Ah ah ev kredisi bitsin hem biraz da büyü ben de kreşte daha değişeceğine inanıyorum beni bırakıp çocuklarla oynar en azindanKrese verin 24 aylık olunca. Benim kızımın bahsettiğiniz problemleri olmadı hiç ama arkadaşımın ikizleri bahsettiğiniz gibiydi krese verdi o da ve artık daha düzenli bir hayatı var çocuklar da sakinleşti boş gününde de krese gidiyorlar o da kendine zaman ayırıyor. Mesleginizi sakın bırakmayın bütün gün evde çocuğunuzla lira olursanız cocugunuza faydadan çok zararınız olur. akşam yatmadan önce yoğurt yedirin o da sakinleştirir uyumasını kolaylaştırır.
Ağrı eşiği düşük bir çocuk muhtemelen diş ağrısına dayanamıyor.Kızacaklar yazmasın falan deyince kızılmıyormu?Hamama giren terler hanımefendi.Buraya soru soruyorsanız cevaplarada katlanacaksınız.Heleki konu minik bir bebekse elbette ki herkes daha da hassas oluyor.Burası kadınlar dolayısıyla anneler kulübü.Boşanırmısınız bilmem ama bunun sebebi o masum bebek değil sizin bozuk psikolojiniz olur.Anneliği ne sandınız doğurduysanız ona sabır ve sevgi göstermek zorundasınız.Gösteremiyorsanız yardım alın.Çocuklar her yaşta annelerinin psikolojisinden etkilenir bunuda hatırlayın lütfen.
Ahh sizinle görüşüp karşılıklı kahve içip sarılıp ağlamak geldi icimdeneşimle bireysel sorumunuz olmuyor ya annesi ya da çocuk yüzünden tartışıyoruz ikimizinde sinirler laçka...Sanki hiç düzelmeyecekmişiz oğlum düzene girse bile biz böyle devam edecekmişiz gibi geliyor öyle olmasın lütfen çocuğumu anne baba sevgisinden mahrum etmek istemiyorum.Aile ortamında büyüsün istiyorum çünkü ne kadar yaramazsa o kadar da duygusal bir çocuk beni sevdiğinde bütün yelkenleri suya indiriyorum biliyorum geçecek şu anda bile aramızdaki iletişimi bozdugum için çok uzuluyrumMerhabalar konunuzu görünce çok üzüldüm biran bunları ben yazmışım gibi hissettim..
Allah bize sabır versin gerçekten cok zor sizi anlıyorum ben ve eşim de aynısını yaşıyoruz. şu aralar birazda iyiyz.
ikimizde çalşıyoruz akşam olunca sırf oglumuzla ilgileniyoruz yazın çalışmama ragmen iş dönüşü 2 saat parka cıkartırdım mutlaka bütün vaktimizi ona ayırıyoruz ev işleri 2. planda eşim sagolsun destek oluyor ahh ama şu uyku yok mu maffetti beni
oglum gece 10 da uyumuş oluyor daha sonra alarm lı gibi
10 30
11 00
11 30
12 00 böyle sabaha kadar siz düşünün..
cocuk uyuyunca eşime vakit ayıramıyorum evi toplayamıyorum afedersiniz duşa bile zor giriyordum..
hatta konumda var 41 kiloya düştüm gce oglum uyandıkca bagırdım kendime kızdım saçlarımı yoldum yüzümü çizdim beşiği öyle bir sallamışım ki kırılmış tı!
ben bagırdıkca eşim bagırdı
gecenin bir yarısı birbirmize giriyorduk..
cinsellik bile olmuyordu cünkü oglum kalkıyor hemen. aramız iyice bozuldu.. nefret eder olduk birbirimizden ruh gibiyfim ben özellikle iş yerinde aglıyordum artık sinirden benimde kolum uyuşuyordu..
bırakın eve gidince 5 dakika bile oturmayı eşim ile 19 aydır bir bardak çay içemiyorum ben..
sohbet bile edemiyoruz ki hadi oglan uyuynca biraz kendimize ayıralım diyoruz ee yarımm saat sonra zırppppp uyanıyor..
bir derdimiz oldugunda bile ilanın telefonda konşuyoruz molalarda evde konuşmak ne mümkün..
oglum 19 aylık..
