Bu da benim çeyizimden örnekler...

Canım eminim sizin için de her şey çok güzel geçecektir. Çok borcumuz olmadan evlenmiş olacağız dediğin gibi sadece kredi kartları falan olacak. İşten ayrılıyorum bir hafta falan sonra çok kırgınım iş yerime mahkemelerde uğraşacağım ama tüm haklarımı alacağım Allah kısmet ederse. Avukatla görüştüm kesin kazanırsın dedi. Zaten iş mahkemelerinde işçiden yana oluyorlar. Üzülmüyorum ama İstanbulda iş bakıyorum şuan başvuru yapıyorum :)

Hayırlısı böyle demekki.Belki de önüne daha iyi bir iş çıkacak ki İstanbulda iş bulursun eminim.Haklarını da alırsan çatır çatır yersin paraları.Ohh mis gibi :)

ne kadar güzel ve zarif bir gelin olmuşsunuz :nazar::nazar::nazar:

Allah mesut etsin inş gerçekten çok yakışmışsınız :KK16::KK16::KK16:

Canımmm çok teşekkür ederim aminnnn inşallah sen çok çok daha zarif ve güzel olacaksın. Saçımı makyajımı kendim yaptım bu arada yanımızdaki de kardeşim :)

Canım özel mesaj yazamıyorum 10 dk olmadıgı için.Şimdi açtım beni bulabilirsin.Kardeşimle benim fotografım var :)

Canım eminim sizin için de her şey çok güzel geçecektir. Çok borcumuz olmadan evlenmiş olacağız dediğin gibi sadece kredi kartları falan olacak. İşten ayrılıyorum bir hafta falan sonra çok kırgınım iş yerime mahkemelerde uğraşacağım ama tüm haklarımı alacağım Allah kısmet ederse. Avukatla görüştüm kesin kazanırsın dedi. Zaten iş mahkemelerinde işçiden yana oluyorlar. Üzülmüyorum ama İstanbulda iş bakıyorum şuan başvuru yapıyorum :)
Canım işyerinle ilgili olan problem ne?
En son İstanbul'daki şirkete geçecektin..
Kuzum bilerek etmedim aslında :)) Ne de olsa iki düğünde de gelinlik giyeceğim nikaha da canlı bir şeyler olsun dedim. Çok teşekkürler ben sıramı savdım şimdi sıra sizlerde :))

Anladım bitanem çok ama çok hoş gorunuyosun. Kırmızıyı severim sana da pek yakışmış zaten fizik ve güzellik gırla, maşallah.:KK16:
Benim sırama daha çok var Günnurum. :KK9:

Kuzum bilerek etmedim aslında :)) Ne de olsa iki düğünde de gelinlik giyeceğim nikaha da canlı bir şeyler olsun dedim. Çok teşekkürler ben sıramı savdım şimdi sıra sizlerde :))

Anladım bitanem çok ama çok hoş gorunuyosun. Kırmızıyı severim sana da pek yakışmış zaten fizik ve güzellik gırla, maşallah.:KK16:

Geçecektim ama şirketin insan kaynakları politikası berbatlaştı yöneticilerimiz değişince hatta geriye dönük şirkete gelen cezayı yasal dayanakları olmadan bir kısmını maaşımdan kesmeye karar vermişler. Ben de İstihdamı Zorunlu Personelim ve sözleşmem var. Sözleşmemdeki hiçbir maddeye uymuyorlar özellikle maaş konusunda geriye dönük maaşlarımı ve tazminatımı isteyerek haklı nedenlerle sözleşimyi feshedeceğim. 15 Gün öncede sözleşme ihlaline istinaden noter onaylı ihtarname gönderdim şirkete. O kadar amatörlerki itirazıma maillerime cevap vermediler ihtarnameyi görünce tutuştular ama hala ciddi ciddi dava açacağımı sanmıyorlar bayram hediyesi olarak maaşımın 1/3 üne el koydular :)

Geçecektim ama şirketin insan kaynakları politikası berbatlaştı yöneticilerimiz değişince hatta geriye dönük şirkete gelen cezayı yasal dayanakları olmadan bir kısmını maaşımdan kesmeye karar vermişler. Ben de İstihdamı Zorunlu Personelim ve sözleşmem var. Sözleşmemdeki hiçbir maddeye uymuyorlar özellikle maaş konusunda geriye dönük maaşlarımı ve tazminatımı isteyerek haklı nedenlerle sözleşimyi feshedeceğim. 15 Gün öncede sözleşme ihlaline istinaden noter onaylı ihtarname gönderdim şirkete. O kadar amatörlerki itirazıma maillerime cevap vermediler ihtarnameyi görünce tutuştular ama hala ciddi ciddi dava açacağımı sanmıyorlar bayram hediyesi olarak maaşımın 1/3 üne el koydular :)

