Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
güle güle kullan cnm banyonu. çok güzel olmuş. bende yeni yaptırdım ama içime sinmeyen bi şeyler var.çözemedim bi türlü. foto'yu yükleybilsem aslında fikir verirdiniz.:97:
teşekkür ederim aslın şimdilerde dediğiniz gibi açık renk deri takımlara taktım alıcam yakındır.temelde beyaz küçük mavili dde var ama deriler çok şık duruyo ...
nazzzzz35
canım hakikaten çok basit şeyleri gözden kaçırabiliyoruz ondan paylaşım iyi oluyor gören mutlaka çıkıyor. bekleriz
teşekkür ederim. çanakkale de yerel bir mobilyacıda yaptırdım. şeklini ben tasarladım kapakları kataloktan beğendim balon kapak modelleri kataloğundan.
Sen bu basligi acali cok olmus ama dolabini o kadar begendim ki yazmak istedim. Ozellikle alt kisim bir harika. Banyonda oyle, keske el atmisken fayanslarida degistirtseydin, mukemmel olurdu. Gule gule kullan...