Birkere gece emiyorsa o işi bırakın asla emzirmeyin.. ben artık sadece 2 kere emziriyorum
sallamayı bıraktım canıma tak etti.. bir oyun arkadaşı veriyorum yatmadan cok sevdiği bir tavşanı var. ona sarılıyor
gece uyanın ca memeee diye aglıyor ama dayanıyorum sabrediyorum ortalıgı aya kaldırsada vermiyorum mecbur uyuyor geri
yatmadan 1 saat önce milupanın gece cayı var ona başladık cok rahatlattı 1 çay bardağı kadar içiriyorum..
şimdi size yeni düzenini yazacagım 10 da uyur yarım saat sonra uyansada hemen dalar.
onunla 1 de kalktı dün mesela, 4 30 da kalktı 6 da kalktı en son uyanış 8.30 öglen 2 saat uyur. yavaş yavaş düzeliyor aglamaktan helak olsada asla sallamak yoook meme yok
sakın gece süt vermeyin emzirmeyn ac felan değiller emin olun gece beslenmesine ihtyacları yok
gececek bu günler biraz sabır..
cok yorgunum ayakta duramıyorum hiç bir yanım tutmuyorhayattan sogudum bazen nefes almak bile agır geliyor hiç birşeye konsantre olamyorum ama gececek :/ allah yardımcımız olsun
bu arada oglum uyuynca birbirimize vakit ayıramadıgımız için..
oglum uyumadan evvel hem onunla konuşup hemde bir kaç sohbet etmeye başladık
en azından bir kahve yapıp geliyorum artık
birazda kendi halinde oynasın ne yapayım.. bende insanım uyudumu uysa sırf onunla ilgilenmeye raziymm .. ama yok
ee eşler hiç birbirine vakit ayırmassa olur mu olmaz :/ bir kahve bile şükür sebebim artık benim..
eşinizle nöbetleşe uyumanızı tavsiye edebilirim,Hanımlar Merhaba,
Allah aşkına aranizda bir yöntem bilen varsa söylesin.Ben tam 20 aydır uykusuzum çocuğum doğduğundan beri huysuz ve uyumuyor ilk doğduğu zamanlar gazliydi 15 dk uyuyup kalkardı tuvalet ihtiyacimi bile gideremezdim geceleri nasılsa uyanacak diye uyuyamazdım.Gunde bir öğün zor beslemiyordum ne kadar yardim etmeye çalışsalar da emmekten başka bir türlü durmazdı kemik erimesi oldum bu yaşımda 7/24memedeydi.Simdi bıraktık ama hala benden 1 dk ayrılmaz o kadar da ilgileniyorum kitap okuyorum oyun oynuyoruz yazın sürekli dışarıdaydık yorulduğu için uykusu düzelmişti ama şimdi başa döndük.Gece 10 da yatıyor 12 de kalkıyor bazen kalkis o kalkis bir daha 5 e kadar uyumuyor sabh 7 buçukta tamamen kalkıyor öğleye kadar uyumuyor öğlen 1.5-2saat uyuyor sadece.Aklim almıyor bu kadar az uykuyla nasıl yaşar bu çocuk?Inanın sınır hastası oldum artik o uyanınca benim sol kolum uyuşmaya başlıyor sinirden.Cocuk gibi ağlıyorum oturup uyanıkken hicbir iş yapamıyorum sürekli ilgi bekliyor.Esim de ben de çalışıyoruz her Allah'ın günü uykusuz ise gitmekten biktik ben uyanınca çocuğa bağırıyorum o da bana birbirimize giriyoruz kaç kere boşanma haddesine geldik.Inanin çocuktan önce kavga ettiğimiz nadirdir şimdi onun yüzünden birbirimizi yiyoruz karı koca hayatımız kalmadı ayrı yatıyoruz ne birbirimizle vakit geçirebiliyoruz ne kendimize vakit ayirabiliyoruz.Belki çocuk büyüyünce düzelir ama bizim birbirimize yaptıklarımız unutulmaz ve bu kadar yıpranmış ilişki düzelmez.Allah aşkına akıl verin gerçekten kimseyle tartışacak halim yok.Cocugu köşe yastığı gibi olanlar duyar kasmasın lütfen.
Onun nöbeti çok gürültülü geciyoreşinizle nöbetleşe uyumanızı tavsiye edebilirim,
Deme bunu1 yasina kadar kizimda boyleydi uyurdu gece ama sozde uyuma.yarim saatte bir uyanirdi sut emer uyur yine uyanirdi.gunduzde uyumasi hep boyleydi.simdi 20 aylik uykusu duzene girdi.bence doktora goturun detayli bi baksin.eger sorun cikmazsa demekki huyu bu her cocuk farkli kabullenmeliyiz.
