• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu çocuk ne Zaman düzelicek :((

çocuğun her dediğini yapmak nazını yapmak çocuğa faydadan çok zarar verir. aslında babayla konuşsanız. ilaç da başlamış size saygı duyup sözünüzü dinlemesi lazım
Oda babasından çok dayak yemiş diye dayanamıyor benim birtane var evladım diyo konuşuyorum.bu ilaç rahatlatır belki olmadık yerlerde üzülmesin benim yanında olmadığım zamanda oluyor Ozaman kimse çekmez inadını
 
Benim de 3.5 yasinda kizim var cok cekingen girdigi hicbir ortamda mutlu olmuyor surekli beni yaninda istiyor cocuklarla dahi oynamiyor bazan sadece 1 cocukla oynuyor cocuk 2 olunca oyundan cikip yanima geliyor sende gel diyor. Bu durum 8-10 aylikken basladi o zaman anladik sonra 2 yasinda 2 yas sendromu dedik hala gecmedi ve giderek ciddilesiyor. Dr her cocuk farklidir buda boyle demekki dedi ben ne yapacagimi bilemez durumdayim babasi gayet normal karsiliyor olabilir demekki diye ama ben cok zorlaniyorum.hatta parka dahi gitmek istemiyor kalabalik diye.
 
Back