- 2 Mart 2012
- 1.150
- 6
Kızlar nikah fotolarımızdan ikisini sizinle paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 495143 Eki Görüntüle 495144
ne kadar güzel ve zarif bir gelin olmuşsunuz
Allah mesut etsin inş gerçekten çok yakışmışsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım eminim sizin için de her şey çok güzel geçecektir. Çok borcumuz olmadan evlenmiş olacağız dediğin gibi sadece kredi kartları falan olacak. İşten ayrılıyorum bir hafta falan sonra çok kırgınım iş yerime mahkemelerde uğraşacağım ama tüm haklarımı alacağım Allah kısmet ederse. Avukatla görüştüm kesin kazanırsın dedi. Zaten iş mahkemelerinde işçiden yana oluyorlar. Üzülmüyorum ama İstanbulda iş bakıyorum şuan başvuru yapıyorum :)
ne kadar güzel ve zarif bir gelin olmuşsunuz
Allah mesut etsin inş gerçekten çok yakışmışsınız
Canım özel mesaj yazamıyorum 10 dk olmadıgı için.Şimdi açtım beni bulabilirsin.Kardeşimle benim fotografım var :)
Canım işyerinle ilgili olan problem ne?Canım eminim sizin için de her şey çok güzel geçecektir. Çok borcumuz olmadan evlenmiş olacağız dediğin gibi sadece kredi kartları falan olacak. İşten ayrılıyorum bir hafta falan sonra çok kırgınım iş yerime mahkemelerde uğraşacağım ama tüm haklarımı alacağım Allah kısmet ederse. Avukatla görüştüm kesin kazanırsın dedi. Zaten iş mahkemelerinde işçiden yana oluyorlar. Üzülmüyorum ama İstanbulda iş bakıyorum şuan başvuru yapıyorum :)
Kuzum bilerek etmedim aslında :)) Ne de olsa iki düğünde de gelinlik giyeceğim nikaha da canlı bir şeyler olsun dedim. Çok teşekkürler ben sıramı savdım şimdi sıra sizlerde :))
Ben de açtım seni ama bulamadım sen beni eklemeyi denesene nikah fotosu var :)
Canım işyerinle ilgili olan problem ne?Canım eminim sizin için de her şey çok güzel geçecektir. Çok borcumuz olmadan evlenmiş olacağız dediğin gibi sadece kredi kartları falan olacak. İşten ayrılıyorum bir hafta falan sonra çok kırgınım iş yerime mahkemelerde uğraşacağım ama tüm haklarımı alacağım Allah kısmet ederse. Avukatla görüştüm kesin kazanırsın dedi. Zaten iş mahkemelerinde işçiden yana oluyorlar. Üzülmüyorum ama İstanbulda iş bakıyorum şuan başvuru yapıyorum :)
Kuzum bilerek etmedim aslında :)) Ne de olsa iki düğünde de gelinlik giyeceğim nikaha da canlı bir şeyler olsun dedim. Çok teşekkürler ben sıramı savdım şimdi sıra sizlerde :))
Canım ben seni buldum ama davet et butonunu kaldırmıssın.Arkadaslık istegi gönderilmiyor sana :)
Canım işyerinle ilgili olan problem ne?
En son İstanbul'daki şirkete geçecektin..
Anladım bitanem çok ama çok hoş gorunuyosun. Kırmızıyı severim sana da pek yakışmış zaten fizik ve güzellik gırla, maşallah.
Benim sırama daha çok var Günnurum.
Geçecektim ama şirketin insan kaynakları politikası berbatlaştı yöneticilerimiz değişince hatta geriye dönük şirkete gelen cezayı yasal dayanakları olmadan bir kısmını maaşımdan kesmeye karar vermişler. Ben de İstihdamı Zorunlu Personelim ve sözleşmem var. Sözleşmemdeki hiçbir maddeye uymuyorlar özellikle maaş konusunda geriye dönük maaşlarımı ve tazminatımı isteyerek haklı nedenlerle sözleşimyi feshedeceğim. 15 Gün öncede sözleşme ihlaline istinaden noter onaylı ihtarname gönderdim şirkete. O kadar amatörlerki itirazıma maillerime cevap vermediler ihtarnameyi görünce tutuştular ama hala ciddi ciddi dava açacağımı sanmıyorlar bayram hediyesi olarak maaşımın 1/3 üne el koydular :)
Canım ben seni buldum ama davet et butonunu kaldırmıssın.Arkadaslık istegi gönderilmiyor sana :)
İnanamıyorum, çok şaşkınım! Bunları yapanların hiç mi haktan hukuktan haberi yok. Şirket avukatı yok mu? gerçekten inanılır gibi değil canım. Söke söke al hakkını. Sinirlendim!
ayyy çok duygulandım inannn maşalllah sizeee hayırlı olsun sıra bize geliyorrr artık
canım şirketle olana inanamıyorm maaşından kestiler onu biliyordumda böyle olduklarını hiç düşünememiştim kovalayın bu işin ucunu bırakmayın canım kesin kazancağın bir dava
şirket yemek şirketi felanmı canım hani büyük şirketlere gödnerenler sardunya gibi bişiymi eğer öyleyse piyasaya rezil olurlar
Kuzum ismini vermeyeyim ama büyük bir şirket uzmnanlık alanları yemek değil ama yemek şirketleri de var rezil olacaklar gerçekten. PĞeşini bırakmayacağım. Çok teşekkür ederim canım sen de sevgilin askerden gelince inşallah söz, nişan, düğün peşpeşe gelir inşallah :))