Merhabalar konunuzu görünce çok üzüldüm biran bunları ben yazmışım gibi hissettim..
Allah bize sabır versin gerçekten cok zor sizi anlıyorum ben ve eşim de aynısını yaşıyoruz. şu aralar birazda iyiyz.
ikimizde çalşıyoruz akşam olunca sırf oglumuzla ilgileniyoruz yazın çalışmama ragmen iş dönüşü 2 saat parka cıkartırdım mutlaka bütün vaktimizi ona ayırıyoruz ev işleri 2. planda eşim sagolsun destek oluyor ahh ama şu uyku yok mu maffetti beni
oglum gece 10 da uyumuş oluyor daha sonra alarm lı gibi
10 30
11 00
11 30
12 00 böyle sabaha kadar siz düşünün..
cocuk uyuyunca eşime vakit ayıramıyorum evi toplayamıyorum afedersiniz duşa bile zor giriyordum..
hatta konumda var 41 kiloya düştüm gce oglum uyandıkca bagırdım kendime kızdım saçlarımı yoldum yüzümü çizdim beşiği öyle bir sallamışım ki kırılmış tı!
ben bagırdıkca eşim bagırdı
gecenin bir yarısı birbirmize giriyorduk..
cinsellik bile olmuyordu cünkü oglum kalkıyor hemen. aramız iyice bozuldu.. nefret eder olduk birbirimizden ruh gibiyfim ben özellikle iş yerinde aglıyordum artık sinirden benimde kolum uyuşuyordu..
bırakın eve gidince 5 dakika bile oturmayı eşim ile 19 aydır bir bardak çay içemiyorum ben..
sohbet bile edemiyoruz ki hadi oglan uyuynca biraz kendimize ayıralım diyoruz ee yarımm saat sonra zırppppp uyanıyor..
bir derdimiz oldugunda bile ilanın telefonda konşuyoruz molalarda evde konuşmak ne mümkün..
oglum 19 aylık..
Birkere gece emiyorsa o işi bırakın asla emzirmeyin.. ben artık sadece 2 kere emziriyorum
sallamayı bıraktım canıma tak etti.. bir oyun arkadaşı veriyorum yatmadan cok sevdiği bir tavşanı var. ona sarılıyor
gece uyanın ca memeee diye aglıyor ama dayanıyorum sabrediyorum ortalıgı aya kaldırsada vermiyorum mecbur uyuyor geri
yatmadan 1 saat önce milupanın gece cayı var ona başladık cok rahatlattı 1 çay bardağı kadar içiriyorum..
şimdi size yeni düzenini yazacagım 10 da uyur yarım saat sonra uyansada hemen dalar.
onunla 1 de kalktı dün mesela, 4 30 da kalktı 6 da kalktı en son uyanış 8.30 öglen 2 saat uyur. yavaş yavaş düzeliyor aglamaktan helak olsada asla sallamak yoook meme yok
sakın gece süt vermeyin emzirmeyn ac felan değiller emin olun gece beslenmesine ihtyacları yok
gececek bu günler biraz sabır..
cok yorgunum ayakta duramıyorum hiç bir yanım tutmuyor
hayattan sogudum bazen nefes almak bile agır geliyor hiç birşeye konsantre olamyorum ama gececek :/ allah yardımcımız olsun
bu arada oglum uyuynca birbirimize vakit ayıramadıgımız için..
oglum uyumadan evvel hem onunla konuşup hemde bir kaç sohbet etmeye başladık
en azından bir kahve yapıp geliyorum artık
birazda kendi halinde oynasın ne yapayım.. bende insanım uyudumu uysa sırf onunla ilgilenmeye raziymm .. ama yok
ee eşler hiç birbirine vakit ayırmassa olur mu olmaz :/ bir kahve bile şükür sebebim artık benim..