Uyku eğitimiyle mi yaptınız bunuBenim.nacizane tavsiyem bence bir pedegog ile gorusup uyku egitimi almaniz.Yada bu konuda uzmanlasmis birileri ile gorusmeniz
Bebegine uyku egitimi sart gibi gorunuyor. Benimde 22aylik ve 4.5 aylik iki bebegim var falat iki bebekle bile sizin durumunuzu yasamiyorm. Allah yardimciniz olsun. Birde gunduz kim bakiyorsa cocukla yeterince ilgilenip oyunlar oynuyormu acaba? Yinede kim ne derse desin bir uzman yardimina ihtiyaciniz var gibi
Profesyonel uyku eğitimi danışmanlığı al ve uygula.Hanımlar Merhaba,
Allah aşkına aranizda bir yöntem bilen varsa söylesin.Ben tam 20 aydır uykusuzum çocuğum doğduğundan beri huysuz ve uyumuyor ilk doğduğu zamanlar gazliydi 15 dk uyuyup kalkardı tuvalet ihtiyacimi bile gideremezdim geceleri nasılsa uyanacak diye uyuyamazdım.Gunde bir öğün zor beslemiyordum ne kadar yardim etmeye çalışsalar da emmekten başka bir türlü durmazdı kemik erimesi oldum bu yaşımda 7/24memedeydi.Simdi bıraktık ama hala benden 1 dk ayrılmaz o kadar da ilgileniyorum kitap okuyorum oyun oynuyoruz yazın sürekli dışarıdaydık yorulduğu için uykusu düzelmişti ama şimdi başa döndük.Gece 10 da yatıyor 12 de kalkıyor bazen kalkis o kalkis bir daha 5 e kadar uyumuyor sabh 7 buçukta tamamen kalkıyor öğleye kadar uyumuyor öğlen 1.5-2saat uyuyor sadece.Aklim almıyor bu kadar az uykuyla nasıl yaşar bu çocuk?Inanın sınır hastası oldum artik o uyanınca benim sol kolum uyuşmaya başlıyor sinirden.Cocuk gibi ağlıyorum oturup uyanıkken hicbir iş yapamıyorum sürekli ilgi bekliyor.Esim de ben de çalışıyoruz her Allah'ın günü uykusuz ise gitmekten biktik ben uyanınca çocuğa bağırıyorum o da bana birbirimize giriyoruz kaç kere boşanma haddesine geldik.Inanin çocuktan önce kavga ettiğimiz nadirdir şimdi onun yüzünden birbirimizi yiyoruz karı koca hayatımız kalmadı ayrı yatıyoruz ne birbirimizle vakit geçirebiliyoruz ne kendimize vakit ayirabiliyoruz.Belki çocuk büyüyünce düzelir ama bizim birbirimize yaptıklarımız unutulmaz ve bu kadar yıpranmış ilişki düzelmez.Allah aşkına akıl verin gerçekten kimseyle tartışacak halim yok.Cocugu köşe yastığı gibi olanlar duyar kasmasın lütfen.
Yaşamadan ahkam kesenleri de ben anlamıyorum.İşi bırakma imkanın yok mu ?
Hem çalışıp hem çocukla ilgilenmek zaten zordur.
Birde şu çocuk yapıp sonra isyan edenleri anlamıyorum.
Bu arada Çocuk köşe yastıgı benzetmeniz hoş degil.
Evet. Hele 2. Oglum kolik br bebek feci gazli fakat 10.30da uyur gece 3de emmek icin uyanir sonrasinda 6da uyanir. Ilk oglum 10.30da yatar sabah 6da 1 biberon muzlu 1adet cicibebeli sutu kendisi yataginda bulur icer uyur ve 10da uyanr.Uyku eğitimiyle mi yaptınız bunu
Gülüm site kurallarına uygun olmayan, polemik, hakaret, argo sözler, üslupsuz yazıları altlarındaki şikayet et butonuna basarak bildirmelisiniz, bildirmez de etiketlerseniz arada görebildiklerimi uyarı veriyorum, göremediklerim banlanmıyor, sonra o banlanmadı ben banlandım deniyor, tüm topiği okuyamayız, sizler yol göstereceksiniz şikayet ederek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?