN-T
Boyutlar (YxGxD): 185 x 70 x 75 cm (derinlik ölçüsüne kapı kolu dahildir)
Canım kombi tipi alacaksan siemensin modellerinin tasarımı kesinlikle daha kullanışlı. Arçelik hele sakın alma :) Samsung alırsan da düz modelini alırsın dediğin gibi. Siemens gayet kaliteli. Şuan dolar sürekli yükseldiği için beyaz eşyalar biraz pahalı olabilir ama bir kere alınıyor senin içine sinenleri al. Ev eşyalarında da öyle salon takımı olsun yataodası olsun hepsi içine sinmeli değiştiremiyorsun. Bizde istisnai bir durum oldu Tepe Home beceriksizliği yüzünden konsolu ve masa takımını değiştirdik. İyi ki beceriksizmiş yoksa o masa kaldığımız eve sığmıyordu ve çok hantaldı :)