İnanamıyorum, çok şaşkınım! :KK53: Bunları yapanların hiç mi haktan hukuktan haberi yok. Şirket avukatı yok mu? gerçekten inanılır gibi değil canım. Söke söke al hakkını. Sinirlendim! :KK47:

İnanamıyorum, çok şaşkınım! :KK53: Bunları yapanların hiç mi haktan hukuktan haberi yok. Şirket avukatı yok mu? gerçekten inanılır gibi değil canım. Söke söke al hakkını. Sinirlendim! :KK47:

Bunu yapan bir holding ceomuz işten ayrıldığından bu yana sapıttılar. İletişim kopukluğunda son nokta. Sözleşmemin maddelerinden haberleri yok bana şöyle bir tebligat göndermişler. Sözleşmenize uygun davranmadınız ve görev ihlalinden dolayı şirketi zarara uğrattınız. Bu nedenle maaşınızdan 10 ay taksitle kesinti yapılacaktır. Toplamda 5 bin TL yi buluyor. İlk kesintisini yaptılar hem de yazılı itirazlarıma cevap vermeden :) Bundan sonrasını onlar düşünecek artık :)

Kızlar ikeadan bu aydınlatmalar hoşuma gitti nette bakarken. Kısa da olsa balayına gideceğiz geldikten sonra ufak tefek eksiğimiz ne kaldıysa bulabildiğimiz kadarıyla ikeaya gidip halledeceğiz. Kırmızı olan mutfağıma çok uyar gibi hem kettle hem de çöp kutumla :))

$PE181617.jpg $PE214715.jpg

Kızlar nikah fotolarımızdan ikisini sizinle paylaşmak istedim.

Eki Görüntüle 495143 Eki Görüntüle 495144

ayyy çok duygulandım inannn maşalllah sizeee hayırlı olsun sıra bize geliyorrr artık

canım şirketle olana inanamıyorm maaşından kestiler onu biliyordumda böyle olduklarını hiç düşünememiştim kovalayın bu işin ucunu bırakmayın canım kesin kazancağın bir dava

şirket yemek şirketi felanmı canım hani büyük şirketlere gödnerenler s... gibi bişiymi eğer öyleyse piyasaya rezil olurlar

Son düzenleme:
ayyy çok duygulandım inannn maşalllah sizeee hayırlı olsun sıra bize geliyorrr artık

canım şirketle olana inanamıyorm maaşından kestiler onu biliyordumda böyle olduklarını hiç düşünememiştim kovalayın bu işin ucunu bırakmayın canım kesin kazancağın bir dava

şirket yemek şirketi felanmı canım hani büyük şirketlere gödnerenler sardunya gibi bişiymi eğer öyleyse piyasaya rezil olurlar

Kuzum ismini vermeyeyim ama büyük bir şirket uzmnanlık alanları yemek değil ama yemek şirketleri de var rezil olacaklar gerçekten. PĞeşini bırakmayacağım. Çok teşekkür ederim canım sen de sevgilin askerden gelince inşallah söz, nişan, düğün peşpeşe gelir inşallah :))

Kuzum ismini vermeyeyim ama büyük bir şirket uzmnanlık alanları yemek değil ama yemek şirketleri de var rezil olacaklar gerçekten. PĞeşini bırakmayacağım. Çok teşekkür ederim canım sen de sevgilin askerden gelince inşallah söz, nişan, düğün peşpeşe gelir inşallah :))

ismini vermeyeyim dedin yaa bende hemen yukardakini sildimmm :KK1::KK1::KK1::KK1: tırstım

saol canım inşalllah peş peşe hepiciğiii gelir bizde kervana dahil oluruz

Duygguuuuuuuuuuuu bu arada sana birşey soracaktım unuttum Samsunda Trend Kuaförü çok övdüler ben de orayla anlaştım porselen makyaj4gelin saçı 200 dedi daha da aşağı inmedi ben de randevu aldım. Kaporamı da verdim çok iyi diyorlar sen duydun mu?

Kızlar yatakodası takımımızı eksik parça almıştık ama odamız müsait gibi görünüyor çoğu evin yatakodasından geniş ve komodin de çok gerekli bence iç çamaşırları koyma ve üstüne birşeyler koyma açısından şükür bugün aldık ama bu küçük parçalar takımın diğer parçalarına göre çok daha pahalı bu şekilde yatakodası takımımız 4100 e mal oldu :) $5103623-thumb.jpg $1.JPG

Son düzenleme:
X