- 27 Nisan 2013
- 1.050
- 374
- 83
iyi akşamlar arkadaşlar benim 6yaşında oğlum var.2yaşında başladı problemler.otele tatile gitmiştik hiç unutmuyorum hergün ağladı.havuza gittik ağladı odaya gittik ağladı herkes bize acıyarak baktı.her zaman bir problem çıkartıyor.konuşmasında problem yaşıyor bazı harfleri çıkaramadığı için özel eğitime gidiyor.çok düşkünüm oğluma ama beni çok zorluyor babasınıda.babası kıyamıyor ama bıkıyor .hep bi mızmız hep bi inat ne yemeğini kendi yer nede laf dinler hep bi itiraz.2.çocuğu düşünmüyorum artık.mesela bugünü anlatıyım.pizza yemeğe gittik sırf onun için arabada uyuya kaldı.uyandırdık 30dk dil döktük uyanık ama kalkmıyor.eşim eve gidelim dedi.bende 1hafta tablet yasakdedim.sonra eşim eve doğru yöneldi kalkacakmısın gidiyorum dedi zar zor evet dedi uyanık ama bizi kullanıyor.sinirlerimiz altüst oldu pizzacıya gittik ama halen bi sinir var içimde .15 gün önce çocuk psikatristine gittik ilaç verdi prozac sosyal fobisi varmış yani utangaç.ama ben içirmemiştim bişey olur diye sonra içirmeye başladım beni zorlayınca.7gün oldu kullanalı.ben çocukları çok seven bir kadındım ama bütün enerjimi alıyor bu çocuk ilaç etkisini göstersede Oda rahatlasa bende çok yoruldum sizde bunları yaşıyormuşsunuz yoksa benmi abartıyorum bilmiyorum ama eşim bugün artık çıkmıcam dışarı deyince onada üzüldüm Ada'm haftada dinleneyim diyor ama gel görki çocuk rahat vermiyor.sizde bunları yaşıyormusunuz bazen diyorumki alıp başımı anneme 1hafta tek başıma gitsem
( çokmu abartıyorum
(
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)