Bu çocuk ne Zaman düzelicek :((

Aynen şekerli gıda mahvediyor hiç durmuyor yendiğinde.valla çocuk anne baba ayrı davranınca kişilik bozukluğu hastalığı oluyormuş ama gelde anlat Ada'm yok anlamıyor ve tartışıyoruz.

Canim o zaman kocani psikoloğa götürün. Babasıyla problemlerini çocuğunu simartarak cozemeyecek. Babasıyla gitsin problemi neyse çözsun ve çocuğuyla doyurucu, sevgi ve saygiya dayali sağlık bir ilişki kursun. Al kocani gerçekten doktora götür.
İlaç konusuna çok üzüldüm. Ama konuyu sen yeterince araştırmissin. Allah yardimcin olsun, yavruna da acil sifalar

Çok haklısın Onuda götürücem ilk önce o anlasın kafasına girsin

Ne diyim bilemedim.. Benimde çok mızmız bir kızım var,dort yasında hiç biseyden memnun olmaz, gittiğim yerlerde hep burnumdan getirir.. Saçını toplayayim derim kaçar, başka ise girişirim gelir topla diye, tamam annecimm isimi bitireyim toplarim derim ağlar bağırır..bunlar bir kısmı.. Şimdi yedi aylık kardeşi var eskisine gore biraz daha iyi aslında..
Hamur oynamaya, boya yapmaya pek hevesli degil, kek yapalim, bebeklerine kıyafet tasarlayalim böyle şeylerden hoşlanıyor..
Belki sizin oglunuzunda ilgi duyduğu başka alanlar vardır..ama nolursa olsun inatlasmaktansa, tepkisiz kalmak daha iyi, bide büyük insanmış gibi açıklamalı konusmak, bir şeyin nedenlerini, nicinlerini anlatmak iyi geliyor
Annelik zor zanaat gerçekten..

Şimdi benim çocuklar arabada uyuyup kalsa uyandıramam uyandırsam zaten ya ağlar ya da sinirlenir tatsızlık çıkarır ama uyanık kalmaya zorlasak da uyurlar çoğu zaman
Biz olsak pizzacıya gider çocuğu uyandıramazsak kendimiz yemeğimizi yer onun uyumasına izin verir hakkını da paket yapar eve dönerdik
Ağlayan çocuk utangaç çocuk olabilir ama onlar da Zaman'la geçiyor düzeliyor
Oğlum ilkokul 1i bitirdiğinde açıldı mesela
Anlattıklarınızdan ben sizin abarttığınızı düşünüyorum

Evet dediğiniz doğru herkes bi hobi bulun diyor oğlum için araştırıcam.valla bende kardeş yapmayı iyice çıkardım hayatımdan.ya hem iyi bir imkanım olmalı hemdr sabrım yok ya ikisiyle gezmek of düşününce daralıyorum onu bile yapamam gezmekte hayal olur artık

Arkadaslari yok mu ? Sizinle degil de arkadaslariyla oynasin parka gotueun ordaki cocuklarla kaynassin ustunu basini kirletse bile kizmayin disarda yani sosyal fobiyi bi donem ben de gecirdim uniye ilk basladigim sene cok zor bisey cok mutsuzdum cok kotu gunlerdi ama cevre edinmeye basladikca hersey o kadar guzellesti ki artik ben etkinlikler duzenleyip insanlari gezilere gotururdum hatta organizetorluk bile yaptim bu isler icin de devamli insanlarla iletisim halinde oluyosunjz. Yani 6 yasinda bi cocuk icin de arkadas ortami cok onemlidir bence

Valla oğlumu görenler Allah yardım etsin dediğine göre?uyumasa bile avm ye gidiyoruz orda uyanık ama inmiyor arabadan buna ne demeli.o dediğinizi Nasıl yapıcaktım çocuğu arabada tek bırakıp pizzacıyamı gidicem park yeri uzakta bide

Sosyal fobisi 2 yasinda mi baslamis yani? Bana sacma geldi de...

Cocuklara 15 dkda psikiyatrik teshis koyulmaz.
O ilaci verip gonderen doktora haram olsun yedigi paralar.
Oglunuzu ucretsiz universite hastanesine goturun (mazhar osman tavsiye ederim)
Bu isin pesini birakmayin. Gec konustugundan da bahsediyorsunuz. Asperger sendromu bile olabilir. Dikkat eksikligi olur vs bir suru hastalik var. cocugunuzu simarik diyip azarlayarak, ilacla uyusturarak bir yere varamazsiniz.
Dogru duzgun ilgilenecek bir doktora goturun.

Ya bizim oturduğumuz yerde herkes kendi halinde birinin evine gidemezsin ödleri kopar.sınıf arkadaşları deseniz bizim sınıf kimse kimseye slm vermez zaten 1.sınıf çok ders verdiklerinden Zaman'da kalmıyor bi apartmanda 1çocuk var oda oğlumdan beter mızmız bakıcı bakıyor oğlum onu görünce hepten şımarık oluyor çünkü çocuk oğlumun iki katı yaramaz.bazen ayda bir arkadaşıyla tiyatroya götürüyorum okadar

Okurken ben yoruldum yemin ederim Allah sabır versin kolaylık versin. Ama ne olur uğraşmayı bırakmayın. Bu sosyal fobi denen şey insanı ne hale getirir hayatını nasıl karartırmış üniversite arkadaşlarımdan tanıyorum. Lütfen geleceğine acıyın biraz sabredin. Tekrar sabırlar diliyorum.

Bu ilaç uyuşturmuyor beyni toparlıyor biraz.evet götürücem dikkat eksikliği testide yaptırıcam. Var sanırım

Çok teşekkürler

Bir kere bayağı tahammülsüzsünüz
Çocuğu da yanınızda götüreceksiniz ama uyandırmayacaksınız uyanmıyorsa demekki uykusu ağır basmış yemek istemiyor
Zorla uyandırılan çocuk keyifli olabilir mi?
Her çocuk zordur bence davranışlarınızı da gözden geçirin

Tahammülüm olmadığını anladınız hemen maşallah.size burda yargılayın diye yazmıyorum

Tahammülüm olmadığını anladınız hemen maşallah.size burda yargılayın diye yazmıyorum
Yazı dilinizden belli
Kimse kimseyi yargılamıyor ama anlattığınız olay da zaten çocuğunuzdan beklentinizin abartılı olduğunu bana göre ortaya koyuyor!
geçmiş mesajlarınızı okumadım vaktim de yok zaten yazdığınıza göre bende yorumluyorum
Eğer sorun bunun gibi konularsa bence sizin hatalarınızı bulabilecek başka bir psikolok ile görüşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…