• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları Çocuğunuzun davranış bozukluğu için

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
Durum gerçekten çok kötü... Düşünmeden sadece ilacı vermek için veriyorlar. Bu tarz durumlarda ister istemez maddi durumlar ortada olduğunu için en düşük fiyat ve en ilgili, gelişmiş hastaneyi araştırmak durumdayız. Bir süredir takip ettiğim bir hastane vardı. Moodist diye gidip tanışma fırsatım oldu fiyat konusunda diğer yerlere göre çok çok ucuz ekiplerinde de hepsi uzmanlar yani hiç alt sınıf kimse yok. Tüm sorulan soruları da cevaplıyorlar. Çocuk psikolojisi ciddi derecede önemli bilinçsiz kişilerin profesyonel yardım alması şart diye düşünüyorum. Bu hususta da kendi deneyimim olduğu için Moodist Hastanesini öneririm size.

Benim kızıma da concerta diye bir ilaç vermişlerdi, dikkat eksikliği var dediler. Ben bir süre verdim bu ilacı sonra bıraktım. Çünkü kızımda sinir yaptı bir de internette araştırdım ilaç sektöründen para kazanmak için bu ilaçları verdiklerini anladım. Çin de bu ilacın ülkeye sokulmadığını öğrendim. Ayrıca ben de bir tane içip nasıl bir etkisi olduğunu denedim ve tüm günü sinir içinde geçirdim. Yani bu ilaç gerçekten acayip sinir yapıyor ki kızım da sinirden mahvolmuştu. Sonraki aşama sakinleştirici vermek. Ama ben ilaçları attım gitti. Kızımla kendim ilgilendim ayrıca pskilogdan destek aldım, psikologlarında para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Aslında daha doğrusu psikologlar anne ve babayı düzeltiyor. Bence anne ve baba gitmeli psikoloğa çünkü ebeveynler nasıl davranacaklarını bilirlerse çocuklar daki anormal davranışlar düzeliyor. Tabii ciddi durumlar için mutlaka destek almak gerekiyor, ama basit konular için gerekmiyor.

Back