- 9 Nisan 2014
- 1.972
- 1.310
Bunun için hiç üzülme tatlım. Ben de ilk denememizde yalancı gebelik durumunu yaşadım ama sonraki ay hamile kaldım. Bebeğine niye bakamayasın ki. Kimler kimler bebek doğurup büyütüyor sen mi yapamayacaksın. Kendine güven. Bir şeyi yapacağım dediğin an yaparsın, korkacak hiç bir şey yok. Benim kardeşim de senin gibiydi. Üniversiteye gidince düzeldi. Ortam değişikliği iyi gelebilir. Kendine yeni arkadaşlar edinmeyi dene. Ortamın değişirse kendine olan güvenin de artar. Güzel yemekler yap. Değişik hobiler edin. Kursa falan git. Bir şeyler başardığını görünce kendine güvenini kazanırsın. Hatta şöyle düşün, böyle bir eşin olduğu için bile kendine güvenin tam olmalı. Çünkü herkese nasip olmaz bu. Bak sana destek oluyormuş. Çocuktan falan sakın korkma. Dünyaya gelen büyüyor, bizler bile nasıl büyüdük. Arada derede. Hiç birimiz de serseri olmadık yani. Endişelenme boş yereMerhaba arkadaşlar...
konumu okuyup fikir verirseniz çok mutlu olurum... derdimi anlatacak kimsem yok beni anlaya bilecek kimse bulamadım...
ben kendimi bildim bileli " bu çok korkak kime çekmiş bilmem" diyen aileyle büyüdüm... okula gittim öğretmenler aynısını dedi
arkadaş larim tarafından hep itildim hiç düzgün bi arkadaşım olmadı hep aglardim. . doktora gittim çok korkak iğneden bile korkuyor derdi...
ben hep bu piskolojiyle büyüdüm...
ISSIZZ = korkak
hiç bi zaman hiç bişeye cesaretim olmadı... özgüven eksikliği yaptı bende korkaklik... hani bir şeyi 40 kere dersin de olurya aynenn öyle...
yaşamaya bile korkar hale geldim...
şuan 3 buçuk yıllık evliyim...
eşim de aynısını söylüyor...
Bu kadar herseyden korkarak yaşanmaz bence destek almalisin diyor...
ben evlendikten sonra ilk kez hayatımda biri tarafından onemsendimn sevildim...
eşim hep yanımda oldu sağolsun...
ama hayatım boyunca kendimi yalnız eksik hissettim ta ki eşim yanımda olana kadar. .. onu kaybetmekten korkuyorum...
artık 30 lu yaşlarda olduğumuz için bebek düşünmeye başladık...
Geçtiğimiz ay adet gecikmesi yaşadım tam 1 buçuk ay adetim gecikti...
ve ben hamile olduğuma inandım.. Mide bulantısı aserme goguslerde sislik hepsini yaşadım...
ve artık emindim hamileyim diye. ..
doktora gittim negatif çıktı YALANCI GEBELIK mis. ..
bilmeyenler için açıklama yapayım...
yalanci gebelik kendini hamile sanıyorsun hatta tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorsun... ama değilsin piskolojik bi rahatsızlık bu...
hamileliği çok isteyen bayanlarda oluyormuş bu rahatsızlık...
tabi ben kendimi çok kaptirmistim çok mutlu olmuştum... negatif çıkınca yine bi üzüntü yaşadım...
Kendimi yalnız eksik hissediyorum bu dünyada kimse beni anlayamiyor.. kimse beni dinlemiyor... bebeğim olsa hayatım değişecek onunla cok güçlü bianne oolacağıma inanıyorum bi yandanda korkuyorum... ona iyi bi anne olamam diye...
Karma karışık duygular içindeyim
insan kendi kendinin doktorudur derdi annem ben kendimi düzeltmek için ne yapabilirim... hayata karşı korkmadan yıpranmadan.. özgüvenim yerine gelmesi için ne yapabilirim..?
uzun oldu hakkınızı helal edin. .. Yorumlarınızı bekliyorum lütfen kırıcı olmadan. ...